Basware
2194 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 17.24 ALIN 16.78 VAIHTO (KPL) 14 094
MYYNTI 17.28 YLIN 17.30 VAIHTO (VAL) 0,240 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Tulevat tapahtumat

6
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
16.7.
2019

Baswaren osake on painunut todella alas ja strategisen arvon voi nähdä nykykurssia korkeammalla. Lyhyen aikavälin riskejä kuitenkin piisaa, joten sijoittajalta vaaditaan teräshermoja.

Seuraa Baswarea täältä: https://www.inderes.fi/yhtiot/basware

Lue raportti täältä (Premium-jäsenille) : https://www.inderes.fi/fi/arvostusero-verrokkeihin-jo-houkuttelevan-levea 
 

Tyyppi: company_report
16.7.
2019

Basware on uudistanut johtoryhmänsä kesän aikana ja aloittanut toimenpiteet kannattavuuden ja kassavirran vahvistamiseksi. Odotamme sisäisistä haasteista ja vahvoista vertailukausista johtuen yhtiön tilauskertymän ja liikevaihdon kasvun hidastuvan lyhyellä aikavälillä selvästi, mikä voi vielä aiheuttaa pettymyksiä kasvuohjeistuksen tai strategisten tavoitteiden osalta. Yhtiön arvostus on kuitenkin arviomme mukaan painunut jo niin voimakkaasti yhtiön pitkän aikavälin ja verrokkien arvon alapuolelle, että näemme osakkeen tuotto-riskisuhteen jälleen positiivisena. 

Tyyppi: news
16.7.
2019

Nostamme Baswaren suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tarkistamme tavoitehinnan 20,0 euroon (aik. 21 euroa). Yhtiö on uudistanut johtoryhmänsä kesän aikana ja aloittanut toimenpiteet kannattavuuden ja kassavirran vahvistamiseksi.

Tyyppi: video
1.7.
2019

Basware Q2'19 ti 6.8. kello 11:00 alkaen

Tyyppi: company_post
28.6.
2019

Ben Selby
Sijoittajasuhdejohtaja

Digitalisaatio on edelleen yksi merkittävimmistä megatrendeistä, jotka vaikuttavat ihmisiin ja yhtiöihin maailmanlaajuisesti. Kaikki mikä voidaan automatisoida tullaan automatisoimaan. Basware on ollut edelläkävijä hankinnasta maksuun markkinoilla yhtiön uraauurtavalla verkkolaskutusratkaisullaan. Työtä riittää – vielä löytyy paljon tilaisuuksia prosessien automatisoinnille ja tehostamiselle.  

Tyyppi: news
28.6.
2019

Basware tiedotti aamulla, että Martti Nurminen on nimitetty Baswaren talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nurminen aloittaa yhtiössä viimeistään tammikuussa 2020.

Tyyppi: stock_exchange_release
28.6.
2019

Martti Nurminen on nimitetty Baswaren talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nurminen aloittaa yhtiössä viimeistään tammikuussa 2020 ja raportoi toimitusjohtaja Klaus Andersenille. Tuija Mäntyniemi, VP, Group Controlling, toimii väliaikaisena talousjohtajana, kunnes Nurminen ottaa tehtävänsä vastaan.

Tyyppi: news
24.6.
2019

Basware tiedotti torstaina, että Baswaren hallitus on nimittänyt Klaus Andersenin Baswaren toimitusjohtajaksi 20.6.2019 alkaen. Andersen on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana maaliskuusta 2019 lähtien.

Tyyppi: stock_exchange_release
20.6.
2019

Baswaren hallitus on nimittänyt Klaus Andersenin Baswaren toimitusjohtajaksi 20.6.2019 alkaen. Andersen on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana maaliskuusta 2019 lähtien.

Tyyppi: stock_exchange_release
29.5.
2019

Basware Oyj on vastaanottanut 29.5.2019 arvopaperimarkkinalain 9. luvun 5. pykälän mukaisen ilmoituksen, jonka mukaan Ameriprise Financial, Inc:n ja sen rahastojen hallinnoimien osakkeiden osuus Basware Oyj:n osakkeista ja äänistä on 28.5.2019 laskenut alle viiden (5) prosentin rajan.

Basware Oyj:llä on yksi osakesarja, jossa kullakin osakkeella on yksi ääni. Osakkeiden ja äänten kokonaismäärä on 14 401 936.
Ameriprise Financial, Inc:n ja sen rahastojen omistus ilmoituksen mukaan:

Basware

Basware

Company page 19.09.2014 11:16 Basware

Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen toimittaja. Basware Commerce Network on maailman suurin, avoin yritysten välinen verkosto, joka mahdollistaa vaivattoman yhteistyön ja kaupankäynnin jo miljoonalle ostajalle ja myyjälle yli sadassa eri maassa

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Basware lyhyesti

Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen toimittaja. Basware Commerce Network on maailman suurin, avoin yritysten välinen verkosto, joka mahdollistaa vaivattoman yhteistyön ja kaupankäynnin jo miljoonalle ostajalle ja myyjälle yli sadassa eri maassa

Baswaren avulla organisaatiot voivat tehostaa talousohjaustaan ja talous- ja hankintatoimintojaan sekä yksinkertaistaa ja sujuvoittaa niihin liittyviä prosesseja. Baswaren ratkaisujen avulla kaikenkokoiset organisaatiot nousevat uudelle tasolle kulukontrollissaan ja tehokkuudessaan. Baswaren ratkaisut tuovat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat kassavirtaa täysin uudenlaisella tavalla ostaa ja myydä.

Baswaren sijoittajasivuille