Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Terveystalo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

11
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
15.12.
2020

Terveystalo kertoi ottavansa joulukuussa käyttöön tietojärjestelmätason ohjausmallin, joka parantaa hoitopolun sujuvuutta yleislääketieteen ja suun terveydenhoidon välillä. Palvelualueiden potilastietojärjestelmien välille on rakennettu yhteys sekä määritellyt hoitoketjut.

InderesTV
11.12.
2020

Terveystalo on yksi suomalaisen terveydenhoidon raskassarjalaisista. Vuosien työn tuloksena yhtiön asema yksityisen terveydenhoidon kentässä alkaa olla niin väkevä, että haastajat loistavat poissaolollaan. Poliitikot pitävät kuitenkin sijoittajat varpaillaan. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Inderes analyysi
11.12.
2020

Pidämme yhtiön asemaa ja kilpailuetuja poikkeuksellisen vahvoina. Osake on tänä vuonna saanut painetta ensin koronakriisistä ja yksityisille toimijoille epäedullisesta sote-mallista. Nykyinen strategia vie yhtiötä oikeaan suuntaan ja pidemmän ajan tuloskasvunäkymä yksityisesti rahoitetulla markkinalla säilyy hyvänä ja siihen peilaten nykyinen arvostus on houkutteleva. 

Analyytikon kommentti
11.12.
2020

Toistamme Terveystalon tavoitehinnan 10,9 euroa ja lisää-suosituksen. Pidämme yhtiön asemaa ja kilpailuetuja poikkeuksellisen vahvoina. Osake on tänä vuonna saanut painetta ensin koronakriisistä ja yksityisille toimijoille epäedullisesta sote-mallista.

Tiedotteet
10.12.
2020

Terveystalo Oyj Pörssitiedote 10.12.2020 klo 13.00

Terveystalon osakkeenomistajien nimitystoimikunta on toimittanut yhtiön hallitukselle ehdotuksensa varsinaiselle yhtiökokoukselle 2021.

Ehdotus hallituksen jäsenten lukumäärästä ja kokoonpanosta

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallitus koostuu seitsemästä (7) jäsenestä.

Analyytikon kommentti
9.12.
2020

Sosiaali- ja terveydenhuoltomarkkinoiden uudistukseen tähtäävä lakipaketti (”soteuudistus”) siirtyy seuraavaksi eduskunnan käsittelyyn. Lakipaketti oli viime kuukaudet lainsäädännön arviointineuvostosta tarkasteltavana ja valtioneuvosto antoi sille eilen hyväksynnän.

Tiedotteet
4.12.
2020

Terveystalo Oyj pörssitiedote 4.12.2020 klo 9.00

Terveystalo uudistaa toimintamalliaan vastatakseen paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja käynnissä olevaan terveydenhuollon murrokseen. Uuden strategian toteutusta vauhditetaan myös muutoksilla yhtiön johdossa.

Toimintamalliuudistuksen tavoitteena on nopeuttaa päätöksentekoa, tehostaa strategian toimeenpanoa sekä parantaa tulosvastuullisuutta, läpinäkyvyyttä ja tuottavuutta.

Tiedotteet
3.12.
2020

Terveystalo Oyj pörssitiedote 3.12.2020 klo. 9.00

Analyytikon kommentti
30.11.
2020

Terveystalo tiedotti perjantaina, että Puolangan kunnanhallitus on valinnut Terveystalon kumppanikseen kokonaisulkoistukseen 1.1.2021 alkaen. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki kunnan järjestämisvastuulla olevat lakisääteiset ja muut sosiaali- ja terveyspalvelut.

Analyytikon kommentti
24.11.
2020

Syksyllä nopeasti kasvaneet koronatestimäärät tukivat yksityisten terveyspalvelutuottajien liikevaihtoa selvästi Q3:n aikana, kun yksityiset yhtiöt nostivat testauskapasiteettiaan kasvaneen kysynnän tahdissa hyvin ketterästi.

Terveystalo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Terveystalo

Terveystalo on yksi Suomen suurimmista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Yhtiö tarjoaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin asiakkaille. Yhtiön terveyspalveluiden palveluvalikoimaan kuuluvat yleislääketieteen ja erikoissairaanhoidon palvelut, diagnostiikkapalvelut, päiväkirurgia, suunterveyden palvelut ja muut liitännäispalvelut. Terveystalon liiketoiminnan perusta on sen kattava valtakunnallinen verkosto.