Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Oriola

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
26.6.
2019

Hei! Oriolan kohdalla puhuttiin epr-järjestelmästä. Mikä se on? Mihin yritys sitä tarvitsee? Voisiko siitä tehdä fläppitauluesityksen, kuten nokian kohdalla on tehty aikaisemmin.

Inderes Q&A
28.8.
2018

Oriolan ylin johto on vaihtunut. Miten uudet ihmiset voivat osaamisellaan lisätä Oriolan menestystä? Miten saada suomalaiset apteekkarit takaisin Oriolan yhteistyökumppaneiksi?

Inderes Q&A
28.5.
2018

Hei, miksi osinkojen irtoamisen ja maksun välillä voi olla pitkäkin aika? Esim. Oriolalla yli kolme viikkoa. Saavatko yritykset tästä jotain hyötyä?

Inderes Q&A
6.3.
2018

Vähän sai sen käsityksen Oriolasta, että ongelmat eivät ole ohi ja täytyy muistaa, että menettivät jo Rochen jakelun Suomessa. Odotellaan... (Kysymys luvan kanssa siirretty tänne Facebookin Osakesijoittaminen-ryhmästä).

Inderes Q&A
5.10.
2017

Miksi Oriola pörssiyhtiönä ei anna tulosvaroitusta? Yli kuukausi on mennyt, eikä toiminta ole kunnossa. Nyt tulee ilmoituksia laskutuksen sekavuudesta ja virheellisyyksistä. Asiakkaat kieltäytyvät maksamasta virheellisiä laskuja. Tulovirta tyrehtyy.

Sen sijaan, että Oriola olisi saanut vuokraustuloja ostamastaan Farentasta (vuokraa farmaseutteja ja proviisoreita), Oriola onkin joutunut työllistämään kaikki vapaat henkilöt omaan toimintaansa ja apteekit ovat jääneet ilman luvattua vuokratyöntekijää.

Inderes Q&A
29.8.
2017

Oriolan ja Keskon yhteisyritys avaa ensimmäiset myymälänsä syksyllä. Miten näette, löytyykö tästä positiivista ajuria Oriolan osakkeelle, vai onko Kesko suurempi hyötyjä yhteistyöstä? Millä aikavälillä investointi alkaa tuottaa tulosta? Oriolan osake on viime aikoina kehittynyt todella heikosti, vaikka Oriola on pystynyt määrätietoisesti toteuttamaan strategiaansa. Onko siis mahdollista, että Oriola kärsii Orionin vastatuulesta? Eli onko Oriola Keskolle vasta hyvä ostokohde, kun apteekkiala vapautuu, kuten aiemman kommenttinne antaa ymmärtää - eikö hyvinvointialan nousutrendi riitä?

Inderes Q&A
13.3.
2017

Näettekö, että apteekkikilpailu vapautuu pian Suomessa? Olisikohan Keskolla kiinnostusta nielaista Oriola?

Kuinka paha signaali on se, että Constin avainhenkilöt ovat olleet myyntilaidalla? Osake on kyllä laskenut.

Oriola

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas