Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Endomines
1966 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.20 ALIN 6.14 VAIHTO (KPL) 23 516
MYYNTI 6.26 YLIN 6.46 VAIHTO (VAL) 0,146 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

20
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
26.11.
2019

Pörssin kaivosyhtiöillä on kahtalaisia kuulumisia. Sotkamo Silverin hopeakaivoksen ylösajo etenee, mutta tulos ei näy syystä tai toisesta kassavirrassa. Endominesin vaihtovelkakirjan ehtojen muutos aiheuttaa massiivisen diluution, mikä vie maun nykyhinnalla osakkeesta.

Sotkamo Silverin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

Endominesin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Tyyppi: video
25.9.
2019

Marcus Ahlström, CFO ja väliaikainen CEO, Endomines AB https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Tyyppi: video
19.9.
2019

Alma Media järjestää Sijoittaja 2019 -tapahtuman tänä vuonna Finlandia-talolla torstaina 19.9.2019. Tapahtuman kaikki kolme lavaa striimataan ja tallenteet ovat katsottavissa myös tapahtuman jälkeen.

Tyyppi: video
28.8.
2019

Analyytikko Antti Viljakainen käy Vernerin kanssa läpi Endominesin ja Sotkamo Silverin kuulumisia. Molemmilla on menossa tärkeä vaihe projekteissa. Verneri kysyy, miten kullan hinnan nousu vaikuttaa kahteen kaivosyhtiöön.

Seuraa Endominesia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Seuraa Sotkamo Silveriä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

Tyyppi: video
29.3.
2019

Juha ja Antti keskustelevat kaivosyhtiöistä sijoituskohteena. Podissa pureudutaan kaivosyhtiöiden toimintaympäristöön ja käsitellään Helsingin pörssistä tuttuja Endominesia ja Sotkamo Silveriä.

Tyyppi: video
26.2.
2019

Sotkamo Silverin osakkeen hintaan on hinnoiteltu todella kultainen tulevaisuus sisään. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi, miksi tavoitehintamme on laskenut viime vuosina samaan aikaan, kun kaivoksen tuotannon käynnistyminen on lähestynyt. Endominesin omistajien kannattaa henkisesti, ja taloudellisesti, varautua osakkeen diluutioon rahoitustarpeiden myötä.

Tyyppi: video
19.11.
2018

Analyytikko Antti Viljakainen ei ole vielä valmis olemaan positiivisella puolella kummassakaan kaivosyhtiössä, Endominesissa tai Sotkamo Silverissä, johtuen pääosin jalometallien kullan ja hopean alhaisista hintaodotuksista. Antti käy läpi, missä molemmissa kaivosyhtiöissä mennään Q3-tulosjulkistusten jälkeen.

Endominesin yhtiöraportti löytyy täältä (Premium jäsenille, ensimmäinen kuukausi maksutta) https://www.inderes.fi/fi/osien-summa-yha-kurssin-tasolla

Tyyppi: video
9.10.
2018

Tuore laaja raportti kultakaivosyhtiö Endominesistä löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/endomines

Analyytikko Antti Viljakainen avaa Endominesia sijoituskohteena. Yhtiö ei ole aiemmin kyennyt omistaja-arvoa luomaan, mutta historia ei ole aina tae tulevaisuudesta.. Verneri kysyy kultakaivosyhtiön riskeistä ja mahdollisuuksista.

Seuraa Endominesia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Endomines

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Endomines

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Yhtiön osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Tukholmassa (ENDO) ja Nasdaq Helsingissä (ENDOM).