Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
4.5.
2021

Wulff tiedotti maanantaina ostavansa Staplesin Suomen toiminnot. Kaupan myötä Wulffin liikevaihto kertaheitolla kaksinkertaistuu yli 100 MEUR:oon ja synergioiden avulla myös tuloksella on lähivuosien aikana mahdollisuus tuplaantua.

Analyytikon kommentti
27.4.
2021

Analyytikon kommentti
26.4.
2021

Wulffin liikevaihto nousi vertailukaudesta hieman odotuksiamme enemmän. Tuloksen osalta yhtiö oli lähes täsmälleen ennusteemme mukainen. Kannattavuus on säilynyt erittäin hyvällä tasolla aktiivisena jatkuneen markkinatilanteen myötä.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Kysyntä yhtiön hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteita kohtaan on odotuksiemme mukaisesti jatkunut vahvana myös alkuvuonna. Yhtiön messupalvelut kärsivät vielä koronasta, joka voi näkyä liikevaihdon tasossa. Näemme kuitenkin hyväkatteisten tuotteiden myynnin nostavan tulosta vertailukaudesta.

Analyytikon kommentti
15.4.
2021

Nostamme Wulffin suosituksen lisää-puolelle (aik. vähennä) toistaen 3,50 euron tavoitehintamme. Yhtiö on arviomme mukaan vielä hyötynyt Q1:n aikana vallitsevasta koronatilanteesta ja samalla osakekurssi on laskenut selvästi alle tavoitehintamme.

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Analyytikon kommentti
22.2.
2021

Wulffin tulos oli selvästi odotuksiamme parempi. Yhtiö on pystynyt hyödyntämään poikkeustilanteen luomat mahdollisuudet, mikä kertoo mielestämme sen kilpailukyvystä ja reagoinnista suhteellisen vaikeissa markkinaolosuhteissa.

Analyytikon kommentti
18.2.
2021

Kysyntä Wulffin hygienia-, suojaus ja puhdistustuotteita kohtaan on odotuksiemme mukaisesti jatkunut vahvana myös loppuvuonna. Odotamme liikevaihdon jäävän hieman vertailukauden alapuolelle, mutta hyväkatteisten tuotteiden siivittävän yhtiön tulosparannukseen.

Analyytikon kommentti
21.12.
2020

Nostamme Wulff-Yhtiöiden tavoitehintamme 3,50 euroon (aik. 3,20 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on vuoden 2020 aikana osoittanut todella hyvää uudistautumiskykyä nopeasti muuttuneessa markkinassa.

Analyytikon kommentti
11.12.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi aamulla positiivisen tulosvaroituksen. Tämä oli jo kolmas perättäinen positiivinen tulosvaroitus kuluvan vuoden aikana. Yhtiön tulos tulee tänä vuonna kasvamaan merkittävästi, kun aikaisemmin sen arvioitiin kasvavan selvästi.

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas