Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Gofore Q3'21: Kysyntä pysynyt vireänä

Goforen syksy on edennyt vauhdikkaan kasvun merkeissä: kuukausiliikevaihto ylitti ensimmäistä kertaa 10 miljoonan euron rajan syyskuussa. Toimitusjohtaja Mikael Nylund avaa neljänneksen pääkohtia ja kertoo kuulumiset rekrytointimarkkinoilta. Haastattelijana analyytikko Joni Grönqvist.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:12 Q3’21-pääkohdat
01:40 Orgaaninen kasvu
02:47 Laskutusasteet
04:00 Rekrytointi, vaihtuvuus ja palkkainflaatio
05:56 Onko korkeampi vaihtuvuus alalla uusi normaali?
08:02 Sote-uudistus
09:28 Saksa

Käy kauppaa. (Gofore)

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 1000 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 104,5 miljoonaa euroa.