Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Wulff-Yhtiöt
1319 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.81 ALIN 1.84 VAIHTO (KPL) 2 666
MYYNTI 1.85 YLIN 1.85 VAIHTO (VAL) 0,005 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Tulevat tapahtumat

17
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
15.11.
2019

Analyytikko Olli Koponen käy Aamukatsauslivessä Wulffia läpi sijoituskohteena. Osakkeen arvostus näyttää edulliselta ja osinkotuotto messevältä, mutta matala arvostus on perusteltua.

Tuore laaja raportti on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/vahvempi-tuloskasvu-vaatii-uusia-askelia

Tyyppi: news
15.11.
2019

Toistamme Wulff-Yhtiöiden tavoitehintamme 1,85 eurossa ja suosituksemme vähennä-puolella laajan raportin päivityksen yhteydessä. Perinteisten toimistotarvikemarkkinoiden taantumisesta huolimatta yhtiö on saanut selkeän tuloskäänteen aikaan parantamalla suhteellista kannattavuuttaan.

Tyyppi: company_report
15.11.
2019

Perinteisien toimistotarvikemarkkinoiden taantumisesta huolimatta yhtiö on saanut selkeän tuloskäänteen aikaan parantamalla suhteellista kannattavuuttaan. Tämä tie alkaa kuitenkin olla pääosin loppuun kuljettu ja tuloskasvua on lähdettävä hakemaan liikevaihdon kasvun kautta. Yritysostojen tai uusien tuote-alueiden kautta syntyvään kasvuun on kuitenkin vielä vaikea nojata, ja ennustamamme tuloskasvu jää maltilliseksi lähivuosille. Ennusteillamme arvostus on lähivuosille mielestämme jo täyteen hinnoiteltu, joten isompi nousuvara tarvitsee odotuksiamme parempaa tuloskasvua.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Yhtiön Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa tulospuolella, mutta liikevaihto jäi odotuksista. Yhtiölle tärkeämpi tuloskäänne näyttäisi etenevän kuitenkin oikeaan suuntaan. Tulokseen vaikutti huomattavasti pääkonttorin muutosta aiheutuneet kulut ja näistä oikaistuna käyttökate olisi ylittänyt vertailukauden tason. Vuoden 2020 tuloskasvupotentiaali yhdessä alhaisen arvostuksen ja kuluvan vuoden noin 7 %:n osinkotuoton kanssa antaa osakkeelle mielestämme tukea, mutta lyhyellä aikavälillä nousuajurit ovat mielestämme täyteen hinnoiteltu. 

Tyyppi: news
4.11.
2019

Laskemme Wulffin suosituksen vähennä-puolelle (aik. lisää), mutta pidämme tavoitehintamme 1,85 eurossa. Yhtiön Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa tulospuolella, mutta liikevaihto jäi odotuksista. Yhtiölle tärkeämpi tuloskäänne näyttäisi etenevän kuitenkin oikeaan suuntaan.

Tyyppi: stock_exchange_release
31.10.
2019

OSAVUOSIKATSAUS 31.10.2019 KLO 9.00

Suhteellinen kannattavuus parani, liikevaihto laski
Tämä on tiivistelmä Wulff-Yhtiöt Oyj:n tammi-syyskuun 2019 osavuosikatsauksesta. Osavuosikatsaus kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä. Raportti on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla www.wulffyhtiot.fi.

Tyyppi: news
21.10.
2019

Wulff Yhtiöt julkisti perjantaina taloudelliset tavoitteet keskipitkälle aikavälille. Yhtiö ei ole aikaisemmin julkaissut tarkempia tietoja tavoitteistaan, joten tavoitteet tuovat selvästi lisää näkyvyyttä yhtiön liiketoiminnan kehitykseen.

Tyyppi: stock_exchange_release
18.10.
2019

PÖRSSITIEDOTE    18.10.2019 KLO 9.00

Wulff-Yhtiöt Oyj julkistaa seuraavat taloudelliset katsaukset vuonna 2020:

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset ja yrittäjät toimivat. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.