Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Wulff-Yhtiöt
1411 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 2.12 VAIHTO (KPL) 11 752
MYYNTI 0.00 YLIN 2.40 VAIHTO (VAL) 0,027 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
19.2.
2020

Wulff näyttää kääntyneen kestävän tulostason tielle. Yhtiön tulos on kasvanut yli 10 %:n vuosivauhtia kahden edellisvuoden aikana lähinnä tehostamistoimien kautta. Analyytikko Olli Koposen mukaan nykyisellä tiellä pysyminen vaatii Wulffilta ennen kaikkea kasvua liikevaihtoon.

Videon aiheet kellotettuna:
00:15 Wulffin tuloskäänne
01:00 Tuloskasvu huutaa lisää liikevaihtoa
02:10 Riittääkö perinteisille toimistotarvikkeille kysyntää tulevaisuudessa?
04:50 Osakkeen positiivisen tuotto-odotuksen tekijät

Tyyppi: company_report
18.2.
2020

Wulffin tuloskasvu jatkui jo toista vuotta putkeen yli 10 %:n vauhtia ja näyttäisi, että yhtiön käänne takaisin kestävän tulostason tielle on tosiasia. Tämä vahvisti luottamustamme yhtiöön nostaen sekä ennusteitamme että yhtiölle hyväksymäämme arvostustasoa. Kuluvan vuoden arvostuskertoimien pieni nousuvara, noin 6 %:n osinkotuotto sekä yritysosto-optio nostavat tuotto-odotuksen jälleen Wulffissa selkeästi positiivisen puolelle.

Tyyppi: news
18.2.
2020

Tyyppi: stock_exchange_release
17.2.
2020

TILINPÄÄTÖSTIEDOTE   17.2.2020 klo 9.00

Tämä on tiivistelmä Wulff-Yhtiöt Oyj:n tilinpäätöstiedotteesta 1.1. -31.12.2019. Tilinpäätöstiedote kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä pdf-tiedostona. Raportti on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.wulffyhtiot.fi.
 

Viimeisen vuosineljänneksen liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat

Tyyppi: video
15.11.
2019

Analyytikko Olli Koponen käy Aamukatsauslivessä Wulffia läpi sijoituskohteena. Osakkeen arvostus näyttää edulliselta ja osinkotuotto messevältä, mutta matala arvostus on perusteltua.

Tuore laaja raportti on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/vahvempi-tuloskasvu-vaatii-uusia-askelia

Tyyppi: news
15.11.
2019

Toistamme Wulff-Yhtiöiden tavoitehintamme 1,85 eurossa ja suosituksemme vähennä-puolella laajan raportin päivityksen yhteydessä. Perinteisten toimistotarvikemarkkinoiden taantumisesta huolimatta yhtiö on saanut selkeän tuloskäänteen aikaan parantamalla suhteellista kannattavuuttaan.

Tyyppi: company_report
15.11.
2019

Perinteisien toimistotarvikemarkkinoiden taantumisesta huolimatta yhtiö on saanut selkeän tuloskäänteen aikaan parantamalla suhteellista kannattavuuttaan. Tämä tie alkaa kuitenkin olla pääosin loppuun kuljettu ja tuloskasvua on lähdettävä hakemaan liikevaihdon kasvun kautta. Yritysostojen tai uusien tuote-alueiden kautta syntyvään kasvuun on kuitenkin vielä vaikea nojata, ja ennustamamme tuloskasvu jää maltilliseksi lähivuosille. Ennusteillamme arvostus on lähivuosille mielestämme jo täyteen hinnoiteltu, joten isompi nousuvara tarvitsee odotuksiamme parempaa tuloskasvua.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Yhtiön Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa tulospuolella, mutta liikevaihto jäi odotuksista. Yhtiölle tärkeämpi tuloskäänne näyttäisi etenevän kuitenkin oikeaan suuntaan. Tulokseen vaikutti huomattavasti pääkonttorin muutosta aiheutuneet kulut ja näistä oikaistuna käyttökate olisi ylittänyt vertailukauden tason. Vuoden 2020 tuloskasvupotentiaali yhdessä alhaisen arvostuksen ja kuluvan vuoden noin 7 %:n osinkotuoton kanssa antaa osakkeelle mielestämme tukea, mutta lyhyellä aikavälillä nousuajurit ovat mielestämme täyteen hinnoiteltu. 

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset ja yrittäjät toimivat. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.