Nexstim
712 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole Inderesin seurannassa tällä hetkellä. Paina "Seuraa yhtiötä", niin saat ilmoituksen, kun Inderes aloittaa seurannan. Katso kaikki yhtiöt tästä.
KURSSI
0.24 EUR -2.8%
OSTO 0.24 ALIN 0.24 VAIHTO (KPL) 36 171
MYYNTI 0.25 YLIN 0.26 VAIHTO (VAL) 0,009 Milj. EUR
KURSSI
0.24 EUR -2.8%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Yhtiön kehittämällä teknologia-alustalla on arvo, mutta sitä ei ole vielä osattu kaupallistaa. Kaupallistamismahdollisuudet ovat NBT-laitteiston FDA-luvan varassa.
Liiketoiminta on ollut tappiollista yhtiön perustamisesta lähtien eikä välttämättä käänny koskaan voitolliseksi, jos NBT-laitteiston FDA-lupa jää saamatta.
Nykyisellä tuloskunnolla osakkeen arvostus ei ole perusteltavissa. Arvonnousupotentiaali voi realisoitua vasta, jos yhtiö onnistuu saamaan FDA-luvan.

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: stock_exchange_release
16.8.
2017

Yhtiötiedote, Helsinki, 16.8.2017 klo 9.00

Kohokohtia yhtiön toiminnassa, tammi-kesäkuu 2017

Tyyppi: stock_exchange_release
11.8.
2017

Yhtiötiedote, Helsinki, 11.8.2017 klo 9.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö") on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi hoito- ja diagnostiikkasovelluksissa. Yhtiö julkistaa 30.6.2017 päättyneen puolivuotiskatsauksen keskiviikkona 16.8.2017 noin klo 9.00 Suomen aikaa.

Tyyppi: news
31.3.
2017

Olemme tänään julkaisseet Nexstimin laajan päivitysraportin, jonka voi lukea tästä linkistä. Päätämme yhtiön seurannan raportin yhteydessä, minkä takia emme enää anna osakkeelle tavoitehintaa tai suositusta.

Tyyppi: company_report
31.3.
2017

Päätämme Nexstimin seurannan tämän raportin yhteydessä, minkä takia emme enää anna osakkeelle tavoitehintaa tai suositusta. Yhtiöllä on mielestämme kaikki munat yhdessä korissa ja liiketoiminnan jatkamisen mahdollisuudet ovat uhattuna, jos FDA-lupaa ei irtoa käynnissä olevalla potilastutkimuksella. Tässä skenaariossa yhtiön arvo on lähellä nollaa.

Tyyppi: company_report
1.3.
2017

Nexstimin H2-raportti oli odotustemme mukainen. Yhtiö arvioi nykyisten kassavarojen sekä Bracknorin ja Sitran kanssa solmitun rahoitusjärjestelyn turvaavan rahoituksen Q4’18 asti, minkä pitäisi riittää yhtiölle elintärkeään NBT-laitteiston FDA-lupaprosessiin
asti. Nexstim oli saanut pienennettyä H2:lla merkittävästi kassan polttamisvauhtia ja tilanne näyttää pitkästä aikaa pieniä vakautumisen merkkejä.

Tyyppi: company_report
30.12.
2016

Laskemme Nexstimin tavoitehinnan 0,12 euroon (aik. 0,20 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksemme. Marraskuussa tehdyn päivityksemme jälkeen yhtiön osakemäärä on noin kolminkertaistunut ja FDA on antanut myönteisen vastauksen uuden rajoitetun kokoisen aivohalvaustutkimuksen tekemiseksi. Näemme osakkeessa vielä liudentumispainetta ennen kuin lopulliset tutkimustulokset ovat ulkona ja FDA:n myyntilupa Yhdysvaltoihin olisi saavutettavissa (Q4’18 aikana).

Tyyppi: company_report
2.11.
2016

Toistamme vähennä-suosituksen ja laskemme tavoitehinnan 0,20 euroon (aik. 0,40 euroa). Kesällä varmistunut rahoitusjärjestely turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden toistaiseksi, mikä on yhtiön kannalta positiivista. Rahoitusjärjestely on kuitenkin Bracknorin kannalta niin nerokas, että jos Nexstim onnistuu aikanaan läpimurtoon kehittämänsä teknologia-alustan kanssa, tulee Bracknor keräämään hyödyt itselleen. Tilanne näyttää mielestämme muiden sijoittajien kannalta tällä hetkellä hyvin synkältä.

Tyyppi: company_report
15.9.
2016

Päivitämme Nexstimin tavoitehinnan 0,40 euroon (aik. 0,80 euroa) ja tarkistamme
suosituksen vähennä-tasolle. Osake on laskenut vuoden alusta yli 90 %, mikä on
johtunut kovilla tulevaisuudenodotuksilla ladatun NBT-monikeskustutkimuksen
odottamattomasta negatiivisesta lopputulemasta. Elokuussa varmistunut
rahoitusjärjestely turvaa nyt yhtiön liiketoiminnan jatkuvuuden, mutta liudentaa
osakemäärää merkittävästi ja antaa Bracknor Investmentille hyvän takaportin
Nexstimin valtaamiseen. Pidämme tilannetta nykyisten omistajien kannalta

Sivut

Nexstim

ISIN: 
FI4000102678
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 
Standby: 
Nexstim lyhyesti

Nexstim on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta kallon ulkopuolisella aivostimulaatiolla. Yhtiö on kehittänyt teknologian, jonka avulla aivostimulaatio voidaan kohdistaa tarkasti tietylle alueelle aivoissa kallon ulkopuolelta. Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt tätä teknologiaa diagnostiikkatyökaluna aivoleikkauksen suunnittelussa NBS-laitteistollaan (Navigated Brain Stimulation). Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle laitteiston nimeltä NBT (Navigated Brain Therapy), jonka avulla pyritään kuntouttamaan käden ja käsivarren toiminnallisia vammoja aivohalvauksen jälkeen.