Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Relais Group
1377 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.15 ALIN 5.88 VAIHTO (KPL) 3 826
MYYNTI 6.18 YLIN 6.24 VAIHTO (VAL) 0,023 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
27.3.
2020

Relaisin torstaisen tulosvaroituksen ydin oli epävarmuus koronaepidemian kestosta. Koska tähän liittyvä epävarmuus on suurta, olemme varovaisuussyistä tehneet ennusteisiimme tuntuvia leikkauksia. Eri arvostusmenetelmät antavat nyt hieman ristiriitaisen kuvan Relaisin osakkeen arvostustasosta.

Tyyppi: news
27.2.
2020

Tyyppi: news
25.2.
2020

Tyyppi: news
7.2.
2020

Relais tiedotti eilen ostaneensa 92,25 % ruotsalaisen TD Tunga Delar Sverige AB:n osakekannasta. Tunga Delar on Ruotsissa toimiva valtakunnallinen tukkuliike, joka on erikoistunut raskaiden hyötyajoneuvojen varaosiin ja varusteisiin.

Tyyppi: news
17.1.
2020

Relais kertoi eilen illalla hankkineensa omistukseensa 70 %:n osuuden tanskalaisesta SEC Scandinavia A/S:sta, joka on hyötyajoneuvojen lisä- ja työvaloihin, virranhallinta-järjestelmiin sekä ajoneuvojen kamerajärjestelmiin erikoistunut maahantuoja ja tukkuliike.

Tyyppi: news
17.12.
2019

Relais kertoi eilen illalla hankkineensa omistukseensa loput 30 % aiemmin 70 %:sesti omistamastaan ruotsalaisesta kevyiden hyötyajoneuvojen valaistukseen ja muihin sähköosiin keskittyvästä tukkurista Awimex International AB:sta.

Tyyppi: news
18.10.
2019

Aloitamme Relais Groupin seurannan osta-suosituksella ja 9,0 euron tavoitehinnalla. Relais on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva ajoneuvojen varaosiin keskittyvä tukkuri.

Tyyppi: news
17.10.
2019

Ajoneuvotarviketukkuri Relais julkisti eilen listautumisantinsa allokaation eli eri antiluokkiin kuuluneiden merkitsijöiden saamat osakemäärät. Kaikkiaan annin tulos oli kohtuullisen hyvä, ylimerkintä yleisöannissa (yksityishenkilöt ja yhteisöt) oli noin 1,5x.

Tyyppi: news
7.10.
2019

Relais on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva ajoneuvojen varaosiin keskittyvä tukkuri. Relais on kasvanut vuosina 2011-2018 selvästi hitaasti kasvavaa ja rakenteeltaan fragmentoitunutta markkinaa nopeammin ja yhtiö tavoittelee markkinoita nopeampaa kasvua myös jatkossa.

Relais Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Relais Group

Relais on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Yhtiö toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina ajoneuvovalmistajista riippumattomalla jälkimarkkinalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Relais luo lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut luotettavasti, tehokkaasti ja oikea-aikaisesti ajoneuvojen elinkaaren eri vaiheisiin.