Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Basware

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
16.6.
2020

Moi, olen tässä koittanut teidän analyysien avulla ottaa haltuun SaaS-yhtiöitä, siispä kiitos heti alkuun kattavista laajoista raporteista! Ymmärrän, että analyytikoina olette sidottuja enemmälti 12kk aikaikkunaan tavoitehinnoissanne, mutta itse olen pitkää peliä katsovana sijoittajana koittanut enemmän hahmottaa yleisesti yritysten pitkän aikavälin tuottopotentiaalia. SaaS-yhtiöissä (kuten toki muidenkin alojen yrityksessä) olen huomannut, että pohjaatte osan arvonmäärityksestä verrokkianalyysiin, jossa määritätte esim. hyväksyttäviä EV/S tai EV/EBITDA kertoimia ko. firmoille.

Inderes Q&A
12.8.
2019

Terve. Mikä teidän näkemys on Baswaresta? OP antaa nousupotentiaaliksi 156%. Mihin tuo perustuu?

Inderes Q&A
21.3.
2019

Basware haki aamuisella tiedotteella hämmentävän kallista rahaa aikaisempiin rahoitusmuotoihin nähden. 8.75 % marginaali plus isot järjestelykulut ja optiolle myöskin syytä laskea arvonsa. Väistämättä herää ajatus, että yhtiössä tehdään liikkeitä muiden premissien kuin omistaja-arvon näkökulmasta. Onko tässä kyseessä enemmänkin myrkkypillerin luonti yritysvaltausta ajatellen? Miten arvioisitte omistajien/hallituksen työskentelyn tasoa? (Omistajissa on eläkeyhtiöitä mukana, kumileimasimen roolissa ilmeisesti)

Inderes Q&A
25.1.
2019

polkeeko Arrowgrass baswaren tarjoushintaa,vrt 46,5 ja 48€? A:lla on edustus hallituksessa joten onko todennäköistä että muukin hallitus hyväksyy A:n tarjouksen? Jos pelkästään A myisi osuutensa olisiko uusi kilpaileva yhtiö Tradeshift hankala pääomistaja? onko B?? suojannut yhtiön niin ettei A voi yksin myydä osuuttaan T:lle?

Inderes Q&A
15.1.
2019

Saisiko jotain tietoa siitä, miksi Basware Oy:n kurssi on tänään niin voimakkaasti laskenut?

Basware

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Basware lyhyesti

Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Pienet ja suuret yritykset ympäri maailman saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä, entistä joustavammat maksuehdot, tehokuutta ja tiiviimmät liiketoimintasuhteet toimittajjiensa kanssa. 

Baswaren sijoittajasivuille