Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Vincit
4170 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.20 ALIN 3.15 VAIHTO (KPL) 8 909
MYYNTI 3.21 YLIN 3.38 VAIHTO (VAL) 0,029 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
23.3.
2020

It-palvelutalo Vincit on elänyt härdellissä viime vuodet. Organisaatiota on uudistettu ja tuoteliiketoiminnot hämärtävät kuvaa yhtiön kannattavuudesta. Juuri kun pakka alkoi selkiytymään, lyö koronavirus projekteista elävälle talolla lisää kapuloita rattaisiin. Pitkän aikavälin kysyntäajurit ovat silti ennallaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Vincitin laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/palikat-alkavat-olla-paikoillaan-koronan-yli-k...

Tyyppi: video
4.3.
2020

Analyytikko Joni Grönqvist käy videolla läpi it-palvelualaa ja -yhtiöitä. Vauhdikkain kasvuvaihe on taittumassa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että kasvubaana olisi tulossa tiensä päähän. Yritysjärjestelyt nousevat framille todennäköisesti myös tänä vuonna.

Tyyppi: video
25.11.
2019

It-palvelusektorin yhtiöiltä odotetaan paikoitellen roimaakin tuloskasvua mm. Siilin ja Vincitin kannattavuuden normalisoituessa. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi odotuksia ja ensi vuoden näkymiä. Videon lopussa hän kertoo lempparinsa sektorilta tällä hetkellä.

Katsaus sektoriin löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/it-palveluyhtioiden-markkinaodotuksiss...

 

Seuraa yhtiöitä:

Tyyppi: video
26.8.
2019

Sijoittajat eivät anna arvoa Vincitin tuoteliiketoiminnalle, joka painaa koko liiketoiminnan kannattavuutta. Haasteiden myötä osake on painettu pohjamutiin. Jos pakka selkiintyy esimerkiksi tuoteliiketoiminnan divestoinnin myötä, on Vincitin muu liiketoiminta pörssissä kaupan edulliseen hintaan.

Seuraa Vincitiä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/vincit

Tyyppi: video
22.8.
2019

Vincitin ensimmäisellä vuosipuoliskolla liikevaihto kasvoi ja ylitti odotuksemme. Yhtiö antoi kesäkuussa negatiivisen tulosvaroituksen, jonka jälkeen laskimme ennusteitamme, mutta siitä huolimatta tulos ei päihittänyt odotuksiamme. Kannattavuutta painaa organisaatiomuutos.

Tyyppi: video
21.8.
2019

It-palvelusektorin Q2'19 sujui yleisesti ottaen hyvin. Kysyntä vetää, mutta asiakkaat ovat valikoivampia ja kuumin digihuuma on ohi. Analyytikko Mikael Rautanen käy kaikkien sektorin yhtiöiden kuulumiset läpi Vernerin haastattelussa. Sektorin arvostustasot ovat painuneet mielenkiintoisesti edullisemmaksi..

Videolla mainittu podi https://www.inderes.fi/fi/videot/inderespodi-49-markkinakatsaus-missa-ny...

Tyyppi: video
14.6.
2019

Mikael ja Joni keskustelevat IT-palvelusektorista. Sektoria ovat varjostaneet osaajapula, kannattavuusongelmat ja organisaatiotason haasteet. Podissa summataan kysynnän kuitenkin vetävän hyvin, mutta ostajien olevan kriittisempiä ja aiempaa fiksumpia.

01:09 Mitä vuoden aikana on tapahtunut?
05:12 Q4’2018
08:14 Palvelutarjonnan laajentaminen
15:24 Kysyntä ja ostokäyttäytyminen
17:48 Yrityskaupat
22:16 Sektorin houkuttelevuus sijoituskohteena
28:26 Yhteenveto

Tyyppi: video
14.6.
2019

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen istui Pulkkisen vieraana Inderes ROASTissa. Kiitos kaikille katsojille pahoista yleisökysymyksistä! Video kuvattu livenä 15.5.2019.

Seuraa Vincitiä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/vincit

Kellotus teema-alueittain:

07:10 Javerdel
10:35 Omat tuotteet: onko järkeviä panostuksia?
17:30 Strategia ja fokus
40:40 Organisaatio ja muutos

 

Tyyppi: video
6.3.
2019

IT-sektorin ennakoimamme uhkakuvat realisoituivat täysin: osaajapula, hintakilpailu ja arvostustasojen kohoaminen. Viime syksyn jälkeen sektorin osakkeita onkin lyöty voimalla alas. Q4-tuloskausi oli lähes kaikilla paitsi Tiedolla ja Solteqilla pettymys. Analyytikko Mikael Rautanen käy Aamukatsauslivessä läpi sektorin kuulumiset kokonaisuudessaan ja yhtiökohtaisesti.

Tyyppi: video
15.2.
2019

IT-palvelutalo Vincitissä on puhaltanut muutoksen tuulet viimeisen vuoden aikana: palvelinbisnes on myyty, uusi toimari on ottanut ruorin haltuun ja strategiaa on hiottu uuteen suuntaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi. Kysymykset alla.

Yhtiöraportti VIncitistä löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/uudelleenrakentamisen-jalkeen-valmiina-tuloska...

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön keihäänkärkenä on ohjelmistokehitys. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincitillä on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 43,5 MEUR. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä sekä Yhdysvalloissa päätoimipiste Irvinessä.