Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Vincit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
20.1.
2021

Vincit kertoi eilen toimittavansa Helsingin kaupungille digitaalisten kehittämishankkeiden asiantuntija- ja konsultointipalveluita yhdessä Sitowisen kanssa.

Analyytikon kommentti
26.11.
2020

Vincit kertoi HSL:n valinneen Vincitin uuden joukkoliikennerekisterin kehittäjäksi ja toimittajaksi. Rekisterin toteutuksen sopimuskausi on määräaikainen ensimmäiset kolme vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimuksen arvo neljältä vuodelta on noin 3,5 MEUR.

Analyytikon kommentti
19.11.
2020

Kotimaisen IT-palvelusektorin Q3-tuloskausi sujui odotuksia paremmin tai linjassa odotuksiin käytännössä kaikilta seuraamiltamme yhtiöiltä.

Analyytikon kommentti
30.10.
2020

Analyytikon kommentti
27.10.
2020

Vincit julkaisee Q3:n liiketoimintakatsauksen torstaina. Odotamme IT-palvelusektorin tavoin myös Vincitin selvinneen koronan vaikeuttamasta neljänneksestä suhteellisen vahvasti. Arvioimme liikevaihdon kasvaneen olosuhteet huomioon ottaen vahvasti ja kannattavuuden nousseen koronan myötä laskeneen kulurakenteen tukemana.

Analyytikon kommentti
14.10.
2020

Vincit kertoi eilen allekirjoittaneensa Laanilan Voima Oy sekä Oy Alholmens Kraft Ab kanssa sopimukset VincitEAM -järjestelmän toimituksesta ja ylläpidosta.

Analyytikon kommentti
25.9.
2020

Vincit kertoi eilen Californian yhtiönsä allekirjoittaneen yhteistyösopimuksen digitaalisten palveluiden kehittämisestä New Yorkissa päämajaansa pitävän yhtiön kanssa. Sopimuksen kesto on lokakuusta 2020 kesäkuun 2021 loppuun ja sen arvo on noin miljoona euroa.

Analyytikon kommentti
23.9.
2020

Vincit on kertonut tällä viikolla sekä LaaS- ja EAM-tuotteiden tilauksista. Tilaukset ovat arviolta kokoluokaltaan pieniä, mutta strategisesti hyviä skaalautuvan tuoteliiketoiminnan perustuksia.

Analyytikon kommentti
16.9.
2020

Vincit kertoi tiistaina allekirjoittaneensa puitesopimuksen Caverionin kanssa koskien yhteistyön aloittamista VincitEAM -toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen ja toimittamiseen liittyen.

Analyytikon kommentti
28.8.
2020

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen aina toimivinta digitaalisuutta ymmärrettävässä paketissa. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi