Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Vincit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
5.10.
2020

Moro, olen seurannut Vincitistä (ja muista it-palveluyhtiöistä) tekemäänne analyysiä aktiivisesti. Vincitin kohdalla case on ollu suunnilleen seuraavanlainen: ydinliiketoiminta, eli perinteinen it konsultointi (luokkaa 95) prosenttia liikevaihdosta sekä tästä hyvin erillisiä tuoteliiketoimintoja joiden liikevaihtovaikutus on hyvin pieni atm. Analyyseissänne olette painottaneet jo kauan, että uskotte Vincitin irtautuvan (divestointi) tuotteista, kun hetki niiden arvon perusteella on oikea. Miksi näin?

Inderes Q&A
3.8.
2020

Pienemmät it-firmamme Gofore ja Vincit ostaneet viimeisen kuukauden aikana poikkeuksellisen aktiivisesti omia osakkeitaan. Why?

Inderes Q&A
14.1.
2019

Moi, Vincitin kurssi on laskenut todella agressiivisesti viime vuoden loppupuolella edellisen päivityksenne jälkeen. Ette ole kuitenkaan ottaneet asiaan kantaa suuntaan saati toiseen. Onko näkemyksenne yhtiön fundamenteistä muuttunut johonkin vai uskotteko laskun johtuneen vain kvartaalikohtaisesta heikosta suorittamisesta?

Inderes Q&A
12.3.
2018

Hei, mitä mieltä olette Vincitin pyrkimyksestä laajeta Keski-Eurooppaan, erityisesti Sveitsiin ja Liechtensteiniin? https://globenewswire.com/news-release/2018/03/06/1415493/0/fi/Vincit-Gr...? Uutisointi Vincitin suhteen on ollut melko rauhallista viime aikoina.

Inderes Q&A
31.12.
2017

Terve. Raporttienne perusteella Siilin ja Vincitin profiilit ovat aika lailla samanlaiset, mutta Siilillä on Data ja analytiikka ja ohjelmistorobotiikka osaamisalueena, jota Vincitillä ei ole. Vincitillä on taas ICT- ja pilviosaamista, jota Siilin profiilissa ei ole.

Onko tämä tarpeeksi suuri ero, jotta nämä eivät olisi aivan suoria toistensa kilpailijoita vai onko ero niin pieni että toisen menestys on toiselta pois?

Inderes Q&A
13.11.
2017

Hei! Katselin Vincitin raporttejanne ja tiedustelen, mistä tulee vuodelle 2016 oikaistu EPS 0,37? Vuoden 2016 liikevoitto ilman kertaeriä oli arvionne mukaan 5,0 milj. Vähennetään rahoituskuluja 0,3 (ilman listautumiskuluja), jolloin oikaistu tulos ennen veroja on 4,7 milj. Vähennetään 20 % vero sekä 0,29 milj. vähemmistöosuutta (oletuksella, että kertaerät eivät vaikuta vähemmistöosuuteen), jolloin saadaan nettotulokseksi 3,47 milj. Osakkeita ulkona 10,99 milj., jolloin EPS 0,316. Missä kohtaa laskette eri tavalla?

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen aina toimivinta digitaalisuutta ymmärrettävässä paketissa. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi