Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Consti

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.8.
2022

Liiketoiminnan suorituskyvyn tarkastelun jatkoksi olemme tarkastelleet suomalaisten ja ruotsalaisten rakennusyhtiöiden arvostustasoja tulospohjaisten EV/EBIT ja P/E-luvun avulla.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Q2:n liikevaihto jäi hieman odotuksistamme jälkeen, mutta tulos oli selvästi alhaisia odotuksiamme parempi.

Analyytikon kommentti
22.7.
2022

Consti raportoi perjantaina aamulla odotuksiamme paremman Q2-tuloksen. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta hieman odotuksiamme vähemmän, mutta etenkin tulostason vahvuus ylitti odotuksemme selvästi.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Consti raportoi Q2-tuloksensa perjantaina 22.7.2022 noin kello 8.30. Odotamme Constin liikevaihtoon hieman ripeämpää kasvua hiljaisemman ensimmäisen kvartaalin jälkeen. Oikaistun tulostason odotamme olevan kuitenkin vertailukauden alapuolella kustannuspaineiden ja materiaalien saatavuushaasteiden vuoksi, jotka ovat jatkuneet kvartaalilla.

Analyytikon kommentti
13.7.
2022

Olemme tarkastelleet tunnetuimpia suomalaisia pörssilistattuja rakennusyhtiöitä sekä muutamia heidän ruotsalaisia verrokkejaan viiden vuoden aikavälillä. Rakennusyhtiöiden markkinalla on tapahtunut paljon viime vuosina ja tällä hetkellä markkina on monella tapaa haastava.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Q1:n liikevaihto jäi odotuksista, mutta tulos oli odotuksiamme parempi. Markkinan epävarmuudet ja kasvun kulmakertoimen hiipuminen laskivat kuitenkin ennusteitamme. Aktiviteetti alalla piristyy usein keväällä ja näemme yhtiön kasvunäkymän vielä hyvänä.

Analyytikon kommentti
29.4.
2022

Consti raportoi perjantaina aamulla kaksijakoisen Q1-tuloksen. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta, mutta selvästi odotuksiamme vähemmän. Toisaalta tulostaso piti selvästi odotuksia paremmin pintansa.

Analyytikon kommentti
25.4.
2022

Odotamme viime vuonna alkaneen kasvujakson jatkuvan vuoden ensimmäisellä kvartaalilla vahvana. Tulostason odotamme olevan kuitenkin vertailukauden alapuolella kustannuspaineiden ja materiaalien saatavuushaasteiden vuoksi.

Analyytikon kommentti
7.2.
2022

Q4:n tulos oli odotuksiemme mukainen ja tilauskanta oli vahvassa kasvussa tukien kasvumahdollisuuksia lähivuosille.

Analyytikon kommentti
4.2.
2022

Consti raportoi perjantaina aamulla odotuksiemme mukaisen Q4-tuloksen. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta hieman odotuksiamme heikommin, mutta oikaistu liikevoitto oli ennusteidemme mukainen.

Consti

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas