Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Terveystalo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
23.9.
2021

Onko mahdollista, että joku ostaisi terveystalon? Onko sellaista yrityksiä jotka olisivat kiinnostuneet Suomen terveys-sektorista.

Inderes Q&A
22.3.
2021

Tietääkseni sekä D&A ovat kassavirtaan vaikuttamattomia pääomakustannuksia, joista ensimmäinen sisältää nykyään myös leasing-sopimusten vuokramenoja (per IFRS 16). Mutta mitä tuo A sisältää, joka on niin tauhkaa, että se kannattaa jättää huomiotta kun tarkastelette vaikka nyt Terveystalon kannattavuutta? Onko A kokonaan jotain liikearvohöpöhöpöä joka ei liity mihinkään? Toisaalta eikö se ole ihan olennainen kustannus, jos tuli maksettua ylihintaa jostain akvista ja sitä pitää alaskirjata?

Inderes Q&A
4.3.
2020

Ketkä suomen pörssin yrityksistä ottavat Koronasta eniten osamaa eli haittaa liiketoiminnalleen? Onko suomen Pörssissä yrityksiä jotka mahdollisesti voivat hyötyä Koronasta? Haittaako vai hyödyttääkö Korona esimerkiksi Terveystalon liiketoimintaa lyhyellä & pitkällä aikavälillä?

Inderes Q&A
4.9.
2019

Hei Olli tai Petri. Oletetaan, että Coronaria jollakin aikataululla hankkii Silmäaseman kokonaisuudessaan omistukseensa. Minkälaisen vaikutuksen yrityskauppa aiheuttaa sotemarkkinalle? Coronaria on ennestään vahva ESH:ssa ja silmäaseman hankinta vahvistaa erityisesti optista puolta. Terveystalo ja Pihlajalinna toimivat pitkälti myös samoilla markkinoilla. Miten Coronarian nousu entistä "isommaksi peluriksi" vaikuttaa oligopolimaiseen markkinaan, jossa käytännössä TT, Pihlis ja Mehiläinen hallitsevat isoimpia markkinaosuuksia. Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

Inderes Q&A
16.4.
2019

Loistavaa, että aloititte seurannan! Nyt kun seuraatte pörssin molempia terveysfirmoja, ehdotan seuraavaksi InderesPodin jaksoksi toimiala-analyysia sote/terveys -toimialasta. Kiitos!

Inderes Q&A
4.4.
2019

Onko teillä käsitystä kuinka merkittävä osa Terveystalon ja Pihljalinnan kannattavuudesta tulee Laboratoriopalveluista? Hinnoittelu tällä puolellahan on aivan posketon vertailtaessa esim. HusLab hinnoitteluun. Nyt näyttää myös tulevan uusia kilpailijoita tälle alalle kuten esimerkiksi Puhti Lab Oy joka mainostaa aktiivisesti eri meedioissa ja jonka hinnoittelu on näitten toimijoiden merkittävästi halvempi.

Inderes Q&A
29.8.
2018

Onko Terveystalo nyt seurannassa kun kerran ROASTkin järjestettiin?

Inderes Q&A
2.10.
2017

Terveystalo on ilmoittanut esittäessään käyttävänsä annissa kerättävää pääomaa mm. velkojen maksuun. Onko käsityksenne mukaan listautumisen yhtenä tosiasiallisena syynä verottajan ja Terveystalon ilmeisesti eroavat kannat korkomenojen vähennyskelpoisuudesta? Oman pääoman ehtoisessa rahoituksessa korkovähennysongelma poistuu, mutta ei takautuvasti eli antiin osallistuville jää riski riidan häviämisestä verottajan kanssa, millä esitteen mukaan olisi huomattava vaikutus.

Terveystalo

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas