Terveystalo
3128 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.90 ALIN 8.86 VAIHTO (KPL) 60 023
MYYNTI 8.94 YLIN 9.17 VAIHTO (VAL) 0,538 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Tulevat tapahtumat

9
Tou
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
17.4.
2019

Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan konsolidaatio sai tiistaina jatkoa, kun Mehiläinen tiedotti ostavansa Pohjola Terveys Oy:n työterveyspalvelut. Liiketoimintakaupan yhteydessä myös OP Ryhmän työterveyspalveluiden puitesopimus siirtyy Mehiläiselle.

Tyyppi: video
16.4.
2019

Analyytikko Olli Vilppo käy videolla läpi Terveystaloa sijoituskohteena. Terveystalo on laadukas terveydenhuoltoon erikoistunut yhtiö, jonka kurssiin on hinnoiteltu jo paljon hyvää. Korkean arvostuksen takia tämänhetkinen tuottopotentiaali jää niukaksi, minkä takia ostoja ei vielä kannata aloittaa.

Lue laaja raportti täältä: https://www.inderes.fi/fi/korkea-laatu-ja-kasvunakymat-nakyvat-jo-hinnassa

Tyyppi: inderes_qa
16.4.
2019

Loistavaa, että aloititte seurannan! Nyt kun seuraatte pörssin molempia terveysfirmoja, ehdotan seuraavaksi InderesPodin jaksoksi toimiala-analyysia sote/terveys -toimialasta. Kiitos!

Tyyppi: news
15.4.
2019

Aloitamme Terveystalon seurannan 10,0 euron tavoitehinnalla ja vähennä-suosituksella. Pidämme yhtiön kilpailuetuja poikkeuksellisen vahvoina. Yhtiöllä on myös taustallaan väestön ikääntymisen sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suotuisat megatrendit.

Tyyppi: company_report
14.4.
2019

Pidämme yhtiön kilpailuetuja poikkeuksellisen vahvoina. Yhtiöllä on myös taustallaan väestön ikääntymisen sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suotuisat megatrendit. Positiiviset näkymät on kuitenkin hinnoiteltu osakekurssiin ja jäämme odottamaan parempaa ostopaikkaa.

Tyyppi: stock_exchange_release
4.4.
2019

Terveystalo Oyj, pörssitiedote 4.4.2019 klo 17.25

Tyyppi: stock_exchange_release
4.4.
2019

Terveystalo Oyj, pörssitiedote 4.4.2019 klo 17.15

Terveystalo Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 4.4.2019 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen tilikaudelta 2018 ja myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.

Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja pääomanpalautus

Tyyppi: inderes_qa
4.4.
2019

Onko teillä käsitystä kuinka merkittävä osa Terveystalon ja Pihljalinnan kannattavuudesta tulee Laboratoriopalveluista? Hinnoittelu tällä puolellahan on aivan posketon vertailtaessa esim. HusLab hinnoitteluun. Nyt näyttää myös tulevan uusia kilpailijoita tälle alalle kuten esimerkiksi Puhti Lab Oy joka mainostaa aktiivisesti eri meedioissa ja jonka hinnoittelu on näitten toimijoiden merkittävästi halvempi.

Tyyppi: stock_exchange_release
1.4.
2019

Terveystalo ostaa 29.3.2019 päivätyllä sopimuksella Kajaanin OMT-Fysioterapia Oy:n. Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa Kajaanissa.

Kajaanin OMT-Fysioterapia Oy on yksityinen fysioterapiapalvelujen tarjoaja. Yrityksessä työskentelee 5 fysioterapeuttia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,3 miljoonaa euroa.

Tyyppi: news
11.3.
2019

Suomen hallitus ilmoitti perjantaina eroavansa, sillä sote-uudistusta ei ehditä viemään läpi ennen uusia eduskuntavaaleja ja uuden hallituksen valintaa. Sote-uudistuksen läpimenoaika siirtyy hamaan tulevaisuuteen ja uusi hallitus todennäköisesti laittaa sen sisältöä jälleen uusiksi.

Terveystalo

Terveystalo

Company page 11.10.2017 22:47 Terveystalo

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Terveystalo

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina.