Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Vincit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
1.2.
2023

IT-palvelusektorin yhtiöiden kasvu on ollut vahvaa talousympäristön haasteista huolimatta. Suurin mielenkiinto Q4-tuloskaudella kohdistuu kuitenkin kysyntänäkymiin, joissa on ollut havaittavissa pientä epävarmuutta. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
23.12.
2022

Analyytikot Antti Luiro, Joni Grönqvist ja Frans-Mikael Rostedt keskustelevat tässä podissa IT-palvelusektorin kuulumisista sekä yhtiöistä.

inderesTV
20.12.
2022

Vincit päivitti strategiansa ja pitkä aikavälin taloudelliset tavoitteensa vuosille 2023–2025. Painopisteenä liiketoimintalähtöisen aseman vahvistaminen Pohjoismaissa ja kasvupanostukset Yhdysvalloissa.

inderesTV
12.10.
2022

IT-palvelusektorin kasvu ei tyssää epävarmuuteen. Osaajapula, palkkainflaatio ja asiakashinnat ovat sektorilla pähkinä ratkottavaksi. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
26.8.
2022

Vincit raportoi ensimmäistä kertaa tuloksensa Bilot-fuusion jälkeen, joka oli tulostason osalta pettymys. Loppuvuonna keskitytäänkin kannattavuustason parantamiseen. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
25.8.
2022

Vincit raportoi ensimmäisen vuosipuoliskon lukunsa ja raportoi samalla viimeisen kerran itsenäisenä yhtiönä ennen fuusiota Bilotin kanssa. Toimitusjohtaja Julius Manni analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

inderesTV
2.6.
2022

Toimitusjohtaja Julius Manni kertoo Vincitistä sijoituskohteena.

inderesTV
31.5.
2022

IT-palvelusektorin vuosi alkoi mallikkaasti osaajamarkkinan puhaltamista vastatuulista huolimatta ja kasvu on edelleen vahvaa läpi toimialan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
30.5.
2022

Helsingin pörssin it-palveluyhtiöitä edustavat Innofactor, Loihde, Vincit, Netum, Siili Solutions, Witted Megacorp, Digital Workforce ja Solteq. Inderesiltä mukana on analyytikko Joni Grönqvist.

inderesTV
3.5.
2022

Vincitin toimitusjohtaja Julius Manni sekä Bilotin toimitusjohtaja ja Vincitin tuleva strategia- ja varatoimitusjohtaja Jens Krogell kommentoivat yhtiöiden fuusiota analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

Vincit

ipo