Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Basware

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

11.01.2022 - 13:45

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
11.1.
2022

Siirtymä pilviohjelmistoihin on ollut ohjelmistomarkkinoiden keskeisenä trendinä jo pitkään. Miltä markkinatilanne näyttää ja mikä on Helsingin pörssin yhtiöiden asema kilpailussa? Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

Analyytikon kommentti
11.1.
2022

Siirtymä paikallisesti asennetuista (“on-premise”) ohjelmistoista pilviohjelmistoihin on ollut ohjelmistomarkkinoiden keskeisenä trendinä jo reilusti yli vuosikymmenen

Analyytikon kommentti
30.12.
2021

Analyytikkopuhelun sävy oli yhtiön myynnin toteutuksen osalta mielestämme varovaisen positiivinen, joskin yhtiön markkinatilanne ja asiakkaiden varovaiset mielialat ovat säilyneet samanlaisena.

Inderes analyysi
15.12.
2021

Baswaren pitkän aikavälin potentiaali on kunnossa, mutta sen toteutuminen vaatii yhtiöltä edelleen pitkäjänteistä työtä erityisesti myynnin tehostamisessa. Näemme kasvaneen riskin markkinan vastatuulen jatkumisesta aiempia odotuksiamme pidempään ja laskimme tämän myötä kasvuennusteitamme tuleville vuosille.

Analyytikon kommentti
15.12.
2021

Baswaren pitkän aikavälin potentiaali on kunnossa, mutta sen toteutuminen vaatii yhtiöltä edelleen pitkäjänteistä työtä erityisesti myynnin tehostamisessa.

Analyytikon kommentti
2.12.
2021

Basware järjesti tiedotustilaisuuden sijoittajille ja analyytikoille, missä Baswaren toimitusjohtaja Klaus Andersen ja myyntijohtaja Alwin Schauer esittelivät yhtiön Must Win -tavoitteiden kehitystä ja keskeisiä toimenpiteitä vuodesta 2022 eteenpäin.

inderesTV
1.12.
2021

Basware järjestää tiedotustilaisuuden strategiansa toimeenpanon tilasta ja painopistealueistaan.

Tiedotteet
25.11.
2021

Basware Oyj, lehdistötiedote, 25.11.2021 klo 9.00

Baswaren kestävän kasvun ja kannattavuuden strategia on ollut voimassa vuodesta 2020 alkaen. Tänä aikana yhtiö on saanut päätökseen matkan pilvipalveluyhtiöksi, edistynyt hyvin kuudessa Must Win -tavoitteessaan ja luonut vahvan taloudellisen perustan tulevaisuuden kiihtyvän kasvun tueksi. Baswaren siirtyessä nykyisen strategiakauden viimeiseen ajanjaksoon, yhtiö päivittää Must Win -tavoitteitaan ja painopistealueitaan vuodelle 2022.

Tiedotustilaisuus sijoittajille Baswaren toimitusjohtajan ja myyntijohtajan kanssa

Tiedotteet
24.11.
2021

Basware Oyj, pörssitiedote, 24.11.2021 klo 9:00

Basware Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa uuden, pitkän aikavälin osakesäästöohjelman Basware Oyj:n ja sen tytäryhtiöiden henkilöstölle.

Osakesäästöohjelman tavoitteena on tarjota kaikille Baswaren työntekijöille mahdollisuus sijoittaa osa palkastaan Baswaren osakkeisiin. Ohjelman tarkoituksena on saattaa yhteen henkilöstön ja Baswaren osakkeenomistajien intressit pitkän aikavälin arvonluonnin tueksi.

Basware

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas