Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Nurminen Logistics

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
8.8.
2022

Nurminen Logisticsin ensimmäinen vuosipuolisko sujui haastavasta geopoliittisesta tilanteesta huolimatta mallikkaasti. Analyytikko Aapeli Pursimo kommentoi.

inderesTV
4.8.
2022

Nurminen Logisticsin kasvu jatkui hyvällä tasolla geopoliittisista haasteista huolimatta. Toimitusjohtaja Olli Pohjanvirta kommentoi analyytikko Aapeli Pursimon haastattelussa.

inderesTV
27.5.
2022

Toimitusjohtaja Olli Pohjanvirta kertoo Nurminen Logisticsista sijoituskohteena.

inderesTV
23.5.
2022

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset.

inderesTV
7.3.
2022

Nurminen Logisticsin H2-raportti oli odotuksiamme vahvempi. Sen myötä kasvuennusteemme nousivat lähivuosille huolimatta korkealla olevista riskeistä Venäjän läpi kulkevaa transitoliikennettä koskien. Analyytikko Aapeli Pursimo kommentoi.

inderesTV
3.3.
2022

Vuosi 2021 oli Nurminen Logisticsille käänteen tekevä ja liikevaihto kasvoi vuoden viimeisellä neljänneksellä rivakasti. Toimitusjohtaja Olli Pohjanvirta analyytikko Aapeli Pursimon haastattelussa.

inderesTV
19.11.
2021

Nurminen Logisticsilla on mielestämme erinomaiset edellytykset jatkaa tuloskasvua Kiinan ja Aasian rahtijunan kiihdyttäessä vauhtia, vaikka kasvun kulmakertoimeen liittyy epävarmuutta markkinan varhaisesta kehitysvaiheesta johtuen.

inderesTV
19.11.
2021

Nurminen Logistics – Olli Pohjanvirta, Toimitusjohtaja

inderesTV
15.11.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme yhtiötasolta tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan pääosin aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
3.9.
2021

Logistiikkayhtiö Nurminen Logistics paini vuosia kannattavuusongelmien kanssa. Nyt yhtiö on saanut taklattua pahimmat haasteet. Samalla volyymi paisuu suotuisasti. Toimitusjohtaja Olli Pohjanvirta kommentoi Vernerin haastattelussa.

Nurminen Logistics -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nurminen-logistics

-Videon aiheet-

00:00 Aloitus
00:10 Voitko avata hieman omaa taustaasi?

Nurminen Logistics

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas