Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Oriola

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
22.9.
2022

Oriola Oyj:n pörssitiedote 22.9.2022 klo 14.30

Oriola Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Oriola Oyj:n suurimmat osakkeenomistajat ovat osakkeenomistajien nimitystoimikunnan työjärjestyksen mukaisesti valinneet seuraavat henkilöt nimitystoimikunnan jäseniksi:

Annika Ekman
Peter Immonen
Timo Maasilta
Pekka Pajamo
Into Ylppö

Pekka Pajamo valittiin nimitystoimikunnan puheenjohtajaksi.

Oriola Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Panu Routila toimii nimitystoimikunnan asiantuntijajäsenenä.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

Oriola ilmoitti maanantaina, että se uusii organisaatiotaan ja johtoryhmäänsä, kun Ruotsin apteekkiliiketoiminta siirtyy uuteen yhteisyritykseen.

Tiedotteet
19.9.
2022

Oriola Oyj:n pörssitiedote 19.9.2022 klo 9.00

Oriola uudistaa toimintamalliaan ja johtoryhmäänsä

Oriola Oyj uudistaa toimintamalliaan parantaakseen yhtiön toiminnan, kaupallisten toimintojen ja toimitusketjun laadukkuutta entisestään. Uusi toimintamalli näkyy myös muutoksina Oriolan johtoryhmässä ja sen jäsenten vastuualueissa. Muutokset johtoryhmässä tulevat voimaan välittömästi, kun Oriolan Kronans Apotekin ja Euroapothecan Apoteksgruppenin yhdistyminen on toteutunut. Järjestelyn odotetaan toteutuvan vuoden 2022 lokakuun alkupuolella.

Analyytikon kommentti
18.8.
2022

Ruotsalainen lehti DI kertoi, että ”nettilääkäri” firma Doktor.se on järjestänyt uuden rahoituskierroksen, jossa sen arvoksi on määritelty reilut 6 mrd SEK. Uutinen kertoo myös Doktor.se:n tähyävän edelleen pörssilistausta, joka on mainittu jo useasti aiemminkin.

inderesTV
10.8.
2022

Oriolan tuloskäänne etenee haasteista huolimatta. Analyytikko Rauli Juva kommentoi yhtiön käänteen etenemistä sekä markkinanäkymiä.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Oriola on useiden vuosien haastavien aikojen jälkeen saanut viimeisen 12 kuukauden aikana selvän tuloskäänteen aikaan. Uskomme, että tämä tulee jatkumaan myös lähivuosina toiminnan edelleen tehostuessa ja Ruotsin apteekkien osalta uuden yhteisyrityksen tuomien synergioiden ansiosta.

Analyysi
7.8.
2022

Oriola on useiden vuosien haastavien aikojen jälkeen saanut viimeisen 12 kuukauden aikana selvän tuloskäänteen aikaan. Uskomme, että tämä tulee jatkumaan myös lähivuosina toiminnan edelleen tehostuessa ja Ruotsin apteekkien osalta uuden yhteisyrityksen tuomien synergioiden ansiosta. Arvostus nykytuloksella on korkeahko, mutta tulospotentiaali huomioiden ei mielestämme liian korkea. Emme tee merkittäviä ennustemuutoksia tässä raportissa.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Oriolan Q2-tulos parani viime vuodesta, mutta odotuksiamme vähemmän. Ohjeistus paranevasta koko vuoden vertailukelpoisesta liiketuloksesta pidettiin odotetusti ennallaan.

Analyysi
24.7.
2022

Oriolan Q2-tulos parani viime vuodesta, mutta odotuksiamme vähemmän. Ohjeistus paranevasta koko vuoden vertailukelpoisesta liiketuloksesta pidettiin odotetusti ennallaan. Uskomme yhtiöllä olevan edelleen edellytyksiä parantaa tulosta sekä jatkuvissa liiketoiminnoissa että yhteisyritykseen siirtyvässä Ruotsin apteekkiliiketoiminnoissa. Teimme rakenteellisista muutoksista johtuen isoja ennustemuutoksia, mutta näemme edelleen Oriolan tulevaisuuden positiivisesti.

inderesTV
22.7.
2022

Oriolan käänne otti askeleen eteenpäin tuloksen kohennuttua selvästi vuodentakaisesta. Toimitusjohtaja Katarina Gabrielson analyytikko Rauli Juvan haastattelussa.

Oriola

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas