Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
QPR Software
1365 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 2.26 ALIN 2.26 VAIHTO (KPL) 1 255
MYYNTI 2.38 YLIN 2.40 VAIHTO (VAL) 0,003 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: ceo_corner
23.5.
2014
Miten QPR Software on kehittynyt yhtiönä viimeisten vuosien aikana?

Yhtiö on uudistunut voimakkaasti viime vuosien aikana. Olemme tuoneet markkinoille kaksi uutta ohjelmistotuotetta sekä laajentaneet liiketoimintaamme konsultointiin kotimarkkinoillamme Suomessa. Uusmyynnissä olemme siirtäneet painopistettä yhä voimakkaammin ohjelmistojen vuokramyyntiin, mikä on kasvattanut jatkuvien tuottojen osuuden yhtiön liikevaihdosta yli 50 prosenttiin. Tämä muodostaa hyvän pohjan kasvulle jatkossa, koska asiakasvaihtuvuutemme on pieni.

QPR Software

QPR lyhyesti

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja. QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaille näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset. Toiminta-aikanamme QPR on myynyt yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.