Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sotkamo Silver

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Aapeli Pursimo

Aapeli Pursimo

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.9.
2022

Sotkamo Silver tiedotti perjantaina, että yhtiö on nimennyt uudeksi konsernijohtajaksi Mikko Jalaston. Hän aloitti tehtävässään välittömästi. Jalasto on toiminut aikaisemmin Sotkamo Silverin operatiivisena johtajana.

Tiedotteet
16.9.
2022

Pörssitiedote: Tukholmassa 16.9.2022, kello 11:00.

Sotkamo Silver AB:n hallitus on nimittänyt COO Mikko Jalaston Yhtiön konsernijohtajaksi ja Sotkamo Silver Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Aikaisempi konsernijohtaja Erkki Kuronen ilmoitti eroavansa tehtävistään, ja hän jatkaa Yhtiön palveluksessa sovitun siirtymäajan tehtävien sujuvan siirtymisen varmistamiseksi.

Analyytikon kommentti
6.9.
2022

Sotkamo Silver tiedotti maanantaina, että se käynnistää yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut sopeuttaakseen toimintaansa vallitsevaan yleiseen talous- ja markkinatilanteeseen. Neuvottelujen piirissä on yhtiön koko henkilöstö (~50 henkilöä).

Tiedotteet
5.9.
2022

Pörssitiedote: Tukholmassa 5.9.2022, kello 08:45.

Sotkamo Silver Oy käynnistää yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut sopeuttaakseen toimintansa vallitsevaan yleiseen talous- ja markkinatilanteeseen. Muutosneuvottelujen piirissä on yhtiön koko henkilöstö, noin 50 henkilöä.

Voimakkaasti kohonneet energian ja tarveaineiden hinnat ja samanaikainen metallien hintojen lasku sekä näihin liittyvä suuri epävarmuus ja vaihtelu edellyttävät toimenpiteitä tuotannon kannattavuuden ja toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Tiedotteet
31.8.
2022

Pörssitiedote: Tukholmassa 31.8.2022, kello 16:50.

Sotkamo Silver AB:n hallituksen jäsen Karri Alameri on ilmoittanut eroavansa yhtiön hallituksesta tästä päivästä lukien. Syynä eroon on hänen nimityksensä Säästöpankkiliiton toimitusjohtajaksi.

Yhtiön nimitysvaliokunta tulee arvioimaan tilanteen ja tarvittaessa käynnistää työn uuden hallituksen jäsenen nimittämiseksi.

Analyysi
1.8.
2022

Sotkamo Silverin perjantaina julkistamat Q2-numerot jäivät selvästi odotuksistamme ja yhtiö leikkasi myös kuluvan vuoden tuotanto-ohjeistustaan.

Analyytikon kommentti
1.8.
2022

Sotkamo Silverin perjantaina julkistamat Q2-numerot jäivät selvästi odotuksistamme ja yhtiö leikkasi myös kuluvan vuoden tuotanto-ohjeistustaan.

Tiedotteet
29.7.
2022

[image]

Pörssitiedote: Tukholmassa 29.7.2022, kello 08:45 CET.

Tiedotteet
29.7.
2022

Pörssitiedote: Tukholmassa 29.07.2022, kello 08:45.

Sotkamo Silver AB päivittää vuoden 2022 hopean tuotantoarviotaan. Päivitetty ohjeistus perustuu toisen kvartaalin loppuun mennessä toteutuneeseen hopean tuotantoon, 617 koz, ja päivitettyyn toisen vuosipuoliskon tuotantosuunnitelmaan. Kullan, sinkin ja lyijyn tuotantomäärät ovat olleet samat tai korkeammat kuin samaan aikaan viime vuonna.

Uusi tuotanto-ohjeistus 2022:

Analyytikon kommentti
28.7.
2022

Sotkamo Silver julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina noin kello 9.45 Suomen aikaa. Jalometallimarkkinoiden vahva veto hyytyi Q2:n aikana ja metallien hintakehitystä peilaten teimmekin pieniä negatiivisia ennustemuutoksia Q2:n osalta, joita vahvistunut USA:n dollari kuitenkin osittain paikkasi.

Sotkamo Silver

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas