Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nurminen Logistics

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
16.9.
2021

Nurminen Logistics julkisti keskiviikkona uuden strategian mukaiset keskipitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet vuosille 2021-2023.

Analyytikon kommentti
14.9.
2021

Nurminen Logistics tiedotti eilen solmineensa Unipron kanssa kaksivuotisen logistiikan ulkoistussopimuksen. Arviomme mukaan sopimus on yhtiön mittakaavassa pieni, mutta osoitus Aasian junayhteyden kilpailukyvystä ripeää toimitusketjua edellyttävissä asiakkuuksissa.

Analyytikon kommentti
9.8.
2021

Nurminen Logistics julkisti perjantaina H1-tuloksensa, joka ylitti odotuksemme hehtaarilla. Yhtiön tuloskäänne on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin, kun palveluiden kysyntä on ollut erinomaisella tasolla ja samalla kustannusrakenteen saneeraus on onnistunut erittäin hyvin.

Analyytikon kommentti
4.8.
2021

Nurminen Logistics julkistaa H1-tuloksensa perjantaina klo 09.00. Odotamme yhtiön liikevaihdon ja operatiivisen tuloksen kasvaneen selvästi vertailukaudesta. Odotamme yhtiön myös toistavan liikevaihdon kasvua ja selvää liiketuloksen paranemista indikoivan ohjeistuksensa.

Analyytikon kommentti
4.6.
2021

Nurminen Logistics tiedotti torstaina, että yhtiö avaa junayhteyden Helsingistä Intian Nhava Shevaan. Kesäkuussa lähtevä blokkijuna on ensimmäinen Euroopasta Intiaan pohjoisesta etelään kulkevaa rautatietä pitkin (International North-South Transport Corridor, INSTC).

Analyytikon kommentti
24.5.
2021

Nurminen Logistics tiedotti perjantaina, että Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on ilmoittanut konvertoivansa hallussaan olevan lainan maksamattoman 1,25 MEUR:n pääoman ja sille kertyneet 40 TEUR:n korot Nurminen Logisticsin osakkeiksi lainasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Analyytikon kommentti
16.4.
2021

Nurminen Logistics tiedotti torstaina laajentavansa Aasian reittivalikoimaansa kolmella uudella reitillä. Nurmisen vuodesta 2018 asti käynnissä ollut junaliikenne on kulkenut tähän asti Kiinan eri kohteiden ja Helsingin sekä Norjan välillä.

Analyytikon kommentti
13.4.
2021

Nurminen Logistics tiedotti maanantaina, että se vuokraa omasta käytöstään poistetun, Etelä-Karjalassa Luumäellä sijaitsevan terminaali- ja toimistokiinteistönsä kansainväliselle Energreen Group AG -yhtiölle, joka on keskittynyt ympäristöystävälliseen energian tuotantoon ja siihen si

Analyytikon kommentti
8.3.
2021

Analyytikon kommentti
3.3.
2021

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vertailukaudesta ja operatiivisen tuloksen nousseen lievästi positiiviseksi. Tappiollisesta tuloksesta ja hauraasta taseesta johtuen emme odota yhtiön maksavan osinkoa vuodelta 2020.

Nurminen Logistics

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas