Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Metso Outotec juhli yhdistymisen jälkeistä ensimmäistä vuosipäiväänsä 1.7.2021. Ensimmäisenä toimintavuotena saavutettiin useita tavoitteita; muun muassa yhdistymiseen liittyvät synergiatavoitteet on lähes saavutettu tavoiteltua nopeammin, ja yhtiö on siirtymässä seuraavaan vaiheeseen. Nyt keskiössä on kestävän kehityksen mukainen kasvu ja panostus teknologiakehitykseen, jolla yritys tuo huomattavia etuja asiakkailleen ja koko teollisuudenalalle.

Järjestämme kaksi virtuaalista tilaisuutta kaivos-, metallinjalostus- ja kivenmurskaustoimialojen ammattilehdistölle. Englanninkielisessä tilaisuudessa 4.11. yrityksen toimitusjohtaja sekä liiketoiminta-alueiden johtajat pitävät liiketoimintakatsauksen. 8.11. järjestettävä pääosin espanjankielinen tilaisuus on suunnattu Etelä-Amerikan ammattilehdistölle, ja siinä ovat mukana yrityksen toimitusjohtaja sekä Etelä-Amerikan markkina-alueen johtaja.

Tilaisuuksista on jälkikäteen saatavilla tallenteet yhtiön verkkosivulla mogroup.com. 

4.11.2021

15.30–17.00      Liiketoimintakatsaus ammattimedialle (englanninkielinen webcast). Puhujina toimitusjohtaja Pekka Vauramo sekä Kivenmurskaus-, Mineraalit-, Metallit-, Palvelut- ja Kulutusosat-liiketoimintojen johtajat Markku Simula, Markku Teräsvasara, Jari Ålgars, Sami Takaluoma ja Heikki Metsälä.

Käy kauppaa. (Metso Outotec)

Metso Outotec on vuonna 2020 Metso Mineralsin ja Outotecin fuusioitumisessa syntynyt yhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja mineraalien ja metallien louhintaan ja kierrätykseen. Metso Outotecin pääkonttori on Helsingissä ja yhtiöllä toimintaa yli 50 massa, joissa se työllistää yhteensä yli 15000 henkilöä.