Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Investors House

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
1.6.
2022

Toimitusjohtaja Petri Roininen kertoo Investors Housesta sijoituskohteena, jonka jälkeen hän vastaa osallistujilta tulleisiin kysymyksiin. Kysymykset esittää Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

inderesTV
16.5.
2022

Investors Housen ensimmäisen kvartaalin jälkeen yhtiön likviditeettitilanne ja vakavaraisuus oli vahva ja IH korosti raportissaan valikoivuutta ja kärsivällisyyttään uusien investointien suhteen. Toimitusjohtaja Petri Roininen kommentoi analyytikko Matias Arolan haastattelussa. -

inderesTV
9.3.
2022

Toimitusjohtaja Petri Roininen kertoo Investors Housesta sijoituskohteena.

inderesTV
7.3.
2022

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
3.3.
2022

Investors Housen rakennemuutos eteni vuonna 2021 samaan aikaan, kun yhtiön tulos kohosi kaikkien aikojen parhaimmaksi. Toimitusjohtaja Petri Roininen haastattelussa.

inderesTV
3.3.
2022

Seuraa Investors Housen Q4’21-infoa torstaina 3.3. kello 13:00 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
26.1.
2022

Investors Housen tase vahvistui viime vuonna kiinteistömyyntien myötä, mikä mahdollisti ylimääräisen varojenjaon. Uutinen otettiin markkinoilla vastaan hurmoksenomaisesti ja kurssireaktio oli mielestämme ylimitoitettu. Analyytikko Matias Arola kommentoi.

inderesTV
3.1.
2022

Investors House aikoo palauttaa merkittävän määrän pääomistaan osakkeenomistajille. Toimitusjohtaja Petri Roininen selvittää esityksen taustoja sekä yhtiön kasvusuunnitelmia.

inderesTV
3.1.
2022

Investors House järjesti pääomamarkkinapäivän maanantaina 3.1. klo 14:00 alkaen. Tilaisuudessa toimitusjohtaja Petri Roininen esitteli yhtiön strategiaa ja tavoitetita sekä vastasi kysymyksiin.

inderesTV
15.11.
2021

Investors Housen kolmannen kvartaalin operatiivinen tulos oli yhtiön historian paras. Toimitusjohtaja Petri Roininen avaa neljänneksen pääkohtia, tuoretta asuntoportfolion myyntiä ja Kukkula-hanketta analyytikko Matias Arolan haastattelussa.

Investors House

ipo