Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Vincit
3686 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 5.24 ALIN 5.22 VAIHTO (KPL) 17 084
MYYNTI 5.26 YLIN 5.30 VAIHTO (VAL) 0,090 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

6
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
21.11.
2019

Suomen IT-markkinan kasvuennuste lähivuosille on noin 4 % (Gartner). Markkinan odotetaan kasvavan selvästi yleistä taloutta nopeammin, joskin makrotalouden tilanne voi vaikuttaa herkästi IT-investointien aktiviteettiin tietyillä palvelualueilla.

Tyyppi: news
7.11.
2019

Suomalainen IT-palveluyhtiö Solita kertoi keskiviikkona ostaneensa ruotsalaisen Ferrologic-konsernin osakekannan. Järjestelyn kauppahintaa ei julkaistu. Ferrologic on Ruotsissa, Tanskassa ja Belgiassa toimiva digitaalisten palvelujen konsultointiyritys.

Tyyppi: news
25.10.
2019

Vincit kertoi torstaina Assetpointin kanssa solmitun yhteistyön ensimmäisestä toimitussopimuksesta. Vincit ja Assetpoint toimittavat huoltoon ja elinkaarenhallintaan kehitetyn VincitEAM-järjestelmän ja sitä tukevan Assetpointin tiedonhallintaratkaisun Länsimetro Oy:lle.

Tyyppi: news
22.10.
2019

Vincit kertoi maanantaina myyvänsä VincitSIGN:in Telia Finlandille. Kauppa on pieni, mutta selkeyttää hieman yhtiön vaikeasti tulkittavaa tuoteliiketoimintaa. Liiketoimintakaupan myötä VincitSIGN:in parissa työskentelevä henkilöstö siirtyy Telia Finlandin palvelukseen.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Vincit antoi tiistaina lisätietoja viime perjantaina YTK:n kanssa solmitun palvelusopimuksen arvosta. Yhtiön arvion mukaan sopimuksen vaikutus liikevaihtoon ensimmäisen 12 kuukauden aikana todennäköisesti ylittää miljoona euroa, mutta jää alle kahden miljoonan.

Tyyppi: news
23.9.
2019

Vincit kertoi perjantaina solmineensa palvelusopimuksen Yleinen työttömyyskassa YTK:n kanssa.

Tyyppi: news
4.9.
2019

IT-konsulttiyhtiöiden orgaaniset rekrytointiluvut vuoden 2019 ensimmäiseltä puoliskolta parantuivat viime vuoden loppuun verrattaessa, mikä osittain heijastelee helpottunutta osaajakilpailua IT-markkinalla.

Tyyppi: news
23.8.
2019

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön keihäänkärkenä on ohjelmistokehitys. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincitillä on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 43,5 MEUR. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä sekä Yhdysvalloissa päätoimipiste Irvinessä.