Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Vincit
4171 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.20 ALIN 3.15 VAIHTO (KPL) 8 909
MYYNTI 3.21 YLIN 3.38 VAIHTO (VAL) 0,029 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
26.3.
2020

Vincit kertoi eilen luopuvansa toistaiseksi ohjeistuksesta ja muuttavansa osinkoehdotusta. Koronaviruksen synnyttämästä epävarmuudesta johtuen Vincit luopuu toistaiseksi ohjeistuksesta tilikaudelle 2020.

Tyyppi: news
23.3.
2020

Laskemme Vincitin tavoitehinnan 3,5 euroon (aik. 5,2 euroa) laskeneiden ennusteiden ja sektorin arvostustasojen myötä ja toistamme osakkeen lisää-suosituksen.

Tyyppi: news
19.3.
2020

Vincit kertoi eilen käynnistävänsä yhteistoimintaneuvottelut ja varautuu koronan aiheuttamaan epävarmuuteen. Yhtiön tavoitteena on, että ketään ei tarvitse lomauttaa.

Tyyppi: news
10.3.
2020

Vincit kertoi maanantaina Californian yhtiönsä allekirjoittaneen yhteistyösopimuksen ohjelmistokehityksen alihankintapalveluista data-analytiikkaan erikoistuneen nykyisen asiakkaansa kanssa. Sopimus koskee vuotta 2020 ja sen arvo on noin 1,1 MEUR.

Tyyppi: news
21.1.
2020

Vincit kertoi eilen allekirjoittaneensa yhteistyösopimuksen digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta Taksi Helsingille. Sopimuksen arvo yhteistyön käynnistyessä on noin 3,5 miljoonaa euroa ja se jakautuu kolmelle vuodelle.  

Tyyppi: news
21.11.
2019

Suomen IT-markkinan kasvuennuste lähivuosille on noin 4 % (Gartner). Markkinan odotetaan kasvavan selvästi yleistä taloutta nopeammin, joskin makrotalouden tilanne voi vaikuttaa herkästi IT-investointien aktiviteettiin tietyillä palvelualueilla.

Tyyppi: news
7.11.
2019

Suomalainen IT-palveluyhtiö Solita kertoi keskiviikkona ostaneensa ruotsalaisen Ferrologic-konsernin osakekannan. Järjestelyn kauppahintaa ei julkaistu. Ferrologic on Ruotsissa, Tanskassa ja Belgiassa toimiva digitaalisten palvelujen konsultointiyritys.

Tyyppi: news
25.10.
2019

Vincit kertoi torstaina Assetpointin kanssa solmitun yhteistyön ensimmäisestä toimitussopimuksesta. Vincit ja Assetpoint toimittavat huoltoon ja elinkaarenhallintaan kehitetyn VincitEAM-järjestelmän ja sitä tukevan Assetpointin tiedonhallintaratkaisun Länsimetro Oy:lle.

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön keihäänkärkenä on ohjelmistokehitys. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincitillä on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 43,5 MEUR. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä sekä Yhdysvalloissa päätoimipiste Irvinessä.