Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Scanfil

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
18.2.
2021

Seuraa yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

InderesTV
27.10.
2020

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

InderesTV
10.8.
2020

Scanfil on luovinut tehokkaasti koronapandemian keskellä. Yhtiön vakuuttavat näytöt kannattavasta kasvusta sekä yritysostoista eivät näkemyksemme mukaan näy edelleenkään täysin osakkeen arvostuksessa.

InderesTV
7.8.
2020

Seuraa Scanfil tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

InderesTV
24.4.
2020

Scanfilin Q1 ylitti odotukset. Yhtiö läpäisi ainakin happotestin ykkösvaiheen ja ohjeistus pysyi ennallaan. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi, että vielä ei pidä nuolaista, ennen kuin tipahtaa. Vaikeissa paikoissa yhtiö näyttää kuitenkin jälleen laatunsa.

Seuraa Scanfilia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/scanfil

00:14 Q1-tulos analyytikon silmin?
01:35 Ohjeistus ennallaan?
03:40 Iso kuva ennallaan

InderesTV
24.4.
2020

Seuraa Scanfil tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

InderesTV
25.3.
2020

Scanfil on sopimuselektroniikka-alan terävintä kärkeä. Scanfilin kannattavuustaso on ollut viime vuosina yhtiölle keskeisen kilpailukentän huippua, mikä kertoo väkevistä kilpailueduista. Analyytikko Antti Viljakainen avaa Scanfilia sijoituskohteena videolla.

InderesTV
19.2.
2020

Seuraa Scanfilin tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

InderesTV
12.8.
2019

Scanfilin toisen kvartaalin tulos oli pehmeä, mutta kannattavuutta yhtiö puolusti menestyksekkäästi. Osakkeen arvostus on turhan matala, mutta sijoittajan on hyvä pitää mielessä makroriskit.

Seuraa Scanfilia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/scanfil

Tuore yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/konehuone-iskussa-ja-loppuvuodesta-tulee-vahva

InderesTV
14.11.
2017

Kommentoimme aamukatsauslivessä Scanfilia, josta julkaisimme laajan yhtiöraportin. Laaja raportti on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/maltillisesti-arvostettu-kasvuyhtio

Scanfilia seuraa kohta jo 1000 sijoittajaa inderes.fi:ssä https://www.inderes.fi/yhtiot/scanfil

Scanfil

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Scanfil

Scanfil on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfilin pyrkimys omavaraisuuteen ohjaa vahvasti yhtiön toimintaa ja luo edellytykset asetetulle kannattavan kasvun tavoitteelle. Yhtiöllä on koko toimintansa ajan ollut vahva tuloksenteon kulttuuri, minkä ansiosta Scanfil on vakavarainen ja taloudellisesti luotettava kumppani asiakkailleen, toimittajilleen, omistajilleen ja henkilöstölleen.

Scanfilin tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja kestävää yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yhtiö on asiakkaidensa tavalla merkittävä kansainvälinen toimija, ja yhtiön asiakkaina on useita merkittäviä kansainvälisiä automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijoita sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yrityksiä. Scanfil on markkinajohtaja Pohjoismaissa, alansa suurimpien joukossa Euroopassa sekä merkittävä toimija myös globaaleilla markkinoilla.

Scanfil haluaa olla lähellä asiakkaitaan. Kilpailukyvyn kannalta on välttämätöntä, että Scanfil pystyy palvelemaan asiakkaitaan myös globaalisti. Yhtiön strategiana on perustaa tuotantoyksikköjä eri puolille maailmaa markkinoiden kehityksestä ja asiakkaiden tarpeista riippuen. Näin Scanfil pystyy auttamaan asiakasta muun muassa lanseeraamaan uusia tuotteita nopeammin ja etabloitumaan uusille markkina-alueille.

Scanfilin vahva taloudellinen asema mahdollistaa kasvuinvestoinnit myös tulevaisuudessa. Yhtiö hakee kasvua ensisijaisesti Skandinavian ja Keski-Euroopan markkinoilta. Kasvu tapahtuu niin orgaanisesti kuin myös mahdollisten yritysostojen kautta. Scanfil on hyvissä asemissa tulevaisuuden kasvutavoitteiden toteuttamiselle. Yhtiö tavoittelee orgaanisesti 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuonna 2020