Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Robit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
27.10.
2022

Robitin Q3-numerot olivat suunnilleen linjassa odotustemme kanssa. Odotamme edelleen yhtiön markkinan säilyvän aktiivisena etenkin kaivoksissa emmekä ole nähneet tarvetta merkittäviin ennustemuutoksiin.

Analyysi
17.10.
2022

Vaikka Kiinan kasvunäkymän heikentyminen nostaa kaivostoimialan riskitasoa, on Robitilla edelleen hyvät edellytykset ja realistiset suunnitelmat sekä orgaaniseen kasvuun että suhteellisen kannattavuuden parantamiseen.

Analyysi
10.8.
2022

Robitin Q2-luvut ylittivät reilusti odotuksemme sekä liikevaihdon että kannattavuuden osalta. Yhtiön kohdemarkkinat säilyvät aktiivisina etenkin kaivoksissa.

Analyysi
28.4.
2022

Robitin Q1-liikevaihto oli linjassa odotustemme kanssa, mutta kannattavuus petti ostohintojen inflaation myötä. Vuoden 2022 positiivinen markkinanäkymä ja yhtiön ohjeistus olivat ennallaan.

Analyysi
15.2.
2022

Robitin Q4-tilauskertymä oli runsasta ja liikevaihto odotustemme mukainen, mutta rajusti nousseet rahtikulut pilasivat tuloksen. Markkina kuitenkin jatkaa vahvana 2022-2023 ja yhtiöllä on monia keinoja kannattavuusparannukseen.

Analyysi
11.11.
2021

Robitin osake on laskenut viimeisten kolmen viikon aikana 20 % mielestämme perusteettomasti. Kuten olemme aiemmin todenneet, Robitilla on edellytykset markkinaa nopeampaan kasvuun ja yhtiön Q3-raportti indikoi kannattavuuden parannusohjelmien alkaneen purra.

Analyysi
29.10.
2021

Robitin Q3-numerot ylittivät odotuksemme kaikilla rintamilla, mutta oikaistussa operatiivisessa kannattavuudessa ero ennusteeseemme ei ollut kovin merkittävä.

Analyysi
28.9.
2021

Kaivosteollisuudelle ja rakennusalalle porauksen kulutusosia toimittavan Robitin kohdemarkkinoiden odotetaan kasvavan lähivuosina hyvin, vaikka Kiinan epäselvä näkymä tuokin kaivossektorin aktiviteettiin epävarmuutta. Yhtiö tavoittelee markkinaa nopeampaa kasvua etenkin maantieteellisellä laajentumisella ja sillä on käynnissä lukuisia ohjelmia kannattavuuden parantamiseksi. Näytöt tulosparannuksesta ovat kuitenkin vielä melko lyhytaikaisia ja osakkeen lähivuosien arvostuskertoimet korkeita.

Robit

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas