Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Detection Technology

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
27.10.
2022

Detection Technology (DT) sai Q3:lla liikevaihdon hyvään kasvuun, mutta tuloksen söivät useat ongelmat. Näkymät olivat pääosin positiiviset ja käänne on tulossa, mutta kannattavuuden elpyminen kestänee ennakoitua pidempään.

Analyysi
19.10.
2022

Olemme laskeneet Detection Technologyn (DT) lähivuosien tulosennusteitamme noin 10 % kustannusinflaation jyllätessä edelleen voimakkaana, minkä lisäksi Q3:lla yhtiö kärsii vielä mm. komponenttien merkittävistä spot-ostoista.

Analyysi
4.8.
2022

Detection Technologyn Q2-tulos oli odotettuakin heikompi, mutta loppuvuoden näkymä on vahva ja ensi vuosi näyttää varsin rohkaisevalta. Koronapandemiasta käynnistynyt heikompi jakso voi siis pian olla takana, mutta yhtiön toimintaympäristöön liittyy edelleen merkittäviä epävarmuustekijöitä.

Analyysi
6.6.
2022

DT julkaisi perjantai-iltana tulosvaroituksen, jossa yhtiö arvioi kokonaisliikevaihdon laskevan Q2:lla hankintaketjuongelmien takia, kun aiemmin yhtiö odotti kaksinumeroista kasvua.

Analyysi
28.4.
2022

Detection Technologyn (DT) Q1-tulos oli lievä pettymys komponenttipulan jarruttaessa muuten vahvaa kasvua, mutta vuoden toisella puoliskolla toimituskyvyn pitäisi parantua odotuksiemme mukaisesti.

Analyysi
22.4.
2022

Detection Technologyn (DT) osake on tuottanut lyhyessä ajassa noin 19 % (ml. osinko) ja noussut samalla yli tavoitehintamme. Samaan aikaan uutisvirta Kiinasta, joka on DT:lle kriittinen maa, on heikentynyt muun muassa maan koronasulkujen takia.

Analyysi
17.3.
2022

Olemme laskeneet Detection Technologyn vuoden 2022 tulosennusteita noin 6 % komponenttipulan rajoittaessa yhtiön kasvua ainakin alkuvuonna ja sektorin yleiseen arvostustasoon on kohdistunut painetta.

Analyysi
3.2.
2022

DT:n Q4-tulos jäi odotuksistamme kulurakenteen selkeän kasvun takia. Näkyvät lupaavat H1:lle odotetusti kaksinumeroista kasvua (>10 %), mutta Lääketieteen osalta kasvunäkymä oli pettymys.

Analyysi
28.10.
2021

Toistamme varovaisen positiivisen näkemyksemme Detection Technologysta (DT), vaikka Q3-tulos jäi odotuksistamme komponenttipulan rajoittaessa yhtiön kasvua. Tämä heijastui negatiivisesti lähivuosien ennusteisiimme, mutta mielestämme iso kuva on silti pitkälti ennallaan. Vaikean jakson jälkeen DT vaikuttaisi olevan kasvukauden alussa, minkä takia roikumme tarinassa mukana korkeasta arvostuksesta (2022e EV/EBIT 22x) huolimatta. 

Analyysi
4.8.
2021

Detection Technologyn (DT) Q2-tulos oli lievä pettymys, mutta toisaalta kasvunäkymä on nyt poikkeuksellisen vahva. Lähivuosien ennusteissa ei tapahtunut oleellisia muutoksia, mutta luottamus lähivuosien tuloskasvuun vahvistui vahvojen näkymien pohjalta. Vaikean jakson jälkeen DT vaikuttaisi olevan seuraavan kasvukauden alussa, minkä takia roikumme tarinassa mukana varsin korkeasta arvostustasosta (2022e EV/EBIT 20x) huolimatta.

Detection Technology

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas