Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Huhtamäki

Analyst

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
17.1.
2018

Viimeaikoina on uutisissa ollut puheenaiheena muovijätteiden ongelmat, ja esillä on ollut mm. kertakäyttöastioiden kieltäminen/haittaverot. Miten näette Huhtamäen tulevaisuuden tässä valossa? Pystyykö Huhtamäki vastaamaan tähän haasteeseen esim. uusilla biohajoavilla tuotteilla?

Inderes Q&A
7.9.
2017

Näettekö suurta riskiä Huhtamäen nykyisessä velkaantuneisuustasossa tai sen kasvussa? Esim. jos investoinnit eivät alkaisikaan tuottaa odotetusti.

Inderes Q&A
22.7.
2017

Hei! Jo viime syksystä lähtien Huhtamäkeä on painanut Intian verojärjestelmävaikeudet. Mistä siinä on kysymys? Miksi sen kerrotaan olevan ohimenevä? Jos se menee ohi, onko sillä hetkellinen vipuvaikutus Huhtamäen tulokseen?

Inderes Q&A
13.6.
2017

Hei. Arvopaperi-lehden mukaan "Pakkausyhtiö Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoiminnan johtaja Eric Le Lay on keventänyt tuntuvasti omistustaan yhtiössä. Yhtiön tiedotteen mukaan Le Lay myi eilen 6 167 osaketta 34,14 euron keskihintaan. Kevennyksen arvo on noin 223 000 euroa." Pitäisikö huolestua? Pitäisikö myydä?

Inderes Q&A
14.4.
2017

Moikka, oletteko tehneet Huhtamäestä laajaa raporttia? Olen aloitteleva Inderesin lukija enkä sellaista ainakaan ensi vilkaisulla löytänyt. Teettekö kaikista seuraamistanne yhtiöistä laajat raportit?

Huhtamäki

Svenska translation unavailable for Huhtamäki.