Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Oriola
4534 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.66 ALIN 1.62 VAIHTO (KPL) 366 820
MYYNTI 1.67 YLIN 1.70 VAIHTO (VAL) 0,607 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

24
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
26.6.
2019

Hei! Oriolan kohdalla puhuttiin epr-järjestelmästä. Mikä se on? Mihin yritys sitä tarvitsee? Voisiko siitä tehdä fläppitauluesityksen, kuten nokian kohdalla on tehty aikaisemmin.

Tyyppi: inderes_qa
28.8.
2018

Oriolan ylin johto on vaihtunut. Miten uudet ihmiset voivat osaamisellaan lisätä Oriolan menestystä? Miten saada suomalaiset apteekkarit takaisin Oriolan yhteistyökumppaneiksi?

Tyyppi: inderes_qa
28.5.
2018

Hei, miksi osinkojen irtoamisen ja maksun välillä voi olla pitkäkin aika? Esim. Oriolalla yli kolme viikkoa. Saavatko yritykset tästä jotain hyötyä?

Tyyppi: inderes_qa
6.3.
2018

Vähän sai sen käsityksen Oriolasta, että ongelmat eivät ole ohi ja täytyy muistaa, että menettivät jo Rochen jakelun Suomessa. Odotellaan... (Kysymys luvan kanssa siirretty tänne Facebookin Osakesijoittaminen-ryhmästä).

Tyyppi: inderes_qa
5.10.
2017

Miksi Oriola pörssiyhtiönä ei anna tulosvaroitusta? Yli kuukausi on mennyt, eikä toiminta ole kunnossa. Nyt tulee ilmoituksia laskutuksen sekavuudesta ja virheellisyyksistä. Asiakkaat kieltäytyvät maksamasta virheellisiä laskuja. Tulovirta tyrehtyy.

Sen sijaan, että Oriola olisi saanut vuokraustuloja ostamastaan Farentasta (vuokraa farmaseutteja ja proviisoreita), Oriola onkin joutunut työllistämään kaikki vapaat henkilöt omaan toimintaansa ja apteekit ovat jääneet ilman luvattua vuokratyöntekijää.

Tyyppi: inderes_qa
29.8.
2017

Oriolan ja Keskon yhteisyritys avaa ensimmäiset myymälänsä syksyllä. Miten näette, löytyykö tästä positiivista ajuria Oriolan osakkeelle, vai onko Kesko suurempi hyötyjä yhteistyöstä? Millä aikavälillä investointi alkaa tuottaa tulosta? Oriolan osake on viime aikoina kehittynyt todella heikosti, vaikka Oriola on pystynyt määrätietoisesti toteuttamaan strategiaansa. Onko siis mahdollista, että Oriola kärsii Orionin vastatuulesta? Eli onko Oriola Keskolle vasta hyvä ostokohde, kun apteekkiala vapautuu, kuten aiemman kommenttinne antaa ymmärtää - eikö hyvinvointialan nousutrendi riitä?

Tyyppi: inderes_qa
13.3.
2017

Näettekö, että apteekkikilpailu vapautuu pian Suomessa? Olisikohan Keskolla kiinnostusta nielaista Oriola?

Kuinka paha signaali on se, että Constin avainhenkilöt ovat olleet myyntilaidalla? Osake on kyllä laskenut.

Oriola

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Oriola lyhyesti

Oriola keskittyy lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppaan. Yhtiö toimii tehokkaana ja luotettavana kanavana lääkevalmistajien ja kuluttajien sekä potilaiden välillä Pohjois-Euroopassa. Oriolalla on pitkä kokemus ja vahva markkina-asema sekä Suomen että Ruotsin lääkemarkkinoilla. Markkinaosuus Suomen lääkkeiden tukkukaupassa on hieman alle 50 prosenttia ja Ruotsin lääkkeiden tukkukaupassa hieman alle 40 prosenttia ja vähittäiskaupassa noin 20 prosenttia.

Oriolan sijoittajasivut