Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Nurminen Logistics

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.8.
2022

Nurminen Logisticsin H1 sujui odotuksia vahvemmin ja etenkin kasvuluvut ylittivät odotuksemme geopoliittisista haasteista huolimatta.

Analyytikon kommentti
4.8.
2022

Nurminen Logistics julkaisi aamulla H1-raporttinsa. Yhtiön liikevaihdon kasvu ylitti selvästi odotuksemme geopoliittisista haasteista huolimatta. Ennusteitamme korkeampaa volyymitasoa peilaten myös oikaistu liikevoitto ylitti odotuksemme selvästi.

Analyytikon kommentti
3.8.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon olleen H1:llä noin vertailukauden tasolla huolimatta toimintaympäristön nopeasta heikkenemisestä katsauskauden aikana (etenkin Ukrainan sodan vaikutus Kiinan ja Aasian konttijunaliikenteeseen).

Analyytikon kommentti
3.8.
2022

Nurminen Logistics tiedotti tiistaina, että se on saanut päätökseen muutosneuvotellut Niiralan ja Vainikkalan toimipisteiden osalta. Muutosneuvottelut koskivat 19 työntekijää.

Analyytikon kommentti
17.6.
2022

Nurminen Logistics tiedotti torstaina, että se käynnistää Niiralan ja Vainikkalan toimipisteiden muutosneuvottelut koskien toiminnan lopettamista tai voimakasta supistamista.

Analyytikon kommentti
16.6.
2022

Nurminen Logistics tiedotti keskiviikkona aloittavansa kaupallisen yhteistyön Shanghai Way-easy Supply Chainin kanssa.

Analyytikon kommentti
19.4.
2022

Näkemyksemme Nurminen Logisticsin Rahtijunaliiketoiminnan lyhyen aikavälin toimintaympäristön kokonaiskuvasta on muuttunut aikaisempaa pessimistisemmäksi Venäjän transitoliikenteeseen kohdistuvasta asiakaskäyttäytymisen muutoksesta johtuen.

Analyytikon kommentti
7.4.
2022

Arviomme mukaan VR:n päätöksellä irtautua idän tavaraliikenteestä hallitusti ei ole välittömiä vaikutuksia Nurminen Logisticsin Suomen ja Kiinan väliseen konttijunaliikenteeseen prosessin kesto huomioiden.

Analyytikon kommentti
31.3.
2022

VR tiedotti eilen, että VR Transpoint on käynnistänyt idän tavaraliikenteen jälleen 30. maaliskuuta alkaen. Uudelleenkäynnistys tapahtuu varsin nopeasti, sillä VR tiedotti viikonloppuna keskeyttäneensä idän tavaraliikenteen Venäjän rautateihin kohdistuvien pakotteiden takia.

Analyytikon kommentti
29.3.
2022

Nurminen Logisticsin kasvukärjen Suomen ja Kiinan välisen konttijunaliikenteen operointi saattaa mutkistua väliaikaisesti VR:n viikonloppuna tekemän ilmoituksen myötä. VR tiedotti viikonloppuna, että se keskeyttää sekä idän tavaraliikenteen että Suomen ja Venäjän väliset rautatieliikenteen rajapalvelut.

Nurminen Logistics

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas