Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Wulff päätti jakaa vuodelta 2019 osinkoa 0,11 euroa per osake (2018: 0,10). Osinkotuotto nousee perjantain päätöksellä noin 4,2 %:iin tukien osakkeen tuotto-odotusta sekä myös vallitsevaa näkemystämme osakkeesta.

Tiedotteet
2.11.
2020

PÖRSSITIEDOTE  2.11.2020 KLO 9.00
Wulff-Yhtiöt Oyj:n varsinainen yhtiökokous 23.4.2020 päätti valtuuttaa hallituksen päättämään osingonjaosta harkintansa mukaan yhteensä enintään 0,11 euroa osakkeelta tilikaudelta 2019. Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus päätti 30.10.2020 yhtiökokoukselta saamansa valtuutuksen perusteella jakaa osinkoa 0,11 euroa osakkeelta. Osingon täsmäytyspäivä on tiistai 3.11.2020 ja maksupäivä keskiviikko 11.11.2020. Osinko maksetaan osakkaalle, joka on osingonjaon täsmäytyspäivänä 3.11.2020 merkitty Euroclear Finland Oy:n pitämään osakasluetteloon.

Inderes analyysi
27.10.
2020

Yhtiön julkaisema Q3-rapotti oli odotuksiimme nähden parempi. Pandemian luoma kysyntäkuvan muutos näyttäisi jatkuvan odotuksia vahvempana, johon yhtiö on jälleen pystynyt reagoimaan erinomaisesti. Kysyntä hygienia- ja puhdistustuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Tämä luo tulokselle selkeät ajurit myös lähivuosille, mikä yhdessä hyvän Q3-raportin kanssa nosti ennusteitamme lähivuosille.

Analyytikon kommentti
27.10.
2020

Analyytikon kommentti
26.10.
2020

Tiedotteet
26.10.
2020

OSAVUOSIKATSAUS  26.10.2020 klo 9.00

 

Tämä on tiivistelmä Wulff-Yhtiöt Oyj:n tammi-syyskuun 2020 osavuosikatsauksesta. Osavuosikatsaus kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä. Raportti on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla

www.wulff.fi.  
 

Muutoskykyä, aktiivista myyntiä ja kannattavasti kasvavaa liiketoimintaa

Analyytikon kommentti
19.10.
2020

Suomessa ja muissa Pohjoismaissa työpaikkatuotteita ja -palveluita tarjoava Wulff-Yhtiöt julkistaa Q3-tuloksensa maanantaina 26.10.2020. Kysyntä yhtiön hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteita kohtaan on odotuksiemme mukaisesti jatkunut vahvana myös kolmannella kvartaalilla.

Tiedotteet
5.10.
2020

MEDIATIEDOTE 5.10.2020 KLO 11.30

 

Kaivataanko sinunkin yrityksessäsi messuja? Niitä mahtavia henkilökohtaisia kontakteja, ympäristönä innostava tapahtuma, joka on houkuttanut paikalle tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet. Koronaviruskevät perui messut, tapahtumat ja myyntimatkat maailmalle. Etätyö, Teams-tapaamiset, webinaarit ja verkkolivet syrjäyttivät yhteisen läsnäolon. Koronavirussyksy on näyttänyt ihmisille ja yrityksille, että verkko fyysisen läsnäolon sijaistajana ei sellaisenaan riitä. Haluamme enemmän. 

InderesTV
22.9.
2020

Wulffin hygienia- ja suojaustuotteiden myynti on pystynyt enemmän kuin paikkaamaan muiden alueiden heikkoudet koronaviruksen rasittamassa ympäristössä. Yhtiön piti alun perin kärsiä koronapandemiasta, mutta tuloksena onkin kaksi positiivista tulosvaroitusta tänä vuonna. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Olemme käsitelleet Wulffia laajemmin aikaisemmin tällä videolla: https://www.inderes.fi/fi/videot/wulff-kynia-ja-messuja

Inderes analyysi
22.9.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi eilen illalla peräjälkeen jo toisen positiivisen tulosvaroituksen kysynnän ylittäessä yhtiön odotukset myös nähtävästi kolmannella kvartaalilla. Hygienia- ja suojaustuotteiden myynti on pystynyt enemmän kuin paikkaamaan muiden alueiden heikkoudet koronaviruksen rasittamassa ympäristössä. Nostimme ennusteitamme lähivuosille selvästi, sillä nähtävästi kysyntä hyväkatteisille tuotteille on jatkunut, ja Wulff on jälleen osoittanut reagointikykynsä vastata tähän. 

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi. (https://www.wulff.fi/)