Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Puuilo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
31.3.
2022

Q4-raportti oli erinomainen ja linjassa odotustemme kanssa, eikä poikkeuksellisen vahva vertailukausi hidastanut tulosparannuksen jatkumista. Laskimme kuitenkin hieman lähivuosien ennusteitamme, sillä odotuksemme kuluttajien luottamuksen ja ostovoiman kehityksestä on heikentynyt aiemmasta. Uskomme Puuilon pärjäävän silti keskimääräistä kaupan alaa paremmin defensiivisellä ja matalan keskihinnan tuotetarjoomallaan.

Analyysi
16.12.
2021

Puuilon Q3-raportti oli erinomainen, eikä poikkeuksellisen vahva vertailukausi hidastanut tulosparannuksen jatkumista. Kehitys ylitti odotuksemme ja nostimme lähivuosien ennusteitamme selvästi. Ennustamamme pidemmän ajan tuloskasvun (11 %/v) myötä osakkeen tuotto-odotus on houkutteleva, sillä tähän peilaten nykyinen arvostus (2021e P/E 21x) on edelleen maltillinen ja investointitarpeiden ollessa rajalliset nousee osinkotuotto myös 3-4 %:iin. 

Analyysi
11.10.
2021

Puuilo on vahvasti kasvava ja toimialan parasta kannattavuutta tekevä toimija Suomen halpakaupan markkinoilla. Näemme yhtiöllä hyvät mahdollisuudet jatkaa kannattavaa markkinaosuuden valtaustaan. Ennustamamme pidemmän ajan vahvan tuloskasvun (13 %/v) myötä on osakkeen tuotto-odotus varsin hyvä, sillä tähän peilaten nykyinen arvostus (2021e P/E 21x) on maltillinen ja investointitarpeiden ollessa rajalliset nousee osinkotuotto myös 3-5 %:iin.

Puuilo

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas