Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Oriola

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
31.1.
2023

Oriola kertoi eilen ennakkotietoja 2022 tuloksesta, jonka perusteella Q4-tulos jäi selvästi odotuksistamme ja vertailukaudesta. Syyt jäivät tässä vaiheessa epäselviksi, joten kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä emme pysty tekemään.

Analyytikon kommentti
1.12.
2022

Oriola järjesti keskiviikkona sijoittajapäivän, joka oli yhtiön ensimmäinen moneen vuoteen. Päivän anti ei kuitenkaan tarjonnut nähdäksemme oleellista tai konkreettista uutta yhtiön näkymistä. Yhtiö jatkaa toimintansa tehostamista ja keskittyy kannattavaan kasvuun Suomen ja Ruotsin tukkutoiminnoissa.

Analyytikon kommentti
28.10.
2022

Analyytikon kommentti
27.10.
2022

Oriola julkisti tänään Q3-tuloksensa. Yhtiön liikevaihto kasvoi odotuksiamme vähemmän, mutta vertailukelpoinen oikaistu liikevoitto parani viime vuodesta ja ylitti odotuksemme yltäen 13,5 MEUR:oon sekä jatkuvien että lopetettujen liiketoimintojen parantaessa. Oriola säilytti odotetusti ohjeistuksensa jatkuvien liiketoimintojen koko vuoden oikaistun liikevoiton parantumisesta, jonka se vasta lokakuun alussa täsmensi.

Analyytikon kommentti
21.10.
2022

Oriola julkistaa Q3-raportin torstaina noin klo 08.30. Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vertailukaudesta sekä jatkuvien että lopetettavien toimintojen osalta ja jatkuvien toimintojen tuloksen kasvaneen hieman sekä edellisvuodesta että Q2’22 tasolta.

Analyytikon kommentti
4.10.
2022

Oriola kertoi maanantaina, että sen Ruotsin apteekkiliiketoiminta on siirtynyt uuteen yhteisyritykseen Euroapothecan kanssa aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

Oriola ilmoitti maanantaina, että se uusii organisaatiotaan ja johtoryhmäänsä, kun Ruotsin apteekkiliiketoiminta siirtyy uuteen yhteisyritykseen.

Analyytikon kommentti
18.8.
2022

Ruotsalainen lehti DI kertoi, että ”nettilääkäri” firma Doktor.se on järjestänyt uuden rahoituskierroksen, jossa sen arvoksi on määritelty reilut 6 mrd SEK. Uutinen kertoo myös Doktor.se:n tähyävän edelleen pörssilistausta, joka on mainittu jo useasti aiemminkin.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Oriola on useiden vuosien haastavien aikojen jälkeen saanut viimeisen 12 kuukauden aikana selvän tuloskäänteen aikaan. Uskomme, että tämä tulee jatkumaan myös lähivuosina toiminnan edelleen tehostuessa ja Ruotsin apteekkien osalta uuden yhteisyrityksen tuomien synergioiden ansiosta.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Oriolan Q2-tulos parani viime vuodesta, mutta odotuksiamme vähemmän. Ohjeistus paranevasta koko vuoden vertailukelpoisesta liiketuloksesta pidettiin odotetusti ennallaan.

Oriola

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas