Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Vincit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
11.11.
2020

It-alalla kuluva vuosi on ollut vahva. Digitalisaation kelloa on siirretty eteenpäin, mikä sataa it-palveluyhtiöiden laariin. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:11 Miten tuloskausi meni yleisesti?
00:58 Antavatko kannattavuustasot liiankin ruusuisen kuvan kannattavuudesta?
02:44 Millainen uhka pandemian toinen aalto on?
04:33 Onko kasvupotentiaali muuttunut vai pikemminkin aikaistunut?
05:55 Miten yritysostoihin kannattaa suhtautua?
07:47 Miksi yhtiöiden osakkeista kelpaa maksaa nyt enemmän?
 

InderesTV
2.11.
2020

Vincit on saanut rivinsä suoriksi ja iskukykyä on alkanut taas löytyä. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

InderesTV
11.10.
2020

Juha ja Joni katsastavat IT-palvelusektorin kuulumisiin. Lisäksi Atte täydentää katrasta kommentoimalla Nixua. Kokonaisuudessaan IT-palvelusektori näyttää etenevän koronaepävarmuuden läpi kohtalaisen maltillisin vaurioin ja osaajista käydään yhä kovaa kilpailua.

InderesTV
31.8.
2020

Koronapandemian hoputtama digiloikka on vahvistanut it-palveluyhtiöiden keskipitkän ja pitkän aikavälin kysyntänäkymiä. Samaan aikaan yhtiöt ovat navigoineet mallikkaasti lyhyen aikavälin haasteista läpi. Suositusjakaumamme on poikkeuksellisen positiivinen seuraamissamme yhtiöissä. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:24 Kokonaiskuva H1'20:ltä
01:08 Koronavaikutukset
02:20 Näkyvyys loppuvuoteen
03:28 Digikello tikittää
04:45 Yritysjärjestelyt ja konsolidaatio
06:00 Suositusjakauma härkämäinen

InderesTV
12.5.
2020

It-palvelusektori on selvinnyt koronaviruksesta enimmäkseen säikähdyksellä. Helsingin pörssin it-palveluyhtiöiden liikevaihdoista merkittävä osa on suhteellisen vakaata, mikä antaa selkänojaa sumuiselta näyttävään loppuvuoteen. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

InderesTV
23.3.
2020

It-palvelutalo Vincit on elänyt härdellissä viime vuodet. Organisaatiota on uudistettu ja tuoteliiketoiminnot hämärtävät kuvaa yhtiön kannattavuudesta. Juuri kun pakka alkoi selkiytymään, lyö koronavirus projekteista elävälle talolla lisää kapuloita rattaisiin. Pitkän aikavälin kysyntäajurit ovat silti ennallaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Vincitin laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/palikat-alkavat-olla-paikoillaan-koronan-yli-k...

InderesTV
4.3.
2020

Analyytikko Joni Grönqvist käy videolla läpi it-palvelualaa ja -yhtiöitä. Vauhdikkain kasvuvaihe on taittumassa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että kasvubaana olisi tulossa tiensä päähän. Yritysjärjestelyt nousevat framille todennäköisesti myös tänä vuonna.

InderesTV
25.11.
2019

It-palvelusektorin yhtiöiltä odotetaan paikoitellen roimaakin tuloskasvua mm. Siilin ja Vincitin kannattavuuden normalisoituessa. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi odotuksia ja ensi vuoden näkymiä. Videon lopussa hän kertoo lempparinsa sektorilta tällä hetkellä.

Katsaus sektoriin löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/it-palveluyhtioiden-markkinaodotuksiss...

 

Seuraa yhtiöitä:

InderesTV
26.8.
2019

Sijoittajat eivät anna arvoa Vincitin tuoteliiketoiminnalle, joka painaa koko liiketoiminnan kannattavuutta. Haasteiden myötä osake on painettu pohjamutiin. Jos pakka selkiintyy esimerkiksi tuoteliiketoiminnan divestoinnin myötä, on Vincitin muu liiketoiminta pörssissä kaupan edulliseen hintaan.

Seuraa Vincitiä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/vincit

InderesTV
22.8.
2019

Vincitin ensimmäisellä vuosipuoliskolla liikevaihto kasvoi ja ylitti odotuksemme. Yhtiö antoi kesäkuussa negatiivisen tulosvaroituksen, jonka jälkeen laskimme ennusteitamme, mutta siitä huolimatta tulos ei päihittänyt odotuksiamme. Kannattavuutta painaa organisaatiomuutos.

Vincit

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Vincit Group lyhyesti

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen aina toimivinta digitaalisuutta ymmärrettävässä paketissa. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi