Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Consti

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
26.8.
2022

Toistaiseksi tekemistä vielä riittää suhdanneherkällä rakennussektorilla, mutta horisontissa näkyy jo tummia pilviä. Analyytikko Olli Koponen kommentoi rakennussektorin alkuvuotta sekä näkymiä.

inderesTV
8.2.
2022

Constin tilauskanta oli vahvassa kasvussa vuoden viimeisellä neljänneksellä tukien kasvumahdollisuuksia lähivuosille. Yhtiön ohjeistus jäi kuitenkin hieman alle ennusteidemme. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
4.2.
2022

Analyytikko Olli Koponen käy Constin Q4'21-tulosta läpi livenä.

inderesTV
21.1.
2022

Constin viime vuosien tuloskäänteen avulla kannattavuus on noussut jo kohtuullisen hyvälle tasolle. Ennustamme lähivuosina liikevaihdon lähtevän maltilliseen kasvuvaiheeseen. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
23.11.
2021

Consti – Esa Korkeela, Toimitusjohtaja

inderesTV
22.11.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
10.11.
2021

Rakennusmateriaalien hinnat paukkuvat, eivätkä kaikki yhtiöt ole onnistuneet selättämään kohonneita kustannuksia. Analyytikko Olli Koponen käy rakennussektorin tilannetta läpi ja pohtii, mikä on voittavan rakennusyhtiön konsepti.

inderesTV
27.10.
2021

Consti raportoi keskiviikkona aamulla selvästi odotuksiamme paremman kolmannen neljänneksen tuloksen. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta odotuksiamme vahvemmin ja myös oikaistu tulos parani vertailukaudesta odotuksiemme vastaisesti. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Analyytikon kommentti täällä.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:12 Constin kolmas neljännes
02:37 Liikevaihdon nousu
04:21 Näkymät
 

inderesTV
14.6.
2021

Consti tiedotti viime perjantaina saaneensa välimiesoikeuden päätöksen St. George -hankkeeseen liittyen. Välimiesoikeuden ratkaisun nettovaikutus on maltillinen, mutta tulosvaikutusta tulee alaskirjauksesta. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
26.1.
2021

Helsingin pörssin rakentajien kohdalla alkava tuloskausi on tavanomaistakin tärkeämpi, sillä omaperusteisia asuntokohteita tuloutuu usein eniten vuoden lopussa. Rakennusmarkkinan ennustetaan hiipuvan, mikä parhaimmillaan voi helpottaa alan kroonisia kustannuspaineita. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Consti

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas