Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Relais Group
1538 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.06 ALIN 7.00 VAIHTO (KPL) 4 395
MYYNTI 7.10 YLIN 7.28 VAIHTO (VAL) 0,031 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Tulevat tapahtumat

14
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
14.4.
2020

Hei, Olisin tiedustellut Relaisin osingoista, osingonjakopolitiikasta ja mahdollisista rajoituksista osinkoihin. Alla hieman pohjustusta ennen varsinaista kysymystä. Yhtiön tavoitteena on jakaa osinkoa vuosittain keskimäärin >30% vertailukelpoisesta tuloksesta ilman liikearvopoistoja suhdannevaihtelut huomioiden. Alhainen osingonjakosuhde suhteessa tulokseen (ja normalisoituun vapaaseen kassavirtaan ennen yrityskauppoja) reflektoi mielestäni yhtiön kunnianhimoista kasvutavoitetta, joka on kaksinkertaistaa liikevaihto seuraavan viiden vuoden aikana; tämä vaatii yritysostoja.

Tyyppi: inderes_qa
6.4.
2020

Moro. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tavaraliikenne ilmeisesti kulkee lähes normaalisti tienpäällä. Varaosille ja huoltotarpeelle ym. lisävarusteille riittää edelleen taantuneessa ympäristössä kysyntää vaikka volyymit logistiikassa varmasti pienentyneet. Nyt kuitenkin tätä kirjoittaessa Relaisin kurssi ottanut n. -40% kuukaudessa valmiiksi kohtalaisen huokeasta arvostustasosta. Toki markkinafundamentit on hieman erilaiset kuin kuukausi sitten.

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2019

GSI:n lähes 140.000kpl myynnit 1-3 ensimmäisen kaupankäynnin jälkeen, on lässäyttänyt Relaisin vauhdin kiitoradalla. Vaihto ollut hyvää ja ostajia ollut mukavasti. Harmittaa vain GSIn isot myynnit heti alkuun. Estettiinkö sillä "hyper" lentoonlähtö ylilyönteineen? 21.9 muistaakseni instituution annin osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi(ymmärsinkö väärin). Kukahan lienee noiden myyntien takana. 180.000 osaketta omistivat muut osakkeenomistajat(ennen listautumisantia) Eikö kaikki halukkaat voineet antaa myyntiin listauksen yhteydessä?

Tyyppi: inderes_qa
21.10.
2019

Mikkonen ville myy osakkeita lähes 300 000 eurolla ja kuuluu johtoryhmään. Meniköhän tämä nyt aivan kuten annissa tulisi menetellä? Ensimmäinen osakkeiden myyntipäivä ja johtoryhmä nettonan myy ja yksi ostaa pienen position. Oliko todella niin ettei johtoryhmällä ollut sitoumuksia olla myymättä edes 6kk?

Tyyppi: inderes_qa
11.10.
2019

Julkaistaanko osakeanti tilaisuuksista tai tilaisuudesta videota vai oliko kyseessä vain livenä nähtävät tapahtumat?

Relais Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Relais Group

Relais Group Oyj on ajoneuvojen varaosa- ja sähkövarusteliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Relais Group luo lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut luotettavasti, tehokkaasti ja oikea-aikaisesti ajoneuvojen elinkaaren eri vaiheisiin. Voimakkaasti kasvuhakuisena yhtiönä Relais Groupin tavoitteena on olla toimialansa edelläkävijä ajoneuvojen elinkaaren kehittämisessä. Relais Groupin liikevaihto vuonna 2019 oli 98,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskenteli 31.12.2019 258 henkilöä viidessä eri maassa.