Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rush Factory: Värikäs tulevaisuus edessä

Rush Factory on osoittanut iskunkestävyytensä korona-aikana. Ensi vuoteen lähdetään hyvistä asetelmista, eikä osakkeen arvostuskaan kinnaa turhaa. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Uusin yhtiöraportti (Premium): https://www.inderes.fi/fi/riemulla-ensi-vuoteen

Lisää Rush Factorysta sijoituskohteena: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/rush-factory
 

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:21 Rush Factoryn tapahtumakausi lähestyy loppuaan, ja korona-ajasta huolimatta tapahtumia on saatu värkättyä vino pino. Miten onnistuneena kulunutta vuotta voidaan jo tässä vaiheessa pitää?
01:53 Mistä se kertoo, että yhtiö pystyy värkkäämään historian suurimman COR-kiertueensa korona-aikana?
03:11 Miltä COR-kiertueen ensi vuoden näkymät näyttävät?
04:13 Onko mitään uutta 2020-projektin saralla?
06:19 Ensi vuonna entistä isompi COR-kiertua, 2020-projektin debyytti ja todennäköisesti helpompi toimintaympäristö. Millaista tuloskasvua voidaan odottaa ensi vuonna ja siitä eteenpäin?
08:53 Rush Factory mitä ilmeisimmin pystyi selvittämään korona-ajan myös ilman suurempaa taloudellista vahinkoa?
11:13 Osakkeen arvostus näyttää erittäin edulliselta P/E:llä katsottuna. Ensi vuoden P/E vajaa 7. Millaisilla tuloskertoimilla Rush Factory kannattaisi sinun mielestä hinnoitella?

Käy kauppaa. (Rush Factory)

Rush Factory on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka kehittää, suunnittelee, markkinoi ja tuottaa kiertuepohjaisia elämys- ja tapahtumakonsepteja kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Kiertuepohjaisuuteen perustuen yhtiön konsepteilla ei ole kiinteää sijaintia, kuten esimerkiksi perinteisillä aktiviteetti- ja sisäliikuntapuistoilla, vaan tapahtuma rakennetaan aina erikseen kulloisellekin tapahtumapaikalle. Rush Factoryn liiketoiminta on hyvin kansainvälistä ja suurin osa liikevaihdosta syntyy ulkomailta.