Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Consti

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.5.
2020

Constin taseessa on liikearvoa 48,6M€. Se on yli 40 % taseen loppusummasta ja selvästi yli koko oman pääoman (29,3M€) arvon. Onko käsitystä tuosta liikearvon laadusta ja sen arvostuksen kestävyydestä?

Inderes Q&A
19.6.
2019

Mikä on hybridilaina ja miksi yhtiöt ottavat sitä? Eikö lainaa saisi halvemmalla jostain muualta? Onko muita vaihtoja kuin hybridilaina, edes joku normaalilaina?

Inderes Q&A
16.5.
2019

Molemmat otsikon alat kyntävät vuodesta toiseen, jälkimmäinen jo vuosia. Mikä niitä oikein vaivaa. Rakennusliikkeistäkin Lehdolla oli ainut selvästi muista poikkeava ja kuluja säästävä konsepti, mutta ei! Pitäiskö kuluttajahinnatr vaan vetää pilviin, niin alkaisi homma pelittämään? Josko Sauli ja Olli vastaisivat?

(otsikkoa kielikorjattu ja siistitty)

Inderes Q&A
19.12.
2017

Kertoisitteko pääpiirteittäin mikä meni teidän Consti yhtiön arvioissa niin pahasti pieleen. 19.12.2016 osta suositus tavoitekurssiin 17 eur -> kurssi nyt 8,88 eur. Markkina- tai muutkaan ympäristöolosuhteet eivät ole olellisesti muuttuneet, eli yksinkertaisesti arvioinne yrityksestä meni metsään. Sauli Vilen osallistui Arvopaperilehden sijoitusraadin salkkukisaan ja valitsi salkkuun yhdeksi yhtiöksi Constin. Joten te ilmeisesti oikeasti uskoitte analyysiinne.

Inderes Q&A
20.8.
2017

Constilla on taseessa huomattava määrä liikearvoa. Näettekö riskiä liikearvon alaskirjauksille ja oman pääoman vahvistamiselle jos kannattavuuskehitys ei jatkukaan tulevina vuosina nousujohteisesti vaan pysyy paikallaan?

Inderes Q&A
17.3.
2017

Mistä tietää milloin olette vaihtamassa TOP3-listan yhtiöitä vai onko niille määritetty tiettyä lista-aikaa? Esim. Consti on päässyt listalle 3.1.2017, milloin se on (mahdollisesti) vaihtumassa johonkin toiseen?

Inderes Q&A
13.3.
2017

Näettekö, että apteekkikilpailu vapautuu pian Suomessa? Olisikohan Keskolla kiinnostusta nielaista Oriola?

Kuinka paha signaali on se, että Constin avainhenkilöt ovat olleet myyntilaidalla? Osake on kyllä laskenut.

Consti

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas