Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Spinnova

Analyytikko

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
21.1.
2022

Vastuullinen ja korkean suorituskyvyn PUSU X SPINNOVA[®] -uutuussuksi on palkittu ISPO Awardilla, joka on kansainvälisen urheiluväline- ja ulkoilualan riippumattoman juryn tunnustus vuoden innovatiivisimmille ja laadukkaimmille tuotteille. Spinnova debytoi PUSU:n kanssa komposiiteissa viime marraskuussa, joten yhteistyö on noussut voitokkaaksi nopeasti.

Tiedotteet
13.1.
2022

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävä Spinnova on sitoutunut maailman laajimpaan yritysvastuualoitteeseen, Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactiin.

UN Global Compact (UNGC) on YK:n vuonna 2000 käynnistämä yritysvastuualoite. UNGC edistää ja kehittää yritysten sekä yhteisöjen ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuullisuutta noudattaen UNGC:n kymmentä periaatetta sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (Sustainable Development Goals; ns. SDG:t).

Tiedotteet
17.12.
2021

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävän Spinnovan ja kenkäbrändi ECCO:n nahanhankintakumppani KT Tradingin yhteisyritys Respin on saanut valmiiksi pilottituotantolinjansa. Respin voi nyt aloittaa kehitystyönsä kaupallistaakseen mullistavan kierrätysmateriaalinsa, SPINNOVA[®]-nahkajätekuidun.

Tiedotteet
2.12.
2021

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävän Spinnovan ja sen strategisen kumppanin, selluyhtiö Suzanon, yhteinen Woodspin-tehdashanke on edennyt Jyväskylässä suunnitelmien mukaan. Tuotantotilojen arvioidaan valmistuvan loppukesällä 2022, ja tehtaan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Tiedotteet
24.11.
2021

Vastuullista tekstiilimateriaalia kehittävä Spinnova debytoi komposiittimarkkinoilla yhteistyössä suomalaisen suksivalmistaja PUSUn kanssa. PUSU x SPINNOVA® -laskettelusuksissa hiili- ja lasikuidut korvataan SPINNOVA®-kuidulla, jota käytetään suksien vahvistusmateriaalina. Ensimmäiset SPINNOVA®-materiaalilla vahvistetut sukset ovat nyt ennakkomyynnissä.

Tiedotteet
16.11.
2021

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävä Spinnova on nimittänyt Lasse Holopaisen lakiasiainjohtajaksi ja hallituksen sihteeriksi tukemaan yhtiön seuraavan vaiheen laajentumista.

Spinnova on nimittänyt OTM Lasse Holopaisen, 40, yhtiön lakiasiainjohtajaksi ja hallituksen sihteeriksi 19.11.2021 alkaen.

Lakiasiainjohtajana Lasse ottaa vastuulleen yhtiön kaikki lakiasiat ja tukee ylintä johtoa yhtiön toimintaan liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Hallituksen sihteerinä Lasse tukee ja neuvoo Spinnovan hallitusta ja sen valiokuntia heidän työssään.

Tiedotteet
5.11.
2021

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävä Spinnova on päättänyt uudesta investoinnista tutkimus- ja kehitystoimintoihinsa, ja perustaa itselleen teollisen mittakaavan langankehräämön. Investointi tehostaa Spinnovan kaupallisen vaiheen tekstiilikehitystä, parantaa brändiyhteistyötä ja edesauttaa Spinnovan markkinoille menoa.

Tiedotteet
27.10.
2021

Vastuullista tekstiilimateriaalia kehittävä Spinnova ja ulkoiluvaatebrändi Icepeak ovat luoneet yhteistyössä ainutlaatuisen yksityiskohdan Suomen olympiajoukkueen edustusasuun. Talviolympialaisiin 2022 osallistuvan Suomen joukkueen asuista vastaa Luhdan tuotemerkki Icepeak, ja kokonaisuuteen kuuluu vastuullisesta SPINNOVA®-materiaalista tehty laukku.

Tiedotteet
12.10.
2021

Vastuullisia tekstiilimateriaaleja kehittävä Spinnova ja VF-konserniin kuuluva Icebreaker® kehittävät yhdessä kierrätettäviä välikerrostuotteita, jotka on tehty uuden sukupolven sekoitteesta merinovillaa ja huippuekologista SPINNOVA®-kuitua, jonka voi käyttää uudelleen useita kertoja.

Icebreakerin ja Spinnovan yhteinen taival on saanut alkunsa yhteisestä näkemyksestä, että parhaat ratkaisut tulevat luonnosta. Icebreaker on perustettu tarjoamaan biopohjaisia vaihtoehtoja tekokuiduille, ja Spinnovan teknologia on syntynyt hämähäkkien verkonkudonnan innoittamana.

Tiedotteet
21.9.
2021

Climate Leadership Coalition (CLC) lanseerasi tänään Nollapäästöpäivän kunniaksi maailman ensimmäisen hiilikädenjälkitunnustuksen. Toinen kahdesta tunnustuksesta jaettiin Spinnovan tekstiilikuituinnovaatiolle, jonka hiilidioksidisäästö puuvillan käyttöön verrattuna on jopa 65%.

Spinnova

ipo