Alma Media
KURSSI
6.35 EUR +0.16%
OSTO 6.31 ALIN 6.28 VAIHTO (KPL) 52 882
MYYNTI 6.35 YLIN 6.47 VAIHTO (VAL) 0,338 Milj. EUR
KURSSI
6.35 EUR +0.16%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Digitaalisen liiketoiminnan vahva ja kannattava kasvu, Mediamarkkinan elpyminen, Talentin ja News& Lifen noussut kannattavuus, Regionsin (alue- ja paikallislehdet) taantuminen, Yritysostot
Kilpailuaseman heikentyminen ja uudet kilpailijat, Painetun median sisältötuottojen heikentyvä kehitys, Uudet teknologiat, Korkeahko suhdanneherkkyys
Tuloskasvunäkymä positiivinen, Vahva operatiivinen kassavirta mahdollistaa hyvän ja kasvavan osinkotuoton, Arvostuskertoimet hieman neutraalia tasoa korkeammat, Osien summa ja DCF tukevat arvostusta

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
14.7.
2017

Aamukatsauslivessä Alma Media, YIT ja Solteq kommentit

Aamukatsauslive:ssä TOP3:sta. Yhtiörintamalla AlmaMedia, YIT ja Solteq -analyytikkokommentit. Mukana myös Verkkokauppa.com, Tikkurila, Elisa, Outokumpu, Oriola, NextGames. ​

Tyyppi: news
14.7.
2017

Nostamme Alma Median suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehinnan 6,70 euroon. Yhtiö nosti tulosohjeistustaan oikaistun liikevoiton osalta vahvasti sujuneen alkuvuoden jälkeen.

Tyyppi: company_report
14.7.
2017

Alma Media nosti tulosohjeistustaan oikaistun liikevoiton osalta vahvasti sujuneen alkuvuoden jälkeen. Yhtiön digiliiketoimintojen kasvu on ollut alkuvuonna vahvaa, mikä on yhdessä tehostustoimien kanssa nostanut selvästi yhtiön kannattavuutta. Ennakoimme yhtiöltä jo aiemmin voimakasta tuloskasvua kuluvalle vuodelle, joten nostimme ennusteitamme vain maltillisesti ylöspäin. Entistä vahvemmin digitaalisen liiketoimintaan painottuvan tuloskehityksen vuoksi hyväksymme osakkeelle nyt aiempaa korkeamman arvostustason ja näemme siksi osakkeessa vielä nousuvaraa. 

Tyyppi: news
1.6.
2017

Laskemme mediayhtiö Alma Median suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) arvostustason noustua selvästi osakkeen viime aikaisen vahvan kurssinousun jälkeen.

Tyyppi: company_report
1.6.
2017

Olemme laskeneet mediayhtiö Alma Median suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) arvostustason noustua selvästi osakkeen viime aikaisen vahvan kurssinousun jälkeen. Koska ennusteemme ja vertailuryhmän arvostustasot ovat edellisen päivityksen jälkeen ennallaan, toistamme osakkeelle antamamme 6,0 euron tavoitehinnan. Ennustamme yhtiölle vahvaa tuloskasvua kuluvana vuonna, mutta odotamme edelleen tuloskasvun tasaantuvan vuonna 2018 ja osakkeen arvostustaso on lyhyellä tähtäimellä näkemyksemme mukaan neutraali.

Tyyppi: news
30.5.
2017

Viime viikon maanantaina järjestetyssä yhtiöillassa mukana olleiden yhtiöiden esitykset on nyt julkaistu InderesTV:ssä. Mukana tilaisuudessa olivat Alma Media, Marimekko ja Talenom.

Alma Media

Tyyppi: video
29.5.
2017

Inderes yhtiöilta 22.5.2017: Alma Media

Alma Median talousjohtajana vuodesta 2012 toiminut Juha Nuutinen esitteli sijoittajille Alma Median toimintaa ja yhtiön tavoitetta palata takaisin vahvaksi osingonmaksajaksi. Alma Median toiminta on muuttunut vahvasti digitaaliseen suuntaan media-alan murroksen myötä. Yhtiön liiketoiminnasta vuonna 2016 38 % tuli jo digitaalisista toiminnoista. Yhtiöllä on myös muun muassa vahva markkina-asema rekrytointipalveluissa seitsemässä eri maassa.

Sivut

Alma Media

ISIN: 
FI0009013114
Inderes company category: 
Osinkoyhtiöt
Market place: 
Main
Exclude from ranking: 
Top 3: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiö tarjoaa uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

Alma Mediassa työskentelee noin 2300 henkilöä, joista reilu kolmannes toimii Suomen ulkopuolella yhdeksässä eri Euroopan maassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2016 noin 353 miljoonaa euroa.

Alma Median sijoittajasivut