Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Administer tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja. Yhtiön tavoitteena on uudistaa taloushallintopalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja.

Administer toimii Suomen tilitoimistomarkkinoilla, joiden koko oli vuonna 2020 noin 1,23 miljardia euroa. Administer on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista taloushallintopalvelujen tarjoajista. Palkkalaskelmien määrällä mitattuna yhtiö on suurin HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoaja. Asiakaskuntaan kuuluu kaikenkokoisia organisaatioita pienistä ja keskisuurista yrityksistä suuryrityksiin, kuntiin ja kaupunkeihin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 43,7 miljoonaa euroa. Administerilla on Suomessa 21 toimipistettä, minkä lisäksi yhtiöllä on toimipisteet myös Tukholmassa ja Tallinnassa.

Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Olemme talousjohdon paras ystävä ja tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta tarvittaessa koko talousosaston ulkoistamiseen. Osaamisemme kattaa kaikki toimialat ja palvelumme muokkautuu yrityksesi tarpeisiin samantien. Teemme työmme ammattimaisesti, tehokkaasti, tarkasti ja paljolti digitaalisesti.