Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Endomines

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

18
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
20.1.
2021

Nostamme Endominesin suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä) ja pidämme yhtiön 3,20 Ruotsin kruunun tavoitehintamme ennallaan.

Analyytikon kommentti
5.1.
2021

Nostamme tavoitehintamme alittaneen Endominesin suosituksemme vähennä-tasolle (aik. myy) ja pidämme yhtiön 3,20 Ruotsin kruunun tavoitehintamme ennallaan.

Analyytikon kommentti
8.12.
2020

Endomines tiedotti maanantaina, että yhtiön toimitusjohtaja Greg Smith on irtisanoutunut ja hän lopettaa työtehtävänsä välittömästi. Gregin Smithin johdolla yhtiö on hankkinut omistukseensa useita erittäin lupaavia kultakaivosprojekteja Yhdysvalloista.

Analyytikon kommentti
2.12.
2020

Laskemme Endominesin tavoitehintamme 3,20 Ruotsin kruunuun (aik. 5,30 SEK) ja pudotamme yhtiön suosituksemme myy-tasolle. Yhtiön kaavailemat mittavat osakeannit huomioiva Endominesin osien summa -laskelmamme on kurssin alapuolella.

Analyytikon kommentti
1.12.
2020

Endomines julkisti viime yönä useampaan kertaan viivästetyn Q3-raporttinsa. Samalla yhtiö julkisti myös suunnitelman varsin suuresta merkintäoikeusannista sekä mahdollisista pienemmistä suunnatuista osakeanneista.

Analyytikon kommentti
10.11.
2020

Endomines julkistaa Q3:n liiketoimintakatsauksensa torstaina. Yhtiöllä on pohjalla selvästi tappiolliset H1-luvut emmekä usko suunnan ehtineen vielä muuttua, sillä kireä rahoitustilanne, koronapandemia ja tietyt tekniset haasteet ovat arviomme mukaan pitäneet Friday-kaivoksen tuotantovolyymin alhaisena Q3:lla. Q3-numeroita enemmän raportissa kiinnostaa silti yhtiön rahoitustilanne ja mahdolliset kommentit jo varsin pitkään työstetystä pidemmän rahoitusratkaisusta.

Analyytikon kommentti
9.10.
2020

Endomines tiedotti torstaina, että yhtiö on saattanut loppuun aiemmin tiedotetun kaupan US Grant -kaivoksen ja -rikastamon hankkimiseksi yhdessä Kearsarge Gold -projektin vuokraoikeuden kanssa.

Analyytikon kommentti
29.9.
2020

Endomines tiedotti eilen, että yhtiö on laskenut liikkeelle 2 MEUR:n velkakirjalainan suomalaisille institutionaalisille sijoittajille.

Analyytikon kommentti
3.9.
2020

Helsingin Pörssi tiedotti eilen, että se siirtää Endominesin osakkeet pörssin sääntökirjan (kohta 4.1.1 f) perusteella tarkkailulistalle. Sääntökirjan kyseinen kohta liittyy liikkeeseen laskijan taloudelliseen asemaan kohdistuvaan epävarmuuteen.

Analyytikon kommentti
1.9.
2020

Endominesin H1-raportti oli pettymys, sillä tuotantotaso Fridayssä jäi alhaiseksi ja samalla yhtiö on ajautunut syvälle nurkkaan rahoituksensa kanssa. Osien summa -mallimme laskenutta arvoa heijastellen leikkaamme Endominesin tavoitehintamme 5,30 euroon (aik. 6,35 SEK).

Endomines

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Endomines

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Yhtiön osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Tukholmassa (ENDO) ja Nasdaq Helsingissä (ENDOM).