Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Terveystalo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
23.4.
2021

Nightingale Health tiedotti torstaina 22.4. solmineensa monivuotisen strategisen yhteistyösopimuksen Terveystalon kanssa.

Analyytikon kommentti
6.4.
2021

Terveystalo kertoi torstaina ostaneensa lastensuojelun palveluja tuottavan Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy:n (aputoiminimi Nuorten Sutela).

Tiedotteet
25.3.
2021

Terveystalo Oyj pörssitiedote 25.3.2021 klo 16.00

Terveystalo Oyj:n hallitus teki tänään pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan seuraavat päätökset:

Hallitus valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Kari Kauniskankaan ja hallituksen varapuheenjohtajaksi Tomas von Rettigin.

Tiedotteet
25.3.
2021

Terveystalo Oyj, pörssitiedote 25.3.2021 klo 14.00

Terveystalo Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 25.3.2021 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen tilikaudelta 2020 ja myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle. Yhtiökokous hyväksyi toimielinten palkitsemisraportin ja päätti kannattaa sille esitettyä muutettua toimielinten palkitsemispolitiikkaa.

Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja osingonjako

Inderes Q&A
22.3.
2021

Tietääkseni sekä D&A ovat kassavirtaan vaikuttamattomia pääomakustannuksia, joista ensimmäinen sisältää nykyään myös leasing-sopimusten vuokramenoja (per IFRS 16). Mutta mitä tuo A sisältää, joka on niin tauhkaa, että se kannattaa jättää huomiotta kun tarkastelette vaikka nyt Terveystalon kannattavuutta? Onko A kokonaan jotain liikearvohöpöhöpöä joka ei liity mihinkään? Toisaalta eikö se ole ihan olennainen kustannus, jos tuli maksettua ylihintaa jostain akvista ja sitä pitää alaskirjata?

Inderes analyysi
18.3.
2021

Olemme nostaneet ensimmäistä kvartaalia koskevia ennusteitamme, sillä kuluttajien luottokorttidata on terveyspalveluiden osalta tammi-helmikuussa kehittynyt odotuksiamme paremmin. Myös koronatestaustoiminta jatkanut korkealla tasolla ja myös siitä on odotettavissa edelleen selvää tukea myyntiin ja kannattavuuteen.

Analyytikon kommentti
18.3.
2021

Tarkistamme Terveystalon tavoitehintamme 12,0 euroon (aik. 11,8 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Olemme nostaneet ensimmäistä kvartaalia koskevia ennusteitamme, sillä kuluttajien luottokorttidata on terveyspalveluiden osalta tammi-helmikuussa kehittynyt odotuksiamme paremmin.

inderesTV
4.3.
2021

Terveystalo – Toimitusjohtaja Ville Iho

Analyytikon kommentti
2.3.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja tarjolla on tuoreimmat kuulumiset. Eilisen esitykset ovat katsottavissa inderesTV:ssä ja ne kuvattiin julkaisupäivänä koronasuosituksia kunnioittaen.

inderesTV
1.3.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme yhtiötasolta tuoreimmat kuulumiset.

Terveystalo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Terveystalo

Terveystalo on yksi Suomen suurimmista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Yhtiö tarjoaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin asiakkaille. Yhtiön terveyspalveluiden palveluvalikoimaan kuuluvat yleislääketieteen ja erikoissairaanhoidon palvelut, diagnostiikkapalvelut, päiväkirurgia, suunterveyden palvelut ja muut liitännäispalvelut. Terveystalon liiketoiminnan perusta on sen kattava valtakunnallinen verkosto.