Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
8.4.
2020

Miltä SRV:n rahoitustilanne nyt näyttää, kun koronavirus on iskenyt. Onko korona lisännyt riskejä yhtiöön liittyen ja miten näihin pitäisi suhtautua?

Inderes Q&A
16.5.
2019

Molemmat otsikon alat kyntävät vuodesta toiseen, jälkimmäinen jo vuosia. Mikä niitä oikein vaivaa. Rakennusliikkeistäkin Lehdolla oli ainut selvästi muista poikkeava ja kuluja säästävä konsepti, mutta ei! Pitäiskö kuluttajahinnatr vaan vetää pilviin, niin alkaisi homma pelittämään? Josko Sauli ja Olli vastaisivat?

(otsikkoa kielikorjattu ja siistitty)

Inderes Q&A
4.3.
2019

Ympäristöministeriöllä on käynnissä ohjelma, jonka tarkoitus on edistää puurakentamista ja vähentää samalla kansallista hiilijalanjälkeä. Mitkä listatuista rakennusyhtiöistä tästä eniten hyötyvät? Puurakentaminen on tärkeässä roolissa biotalouden edistämisessä, sillä puun käyttöä kehittämällä voidaan tukea metsien kestävää ja järkevää käyttöä.

Inderes Q&A
20.12.
2018

Hei! Kysymys liittyen rakennusfirmoihin. Sanotaan, että rakennusalan yhtiöt ovat syklisiä. Sanotaan myös, että rakennusala on vahvasti menossa kohti taantumaa. Lisäksi toimialan yhtiöiden osakkeet ovat olleet laskusuunnassa. Jos sijoittaja uskoo, että sykli tulee kääntymään joskus toimialan yhtiöille positiiviseksi, niin milloin näiden firmojen kyytiin tulisi hypätä sijoittajana? Tuleeko kylmästi odottaa indikaattoreita, jotka osoittavat rakentamisen kysynnän kasvuun vai mennä vahvasti etunojassa ja ostella tasaisesti syklin pohjalla ennen kuin syklin kääntymisestä on selviä merkkejä?

Inderes Q&A
6.11.
2018

Hei Olli! Et vastannut nyt kysymykseeni ollenkaan (alkuperäinen kysymys ja vastauksesi alla).

Inderes Q&A
25.10.
2018

Onko kirjanpito Redin osalta täysin kunnossa? Kaikki 8 tornitaloa on rakennettu kuudenteen kerrokseen asti valmiiksi, parkkihallit, väestösuojat ym. ovat valmiita. Paljonko näistä rakennuskuluista on kohdistettu tornitaloille ja paljonko kauppakeskukselle? Minusta tuntuu että kohdennus on tehty väärin ja tappiota kirjattu turhaan kauppakeskushankkeeseen.

Inderes Q&A
3.9.
2018

Järkeilin sellaista, kun olen ostanut Lehtoa ja heillä on ennätyksellinen tilauskanta, niin eikö tällaisessa tilanteessa rakentamisen hiipuminen voisi parantaa työvoiman saatavuutta järkevään kustannustasoon? Että voiko hyvän tilauskannan omaavat rakennusiikkeet sitten saada homman toimimaan (esim. SRV)? SRV taitaa omata paljon isoja hankkeita ja ostaa alihankkijoilta.

Inderes Q&A
13.3.
2018

Pisti silmään SRV:n fundamentit vuodelle 2019. P/E-kerroin ja osinkotuottoprosentti olivat molemmat 5,57. Onkohan SRV kaappaamassa monopoliaseman tulevissa rakennusprojekteissa vai mihinkä tuollaiset lukemat perustuvat ? Voitteko hiukan valottaa, mitä erinomaista SRV:lle on tapahtumassa vuoden tai parin sisällä ?

Inderes Q&A
20.11.
2017

Moi, Ruotsin mahdollisesta asuntomarkkina kuplasta on pitkään puhuttu lehdissä. Voisiko tätä käydä läpi esim. Mariannen makrossa?

Inderes Q&A
17.5.
2017

Moi, Tiedän, että sitä on mahdotonta ennustaa, mutta eräällä videollanne sanotte, että ette pidä korkojen nousua ''lähivuosien sisällö'' kovinkaan todennäköisenä. Onko teillä jonkunlainen kuva siitä, kuinka pitkän ajan kuluttua se olisi todennäköistä? Mitkä toimialat ovat korkojen nousun yhteydessä suurimmat voittajat ja häviäjät? Finanssiala käsittääkseni ainakin kuuluu voittajiin. Onko mitään ohjenuoraa, millaisia liikkeitä omassa salkussa tulisi pääpiirteittäin tehdä silloin? Vai tuleeko pitää pää kylmänä? Tähän toki jo vaikuttaa sekin, missä vaiheessa nousukautta ollaan.

SRV

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas