Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Siili Solutions

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.6.
2021

Moi, Millaisia riskejä näette inflaation kiihtymisellä Suomalaisiin IT-yhtiöihin liittyen? Kiihtyykö palkkainflaatio? Miten käy jo sovittujen projektien katteelle? Ketkä kärsivät eniten ja ketä suojaa hyvä hinnoitteluvoima?

Inderes Q&A
4.5.
2021

Moi. Aamukatsauksen analyytikkokommenteissa luki siilin kohdalla, että "Yhtiö näyttää P/E-luvulla (2021e 17x) hieman todellista edullisemmalta johtuen VALA Group ja Supercharge -vähemmistörakenteiden vaikutuksesta." voiko tämän vääntää rautalangasta yksinkertaisemmallekkin että miksi siili näyttää edullisemmalta kuin todellisuudessa on?

Inderes Q&A
7.8.
2018

Hei, Minulla olisi kysmys liittyen Siili Solutionsin Vala Group kauppaan. Eri medioissa kaupan arvoksi on kerrottu 7,2 milj.€, josta 6 milj.€ on korvaus yrityksen liiketoiminnasta ja 1,2 milj.€ korvaus yrityksen nettokassasta. Mitä olen ymmärtänyt niin yleensä yritysarvon kaavassa nettokassa vähennettään velasta, jotta saadaan ns yrityksen velaton arvo.

Inderes Q&A
23.10.
2017

Kiitos erinomaisesta palvelusta! Miten teidän käsityksenne mukaan Siilin TJ:n vaihtuminen vaikuttaa yhtiön toimintaan?

Inderes Q&A
25.9.
2017

Olisiko mielestänne toimialahajautuksen periaatteen vastaista, jos sijoittaisi sekä Innofactoriin että Siiliin? Ovatko ne toistensa suoria kilpailijoita? Jos toinen nousee, niin laskeeko toinen, vai riittääkö kokonaismarkkinan kasvusta molemmille?

Inderes Q&A
13.6.
2017

Hei, Listautumisestaan lahtien Siili on jatkuvasti kasvattanut osakkeiden maaraa. 1) Mika tahan on syyna? 2) Eiko omistaja-arvon kannalta olisi parempi valttaa osakekannan kasvattamista ja kayttaa mieluummin kassaa yritysostojen ja johdon maksamiseen? Ottaen huomioon osakekurssin kehityksen, eiko osakekannan dilutoiminen ole tullut erittain kalliiksi osakkeenomistajille?

Inderes Q&A
8.5.
2017

Siili hoitaa digitalisaation ja Vincit hoitaa ohjelmistokehityksen. Maallikolle tuo ei sano mitään. Kilpilevatko Siili ja Vincit samoista asiakkuuksista vai täydentävätkö firmat toisiaan ?

Siili Solutions

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas