Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
9.5.
2022

SRV suunnittelee 28.4.2022 ilmoitetun toimenpideohjelman yhteydessä yhtiön osakkeiden lukumäärän vähentämistä osakkeita yhdistämällä eli tekemällä osakkeille niin sanotun käänteisen splitin.

Analyytikon kommentti
29.4.
2022

Toistamme SRV:n vähennä-suosituksen, mutta laskemme tavoitehintamme 0,35 euroon (aik. 0,40 euroa) yhtiön Q1-tuloksen jälkeen. SRV:n Q1-raportti oli operatiivisesti kohtuullisen hyvä, mutta alaskirjaukset veivät tuloksen merkittävästi tappioille.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

SRV julkisti torstaina aamulla odotuksiamme paremman tuloksen, mutta isot alaskirjaukset Venäjältä nousivat esiin.

Analyytikon kommentti
25.4.
2022

Odotamme alkuvuonna liikevaihdon laskeneen ja tuloksen heikentyneen epävarmassa markkinatilanteessa. SRV:n projektien kustannusylitykset, alan kustannuspaineet ja materiaalien saatavuushaasteet pitävät epävarmuutta yllä lähivuosien odotetulle tuloskäänteelle.

Analyytikon kommentti
9.3.
2022

SRV on tappiovuosien jälkeen tervehdyttänyt liiketoimintaansa ja parantanut taloudellista tilannettansa merkittävästi. Prosessi on kuitenkin pitkä ja heikko viime vuosi oli osoitus tuloskäänteen riskitekijöistä. Suorituskyky jää myös tänä vuonna alle potentiaalin, kun omaperusteisia asuntoja valmistuu hyvin vähän.

Analyytikon kommentti
28.2.
2022

SRV:llä ei ole merkittävää liikevaihtoa tuottavaa toimintaa enää Venäjällä, mutta merkittäviin omistuksiin kohdistuu nyt selkeitä alaskirjausriskejä ruplan kurssiheilunnan ja mahdollisten pakotteiden johdosta.

Analyytikon kommentti
7.2.
2022

SRV ilmoitti perjantaina irtautuneensa Fennovoiman omistuksesta ja Hanhikivi 1 -hanketta koskevista rakentamisen projektinjohtosopimuksista myymällä osuutensa (1,8 %) Fennovoimasta RAOS Voima Oy:lle.

Analyytikon kommentti
4.2.
2022

Toistamme SRV:n tavoitehintamme 0,50 eurossa pitäen suosituksemme vähennä-tasolla yhtiön Q4-tuloksen jälkeen. SRV:n Q4-raportti jäi kokonaisuutena meidän odotuksistamme. Heikkokatteiset projektit veivät yhtiön tuloksen vuonna 2021 tappiolle.

Analyytikon kommentti
3.2.
2022

SRV julkisti torstaina odotuksiamme heikomman Q4-raportin. Liikevaihto nousi vertailukauden tasolta odotetusti, mutta tulostaso oli selvästi odotuksiamme heikompi.

Analyytikon kommentti
31.1.
2022

SRV:n vuosi 2021 on mennyt arviolta heikosti muutaman yksittäisen hankkeen kustannusylitysten vuoksi.

SRV

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas