Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.7.
2022

Laskemme Wulffin tavoitehinnan 4,70 euroon (aik. 5,20 euroa), mutta toistamme osta-suosituksemme yhtiön Q2-raportin jälkeen.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Wulff-Yhtiöt julkisti Q2-tuloksensa, joka oli selvästi ennusteitamme heikompi. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta, mutta se jäi selkeästi meidän ennusteistamme. Tulostaso oli myös näin odotuksiamme heikompi alhaisempien volyymien, mutta myös hintainflaation vaikutuksesta.

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Työpaikkatuotteita ja -palveluita tarjoava Wulff-Yhtiöt julkistaa Q2-tuloksensa maanantaina 25.7.2022. Odotamme Staples-yrityskaupan seurauksena liikevaihdon kasvavan vielä voimakkaasti, mutta marginaalien laskevan katerakenteen tasapainottuessa koronan jälkeiseen aikaan.

Analyytikon kommentti
15.6.
2022

Toistamme Wulffin tavoitehinnan (5,20 euroa), mutta nostamme suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää). Emme ole tehneet merkittäviä muutoksia ennusteisiimme, mutta päivitämme suositustamme laskeneen osakekurssin vuoksi.

Analyytikon kommentti
26.4.
2022

Wulffin Q1-tulos oli odotuksiamme parempi ja ohjeistus jäi ennalleen. Ennusteissamme ei ollut isoja muutoksia, vaikka kustannusinflaatio ja geopoliittinen tilanne ovat lisänneet loppuvuodelle hieman epävarmuuksia.

Analyytikon kommentti
25.4.
2022

Wulff-Yhtiöt julkisti maanantaina Q1-tuloksensa, joka oli tulokseltaan selvästi ennusteitamme parempi. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta Staplesin yrityskaupan myötä merkittävästi jääden hieman ennusteistamme. Tulostaso oli kuitenkin selvästi odotuksiamme parempi.

Analyytikon kommentti
22.4.
2022

Wulff-Yhtiöt julkistaa Q1-tuloksensa maanantaina 25.4.2022. Odotamme Staples-yrityskaupan seurauksena liikevaihdon kasvavan voimakkaasti, mutta marginaalien laskevan ns. koronatuotteiden tasaantuvan kysynnän vuoksi vahvasta vertailukaudesta.

Analyytikon kommentti
8.4.
2022

Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on viimeisien vuosien aikana osoittanut tuloskäänteen todeksi vielä kohtuullisen nopeasti muuttuneessa markkinatilanteessa. Tuloskäänteen jälkeen kasvulla otetaan loikka seuraavaan kokoluokkaan niin tuloksen kuin liikevaihdonkin osalta. Staples-yrityskaupan tuoma liikevaihto ja lähivuosina vahvistuvat synergiat pitävät tuloskasvumahdollisuudet hyvinkin vahvoina, vaikka talousympäristöön ja perinteiseen työpaikkatuotteiden markkinaan hieman nyt epävarmuuksia sisältyykin.

Analyytikon kommentti
22.2.
2022

Analyytikon kommentti
21.2.
2022

Wulff-Yhtiöt julkisti maanantaina Q4-tuloksensa, joka oli selkeästi ennusteitamme parempi.

Wulff-Yhtiöt

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas