Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Consti

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

14.06.2021 - 11:45

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
14.6.
2021

Consti tiedotti viime perjantaina saaneensa välimiesoikeuden päätöksen St. George -hankkeeseen liittyen. Välimiesoikeuden ratkaisun nettovaikutus on maltillinen, mutta tulosvaikutusta tulee alaskirjauksesta. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
26.1.
2021

Helsingin pörssin rakentajien kohdalla alkava tuloskausi on tavanomaistakin tärkeämpi, sillä omaperusteisia asuntokohteita tuloutuu usein eniten vuoden lopussa. Rakennusmarkkinan ennustetaan hiipuvan, mikä parhaimmillaan voi helpottaa alan kroonisia kustannuspaineita. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
11.12.
2020

Olli K. ja Matias keskustelevat rakentamisen suhdanteesta ja pureutuvat rakennus- ja kiinteistömarkkinan tunnelmiin. Podin lopussa käydään läpi Helsingin pörssissä olevien sektorin yhtiöiden kuulumiset.

inderesTV
23.11.
2020

Onnettomat projektit laittoivat Constin polvilleen muutama vuosi sitten. Yhtiö näyttää nyt selättäneen haasteet ja tulosta onkin alkanut syntyä. Pitääkö korjausrakentajassa läpiviety korjaus huolen siitä, etteivät asia mene enää vihkoon? Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Laaja raportti luettavissa vapaasti täältä: https://www.inderes.fi/fi/liiketoiminnan-korjaus-etenee

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:15 Mitä Consti tekee?
00:47 Miksi korjausrakentaminen on houkutteleva markkina?

inderesTV
24.7.
2020

Constin hyvin alkanut tuloskäänne sai jatkoa toisella kvartaalilla. Tulos ylitti vertailukauden selvästi koronaviruksen aiheuttamista haasteista huolimatta. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
30.4.
2020

Korjausrakentaja Constin kannattavuuskäänne on onnistunut. Yhtiön Q1-tulos oli parempi, miltä se nopealla vilkaisulla näytti. Riskejä on paljon edelleen ilmassa, mutta koronan vaikutus jäänee rajalliseksi. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi.

Constia voi seurata täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/consti

00:17 Constin Q1-tulos
01:13 Koronavirus ei Constiin tartu
02:18 Osakkeen arvostus on maltillinen
03:21 Riskejä on edelleen ilmassa
04:20 Iso kuva ennallaan ​

inderesTV
11.10.
2019

Jesse ja Olli K. katsastavat rakennusyhtiöiden tunnelmiin. Vuosi 2018 tarjosi lähinnä karvaita pettymyksiä ja sama suunta on jatkunut myös vuoden 2019 puolella. Podin lopulla pohditaan ennakkoasetelmia Q3-tuloskautta silmällä pitäen.

inderesTV
16.8.
2019

Constilla on edessä piukat paikat. Näkyvyys liiketoiminnan käänteeseen on vielä heikko, riskit ovat korkealla ja kaiken kukkuraksi St. George -riita voi pahimmillaan syödä yhtiön oman pääoman lähes kokonaan. Osakkeen arvostus ei riskit huomioiden houkuttele tässä vaiheessa, vaikka potentiaalia yhtiössä onkin. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Vernerin haastattelussa.

Tuore laaja raportti yhtiöstä löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/kannattavuuden-korjausurakka-jatkuu

inderesTV
26.7.
2019

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Constin Q2-tulosta. Consti Yhtiöt raportoi tänään aamulla omia odotuksiamme ja myös konsensusodotuksia heikomman Q2-raportin. Liikevaihto kasvoi vertailukaudesta, mutta yksittäinen ongelmaprojekti painoi liikevoittoa odotuksiamme voimakkaammin ja tulos painui tappiolle. Myönteistä Q2-raportissa olivat kuitenkin vahva liiketoiminnan rahavirta ja käänneohjelman eteneminen. Yhtiö odotetusti toisti aikaisemman 2019 ohjeistuksensa.

inderesTV
20.3.
2019

Onko rakennusosakkeet halpoja vai kalliita kurssilaskun jälkeen? Analyytikko Olli Koponen kommentoi. Koko kirjoitus löytyy aamarista https://www.inderes.fi/fi/uutiset/rakennussektorin-arvostus-halpa-ei-ole...

Consti

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas