Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Analyytikon kommentti
22.2.
2021

Wulffin tulos oli selvästi odotuksiamme parempi. Yhtiö on pystynyt hyödyntämään poikkeustilanteen luomat mahdollisuudet, mikä kertoo mielestämme sen kilpailukyvystä ja reagoinnista suhteellisen vaikeissa markkinaolosuhteissa.

Analyytikon kommentti
18.2.
2021

Kysyntä Wulffin hygienia-, suojaus ja puhdistustuotteita kohtaan on odotuksiemme mukaisesti jatkunut vahvana myös loppuvuonna. Odotamme liikevaihdon jäävän hieman vertailukauden alapuolelle, mutta hyväkatteisten tuotteiden siivittävän yhtiön tulosparannukseen.

Analyytikon kommentti
21.12.
2020

Nostamme Wulff-Yhtiöiden tavoitehintamme 3,50 euroon (aik. 3,20 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on vuoden 2020 aikana osoittanut todella hyvää uudistautumiskykyä nopeasti muuttuneessa markkinassa.

Analyytikon kommentti
11.12.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi aamulla positiivisen tulosvaroituksen. Tämä oli jo kolmas perättäinen positiivinen tulosvaroitus kuluvan vuoden aikana. Yhtiön tulos tulee tänä vuonna kasvamaan merkittävästi, kun aikaisemmin sen arvioitiin kasvavan selvästi.

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Wulff päätti jakaa vuodelta 2019 osinkoa 0,11 euroa per osake (2018: 0,10). Osinkotuotto nousee perjantain päätöksellä noin 4,2 %:iin tukien osakkeen tuotto-odotusta sekä myös vallitsevaa näkemystämme osakkeesta.

Analyytikon kommentti
27.10.
2020

Analyytikon kommentti
26.10.
2020

Analyytikon kommentti
19.10.
2020

Suomessa ja muissa Pohjoismaissa työpaikkatuotteita ja -palveluita tarjoava Wulff-Yhtiöt julkistaa Q3-tuloksensa maanantaina 26.10.2020. Kysyntä yhtiön hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteita kohtaan on odotuksiemme mukaisesti jatkunut vahvana myös kolmannella kvartaalilla.

Analyytikon kommentti
22.9.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi eilen illalla jo toisen positiivisen tulosvaroituksen lyhyen ajan sisällä kysynnän ylittäessä yhtiön odotukset myös nähtävästi kolmannella kvartaalilla.

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi. (https://www.wulff.fi/)