Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sampo
10620 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 26.17 ALIN 26.11 VAIHTO (KPL) 1 671 684
MYYNTI 26.18 YLIN 27.21 VAIHTO (VAL) 44,029 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

6
Tou
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
1.4.
2020

Nordea kertoi tiistai-iltana lykkäävänsä osingonmaksuaan EKP:n suosituksen mukaisesti ainakin lokakuuhun asti. EKP:n suosituksen taustalla on varmistaa, että pankeilla on maksimaalinen kyky tukea heikentyvää taloutta nykyisessä poikkeuksellisessa tilanteessa. Nordean toukokuun 14.

Tyyppi: news
30.3.
2020

Tanskalainen vahinkovakuuttaja Tryg tiedotti perjantaina koronaviruksen vaikutuksista yhtiön operatiiviseen liiketoimintaan ja kuluvan vuoden taloudellisiin tavoitteisiin.

Tyyppi: news
30.3.
2020

Euroopan Keskuspankki julkisti perjantaina eurooppalaisille pankeille suosituksen pidättäytyä voitonjaosta lokakuun alkuun asti. Suomen Finanssivalvonta toisti EKP:n suosituksen valvomilleen pankeille lauantaina.

Tyyppi: company_post
26.3.
2020

Koronaviruspandemia (COVID-19) aiheuttaa huolta ja turbulenssia maailmanlaajuisesti vaikuttaen talouteen, rahoitusmarkkinoihin ja jokapäiväiseen elämään. Sampo Oyj ja sen tytäryhtiöt tarkkailevat tilannetta ja ovat tehneet toimenpiteitä huolehtiakseen henkilöstönsä, asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä turvallisuudesta samalla jatkaen toimintaansa mahdollisimman normaalisti näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Tyyppi: inderes_qa
25.3.
2020

Moi! Ensinnäkin kiitos todella upeasta analyysistä. Minun kysymykseni koskee Sampoa. Sauli Vilén kirjoitti Sampo-analyysissään, että "Mandatumissa olemme laskeneet ennusteitamme reippaammin johtuen sijoitustuottojen suuremmasta merkityksestä yhtiölle. Lisäksi globaali korkotason lasku tulee painamaan diskonttokorkoja, mikä nakertaa tulosta myös tulevaisuudessa". Mitä tämä diskonttokorkojen lasku käytännössä tässä yhteydessä tarkoittaa? Tarkoittaako se, että Sauli arvioi kokonaisriskin määrän pienenevän vai onko minulta jäänyt jotain ymmärtämättä?

Tyyppi: stock_exchange_release
25.3.
2020

SAMPO OYJ                        PÖRSSITIEDOTE                      25.3.2020 klo 14.00


Sampo siirtää 23.4.2020 järjestettäväksi suunnitellun varsinaisen yhtiökokouksensa

Varmistaakseen koronaviruksen muodostaman terveysuhan aikana Sammon osakkeenomistajien, henkilöstön ja muiden sidosryhmien turvallisuuden ja hyvinvoinnin Sampo Oyj:n hallitus on päättänyt siirtää 23.4.2020 järjestettäväksi suunnitellun varsinaisen yhtiökokouksensa.

Tyyppi: news
25.3.
2020

Topdanmark ilmoitti luopuvansa ohjeistuksestaan vedoten koronaviruksen luomaan epävarmuuteen. Yhtiö myös kertoi, että koronakriisi vaikuttaa negatiivisesti sen vakuutustekniseen tulokseen, henkivakuutustoiminnan tulokseen sekä sijoitustuottoihin. Tukea Topdanmark saa diskonttokoron noususta.

Tyyppi: video
24.3.
2020

Toistaiseksi muutama pörssiyhtiö on päättänyt vetää osinkoesityksensä uudelleentarkasteluun. Pohjoismaissa erityisesti finanssisektori on kertonut osingonlykkäyksistä. Analyytikko Sauli Vilén taustoittaa tilannetta ja analysoi, mitä vaihtoehtoja Sammolla on pöydällä.

Videon aiheet kellotettuna:
00:25 Osinkoesityksiä vedetään takaisin
01:55 Finanssisektorin osingot
03:50 Mitä tekevät Nordea ja Sampo?

Tyyppi: stock_exchange_release
24.3.
2020

SAMPO OYJ                 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS            24.3.2020 klo 9.30

Sammon toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu                        

Sampo-konserni on julkaissut hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2019 osoitteessa www.sampo.com/vuosi2019.

Edellä mainitussa osoitteessa ovat saatavilla myös:

Tyyppi: news
24.3.
2020

Danske ilmoitti eilen, että se tulee tarkastelemaan osinkoehdotustaan uudestaan. Tämä ei ollut varsinainen yllätys, sillä jo useampi pohjoismainen pankki on tehnyt saman (mm. SEB ja Swedbank).

Sampo

Sampo lyhyesti

Sampo-konsernin tavoite on luoda arvoa omistajilleen. Konserni pyrkii joustavasti hyödyntämään markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia omistaja-arvon luomiseksi esimerkiksi yritysjärjestelyin. Sampo-konsernin liiketoiminta jakautuu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat tytäryhtiöt If, Topdanmark ja Mandatum Life sekä osakkuusyhtiö Nordea. Sampo-konsernin kirjanpidossa Nordeaa käsitellään osakkuusyhtiönä. Liiketoiminta-alueilla on selkeät oman pääoman tuottotavoitteisiin pohjautuvat strategiat. Sammon sijoittajasivuille