Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Bioretec

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Siltanen

Antti Siltanen

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
31.3.
2023

Bioretec kertoi torstaina saaneensa FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksynnän RemeOs™-traumaruuvilleen. Hyväksyntä mahdollistaa yhtiölle uuden tuoteperheen ensimmäisen tuotteen myynnin aloittamisen H1:n lopulla Yhdysvalloissa käytettäväksi nilkkaleikkauksissa. Hyväksyntä laskee ennusteidemme toteutumiseen ja yhtiön rahoitukseen liittyvää riskiä, mikä nostaa arviotamme osakkeen käyvästä arvosta. Osake on kuitenkin arviomme mukaan kallis suhteessa verrokkeihin ja tulevien kassavirtojen nykyarvoon.

Analyytikon kommentti
30.3.
2023

Bioretec kertoi torstaina saaneensa FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksynnän RemeOs™-traumaruuvilleen. Hyväksyntä mahdollistaa yhtiölle uuden tuoteperheen ensimmäisen tuotteen myynnin aloittamisen H1:n lopulla Yhdysvalloissa käytettäväksi nilkkaleikkauksissa.

Tiedotteet
30.3.
2023

Bioretec Oy     Lehdistötiedote        30.3.2023 kello 8.30

Analyytikon kommentti
30.3.
2023

Muutamaan otteeseen viivästynyt myyntilupa oli odotuksissa huhtikuussa eikä aiheuta alustavasti merkittäviä muutospaineita ennusteisiimme. RemeOs-traumaruuvin kaupallistumisen onnistuminen on kuitenkin pitkän aikavälin ennusteidemme ajurina merkittävässä asemassa. Tämän kannalta myyntiluvan saanti on ensimmäinen askel.

Tiedotteet
30.3.
2023

Bioretec Oy                         Sisäpiiritieto                         30.3.2023 kello 7.00

Biohajoavien[1] ortopedisten implanttien edelläkävijä Bioretec Oy on tänään saanut myyntiluvan RemeOs[TM]-traumaruuveilleen Yhdysvalloissa. RemeOs™-traumaruuvi on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviranomaisen (FDA:n) hyväksymä biohajoava metalli-implantti. Hyväksytty tuotevalikoima ja sen käyttökohde vastaavat nilkan alueella tehtyä kliinistä tutkimusta.[2]

Analyytikon kommentti
22.3.
2023

Nature Biotechnologyn uusimmassa katsauksessa käytiin läpi alan haastavaa rahoitusvuotta 2022. Rahoituksen kokonaismäärä ja listautumisaktiivisuus olivat selvästi alle viime vuosien tason. Pääomasijoitukset ja kumppanuussopimukset pitivät rahoituksen lähteinä kuitenkin paremmin pintansa.

Tiedotteet
17.3.
2023

Bioretec Oy                         Yhtiötiedote                        17.3.2023 kello 16.45

Bioretec Oy:n hallitus on tänään päättänyt siirtää yhtiön 14.4.2023 pidettäväksi aiotun varsinaisen yhtiökokouksen ajankohtaa. Varsinaisen yhtiökokouksen suunniteltu päivämäärä on 26.5.2023.

Tiedotteet
17.3.
2023

Bioretec Oy                         Yhtiötiedote                        17.3.2023 kello 15.15

Bioretec Oy on tänään julkaissut vuoden 2022 vuosikertomuksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Julkaisut ovat tämän tiedotteen liitteinä, ja ne ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.bioretec.com/investors/investors-suomeksi/raportit-ja-esitykset.

Lisätietoja:

Analyytikon kommentti
20.2.
2023

Analyysi
20.2.
2023

Bioretecin H2-raportti oli odotuksiamme parempi erityisesti kannattavuuden osalta. Olemmekin tarkastaneet ennusteitamme maltillisesti ylöspäin lähivuosille. Pitkän aikavälin kasvuennusteemme nojaavat kuitenkin valtaosin uusien RemeOs-tuotteiden myyntilupien saamiseen ja kaupallistamisen onnistumiseen, joten nyt nähdyn Activa-tuoteperheen kasvulla on sijoitustarinalle rajallinen merkitys. Osakkeen riskitaso on laskenut hieman rahoitusnäkymän paranemisen seurauksena.

Bioretec

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas