Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Endomines

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

18
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
11.1.
2021

Lähetys tilaisuudesta alkaa ma 11.1.2021 klo 17:00 EET (16.00 CET)

InderesTV
1.9.
2020

Endominesin 100 000 kultaunssin vuosittainen tuotantotavoite vaikuttaa nykyisellä satojen unssien kvartaalivauhdilla erittäin kaukaiselta. Kultakuumeen hyödyntäminen vaatisi lisävauhtia tuotantoon. Endomines tarvitsee myös lisärahoitusta, mutta uutisia sen suhteen ei olla vieläkään kuultu. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

-Videon aiheet
00:00 Missä kiikastaa?
01:16 Fridayn tuotantotahti
02:40 Onko 100 000 unssin tavoite realistinen?
03:55 Taloudellinen liikkumavara
06:32 Askelmerkit parempaan huomiseen
08:05 Osakkeen arvostus

InderesTV
26.11.
2019

Pörssin kaivosyhtiöillä on kahtalaisia kuulumisia. Sotkamo Silverin hopeakaivoksen ylösajo etenee, mutta tulos ei näy syystä tai toisesta kassavirrassa. Endominesin vaihtovelkakirjan ehtojen muutos aiheuttaa massiivisen diluution, mikä vie maun nykyhinnalla osakkeesta.

Sotkamo Silverin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

Endominesin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

InderesTV
25.9.
2019

Marcus Ahlström, CFO ja väliaikainen CEO, Endomines AB https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

InderesTV
19.9.
2019

Alma Media järjestää Sijoittaja 2019 -tapahtuman tänä vuonna Finlandia-talolla torstaina 19.9.2019. Tapahtuman kaikki kolme lavaa striimataan ja tallenteet ovat katsottavissa myös tapahtuman jälkeen.

InderesTV
28.8.
2019

Analyytikko Antti Viljakainen käy Vernerin kanssa läpi Endominesin ja Sotkamo Silverin kuulumisia. Molemmilla on menossa tärkeä vaihe projekteissa. Verneri kysyy, miten kullan hinnan nousu vaikuttaa kahteen kaivosyhtiöön.

Seuraa Endominesia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Seuraa Sotkamo Silveriä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

InderesTV
29.3.
2019

Juha ja Antti keskustelevat kaivosyhtiöistä sijoituskohteena. Podissa pureudutaan kaivosyhtiöiden toimintaympäristöön ja käsitellään Helsingin pörssistä tuttuja Endominesia ja Sotkamo Silveriä.

InderesTV
26.2.
2019

Sotkamo Silverin osakkeen hintaan on hinnoiteltu todella kultainen tulevaisuus sisään. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi, miksi tavoitehintamme on laskenut viime vuosina samaan aikaan, kun kaivoksen tuotannon käynnistyminen on lähestynyt. Endominesin omistajien kannattaa henkisesti, ja taloudellisesti, varautua osakkeen diluutioon rahoitustarpeiden myötä.

InderesTV
19.11.
2018

Analyytikko Antti Viljakainen ei ole vielä valmis olemaan positiivisella puolella kummassakaan kaivosyhtiössä, Endominesissa tai Sotkamo Silverissä, johtuen pääosin jalometallien kullan ja hopean alhaisista hintaodotuksista. Antti käy läpi, missä molemmissa kaivosyhtiöissä mennään Q3-tulosjulkistusten jälkeen.

Endominesin yhtiöraportti löytyy täältä (Premium jäsenille, ensimmäinen kuukausi maksutta) https://www.inderes.fi/fi/osien-summa-yha-kurssin-tasolla

InderesTV
9.10.
2018

Tuore laaja raportti kultakaivosyhtiö Endominesistä löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/endomines

Analyytikko Antti Viljakainen avaa Endominesia sijoituskohteena. Yhtiö ei ole aiemmin kyennyt omistaja-arvoa luomaan, mutta historia ei ole aina tae tulevaisuudesta.. Verneri kysyy kultakaivosyhtiön riskeistä ja mahdollisuuksista.

Seuraa Endominesia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Endomines

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Endomines

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Yhtiön osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Tukholmassa (ENDO) ja Nasdaq Helsingissä (ENDOM).