Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Terveystalo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöjulkaisu
11.1.
2023

Terveystalon IR-uutiskirje julkaistaan neljä kertaa vuodessa ennen hiljaisen jakson alkamista. Uutiskirje on tiivistelmä kuluneesta vuosineljänneksestä ja pitää sisällään neljänneksen tärkeimmät tiedotteet, usein kysyttyjä kysymyksiä sijoittajatapaamisissa sekä tietoa tulevista IR-tapahtumista. Voit tilata uutiskirjeen sähköpostiisi täältä: https://www.terveystalo.com/fi/yhtio/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/ir-uutiskirjeet/ 

Yhtiöjulkaisu
18.2.
2022
Yhtiöjulkaisu
11.2.
2021
Yhtiöjulkaisu
25.2.
2020
Yhtiöjulkaisu
25.2.
2020
Yhtiöjulkaisu
28.2.
2019
Yhtiöjulkaisu
27.3.
2018

Viimeaikoina Suomessa on puhuttu paljon terveydenhuollosta ja sen tulevaisuudesta. Värikkäitä mielipiteitä keskustelussa on paljon ja faktoja usein harmillisen vähän. Toimiala on pörssissä tuore ja alan yksityisistä yrityksistä puhutaan usein ”monikansallisina sote-jätteinä”. Suomessa toimivat alan yritykset eroavat kuitenkin merkittävästi toisistaan omistusrakenteeltaan, strategialtaan ja toimintamalliltaan. Kokonaisuuden hahmottamiseksi aloitetaan ensin markkinoista.

Yhtiöjulkaisu
28.2.
2018

Yksityinen terveydenhuolto on tärkeä osa yhteiskuntaa ja se täydentää julkisia palveluita. Terveystalo tekee aktiivista yhteistyötä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa lisätäkseen suomalaisten hyvinvointia ja ratkaistakseen terveydenhuoltoon liittyviä haasteita. Laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelumme edistävät suomalaisten terveyttä ja samalla koko suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia. Tuomme toimialalle uusia, kustannustehokkaita toimintatapoja ja pyrimme siirtämään painopistettä sairaudenhoidosta sairauksien ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen.

Terveystalo

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas