Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
29.10.
2021

Laskemme SRV:n tavoitehinnan 0,55 euroon (aik. 0,63) ja laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää) yhtiön Q3-tuloksen jälkeen. SRV:n Q3-raportti jäi kokonaisuutena meidän odotuksistamme.

Analyytikon kommentti
28.10.
2021

SRV julkisti torstaina odotuksiamme heikomman Q3-raportin. Liikevaihto laski vertailukauden tasolta odotuksiemme vastaisesti ja tulostaso oli selvästi odotuksiamme heikompi.

Analyytikon kommentti
25.10.
2021

SRV on onnistumisten tiellä tuloskäänteessään jo useiden kvartaalien valossa. Vuoden toiselle puoliskolle vauhti kuitenkin arviomme mukaan hiipuu kustannuspaineiden ja matalakatteisten projektien vuoksi.

Analyytikon kommentti
6.10.
2021

Laskemme SRV:n tavoitehintamme 0,63 euroon (aik. 0,70 euroa) heijastellen lähiaikojen kustannuspaineiden, toimitilamarkkinoiden jatkuvan suvantovaiheen sekä odotuksiimme nähden vähäisten asuntoaloitusten perusteella laskeneita ennusteita.

Analyytikon kommentti
14.9.
2021

SRV on allekirjoittanut ei-sitovan aiesopimuksen osaomistamastaan Pearl Plaza -kauppakeskuksen myynnistä venäläiselle kiinteistösijoitusyhtiölle. Pietarissa sijaitseva kauppakeskus on ollut yhtiön myyntilistoilla pitkään ja vain myynnin ajankohta oli kysymysmerkki.

Analyytikon kommentti
22.7.
2021

Toistamme SRV:n vähennä-suosituksen pitäen tavoitehintamme 0,70 eurossa yhtiön Q2-tuloksen jälkeen. SRV:n Q2-raportti oli tuloksellisesti linjassa odotuksiimme, mutta loppuvuoden näkymät hieman lisäsivät epävarmuutta odottamaamme tulosparannusta kohtaan.

Analyytikon kommentti
21.7.
2021

SRV julkisti keskiviikkoaamuna odotuksiimme nähden suhteellisen linjassa olleen Q2-raportin. Liikevaihto laski vertailukauden tasolta odotuksiamme voimakkaammin, mutta tulostaso nousi selvästi vertailukaudesta ollen odotuksiemme mukainen.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

SRV raportoi Q2-tuloksensa keskiviikkona 21.7.2021. SRV on tervehdyttämisohjelmansa mukaisesti saanut tulostasoaan nostettua viimeisten kvartaalien aikana. Tuloskäänteen eteneminen on myös mielenkiinnon kohteena Q2-raportissa.

Analyytikon kommentti
12.7.
2021

SRV ja DWS, yksi maailman johtavista varainhoitajista, ovat allekirjoittaneet sopimuksen DWS:n institutionaalisille rahastoille rakennettavista asuntokohteista Helsinkiin, Espooseen ja Keravalle. Rakentaminen kaikissa kohteissa aloitetaan seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Analyytikon kommentti
28.6.
2021

Viimeisimpien ennusteiden mukaan rakentamisen odotetaan olevan pienessä laskussa vuonna 2021. Laskua ajaa muu uudisrakentaminen, jossa koronan jäljet ja epävarmuudet vielä heijastuvat. Vilkas asuntorakentaminen alkaa kuitenkin tukemaan kehitystä.

SRV

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas