Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Scanfil
3226 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 5.26 ALIN 5.26 VAIHTO (KPL) 12 207
MYYNTI 5.30 YLIN 5.36 VAIHTO (VAL) 0,065 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

27
Lok
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
22.10.
2020

Scanfil julkaisee Q3-raporttinsa tiistaina. Odotamme Scanfilin operatiivisen pohjatekemisen säilyneen H1:n kurssissa, mutta liikevaihdon ja oikaistun liikevoiton jääneen hyvästä vertailukaudesta Kiinan ohutlevy-yksikön myynnin aiheuttamien vaikutusten seurauksena.

Tiedotteet
12.8.
2020

SCANFIL OYJ           JOHTOHENKILÖIDEN LIIKETOIMET     12.8.2020      klo13:00

Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet

Ilmoitusvelvollinen
Nimi:                                    
Sonninen Timo
Asema:                                 Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija:             Scanfil Oyj
LEI:                                       7437004XD6U0FFDCT507
Ilmoituksen luonne:           
ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero:             

InderesTV
10.8.
2020

Scanfil on luovinut tehokkaasti koronapandemian keskellä. Yhtiön vakuuttavat näytöt kannattavasta kasvusta sekä yritysostoista eivät näkemyksemme mukaan näy edelleenkään täysin osakkeen arvostuksessa.

Analyytikon kommentti
10.8.
2020

Toistamme Scanfilin lisää-suosituksemme ja nostamme yhtiön tavoitehintamme 6,00 euroon (aik. 5,50 euroa).

Yhtiöraportti
10.8.
2020

Scanfilin Q2-raportin kokonaiskuva oli mielestämme melko neutraali, sillä Q2:n tulos oli linjassa ennusteiden kanssa ja hyvää tulostasoa kuluvalle vuodelle indikoiva ohjeistus pysyi vallitsevista koronaepävarmuuksista huolimatta ennallaan. Teimme edelleen ennusteisiimme pieniä positiivisia korjauksia lähiajoille. Yhä matalahkon arvostuksen nousuvarasta ja osingosta muodostuva 12 kk:n tuotto-odotus on riittävä, joten keskipitkän ja pitkän ajan vakuuttavan kannattavan kasvun profiilin tarjoavasta yhtiöstä on syytä pitää tiukasti kiinni.

InderesTV
7.8.
2020

Seuraa Scanfil tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

Tiedotteet
7.8.
2020

SCANFIL OYJ              PUOLIVUOSIKATSAUS                         7.8.2020      KLO 8.00

SCANFIL OYJ: SCANFIL-KONSERNIN PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1. – 30.6.2020

Q2/2020: Vakaata kehitystä poikkeuksellisissa olosuhteissa

Huhti - kesäkuu

- Liikevaihto 155,6 (Q2 2019: 142,6) milj. euroa, kasvua 9,1 %
- Liikevoitto 10,2 (6,4) milj. euroa 6,5 % (4,5 %) liikevaihdosta, oikaistu liikevoitto vertailuvuonna
  10,3 milj. euroa, 7,2 % liikevaihdosta
- Voitto katsauskaudella 8,3 (4,6) milj.

Yhtiöraportti
5.8.
2020

Scanfilin Q2:n lopussa tarkentama kuluvan vuoden ohjeistushaarukka pysyi selvästi maaliskuussa pessimistiselle tasolle pudonneita ennusteitamme ylempänä. Siten suuntaviivat Q2:lle ja loppuvuodelle näyttävät olosuhteisiin nähden hyviltä ja olemme osin yhä vallitsevista riskeistä huolimatta palauttaneet ennusteitamme ylemmäs. Olemme luottavaisia yhtiön vahvan peruskunnon kestävyyteen ja pandemian yli katsovaan arvonluontikykyyn, mihin nähden osake on edullinen (P/B 1,8x vs. 2014-2019 oikaistu ROE-% ka. 18 %).

Scanfil

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Scanfil

Scanfil on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfilin pyrkimys omavaraisuuteen ohjaa vahvasti yhtiön toimintaa ja luo edellytykset asetetulle kannattavan kasvun tavoitteelle. Yhtiöllä on koko toimintansa ajan ollut vahva tuloksenteon kulttuuri, minkä ansiosta Scanfil on vakavarainen ja taloudellisesti luotettava kumppani asiakkailleen, toimittajilleen, omistajilleen ja henkilöstölleen.

Scanfilin tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja kestävää yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yhtiö on asiakkaidensa tavalla merkittävä kansainvälinen toimija, ja yhtiön asiakkaina on useita merkittäviä kansainvälisiä automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijoita sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yrityksiä. Scanfil on markkinajohtaja Pohjoismaissa, alansa suurimpien joukossa Euroopassa sekä merkittävä toimija myös globaaleilla markkinoilla.

Scanfil haluaa olla lähellä asiakkaitaan. Kilpailukyvyn kannalta on välttämätöntä, että Scanfil pystyy palvelemaan asiakkaitaan myös globaalisti. Yhtiön strategiana on perustaa tuotantoyksikköjä eri puolille maailmaa markkinoiden kehityksestä ja asiakkaiden tarpeista riippuen. Näin Scanfil pystyy auttamaan asiakasta muun muassa lanseeraamaan uusia tuotteita nopeammin ja etabloitumaan uusille markkina-alueille.

Scanfilin vahva taloudellinen asema mahdollistaa kasvuinvestoinnit myös tulevaisuudessa. Yhtiö hakee kasvua ensisijaisesti Skandinavian ja Keski-Euroopan markkinoilta. Kasvu tapahtuu niin orgaanisesti kuin myös mahdollisten yritysostojen kautta. Scanfil on hyvissä asemissa tulevaisuuden kasvutavoitteiden toteuttamiselle. Yhtiö tavoittelee orgaanisesti 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuonna 2020