Aspo
KURSSI
9.03 EUR -0.44%
OSTO 9.04 ALIN 9 VAIHTO (KPL) 5 027
MYYNTI 9.06 YLIN 9.1 VAIHTO (VAL) 0,045 Milj. EUR
KURSSI
9.03 EUR -0.44%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Liiketoimintojen nousu täyteen tulospotentiaalin ja Venäjän elpyminen
Rahtimarkkinan heikkous
Kurssinousu nojaa tuloskasvun realisoitumiseen

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
9.5.
2017

Q1-raportti oli kokonaisuutena erittäin hyvä ja markkinanäkymä on parempi kuin vuosiin. Markkinan vetoapu yhdistettynä yhtiön hyvään iskukuntoon luo hyvät edellytykset selvälle tulosparannuksella ja tämän tuloskasvun realisoituessa osakkeen kokonaistuotto-odotus on edelleen hyvä.

Tyyppi: video
9.5.
2017

Aspo Q1'17 tuloshaastattelu

Inderesin analyytikko Sauli Vilén haastattelee Aspon toimitusjohtaja Aki Ojasta hyvin sujuneesta Q1'17 tuloksesta. 

Tyyppi: video
5.4.
2017

Aspon Aki Ojanen Inderesin Vilénin haastattelussa

Inderesin pääanalyytikko Vilén haastatteli Aspon toimitusjohtaja Aki Ojasta yhtiökokouksen yhteydessä. Vilén kyselee vuoden 2016 sujumisesta, missä Aspo voisi parantaa ja toisaalta minkälaista rakennejärjestelykorttia sijoittajat voivat yhtiöltä odottaa.

Tyyppi: news
29.3.
2017

Toistamme Aspon 9,5 euron tavoitehintamme ja lisää-suosituksemme. Yhtiön markkinaympäristö on alkuvuoden aikana jatkanut vahvistumistaan ja yhtiöllä on hyvät edellytykset merkittävään tulosparannukseen kahden seuraavan vuoden aikana.

Tyyppi: video
16.3.
2017

Inderes yhtiöilta 13.3.2017: Aspo

Illan viimeisessä esityksessä monialayhtiö Aspon toimitusjohtaja Aki Ojanen kertoi yhtiön näkökulmasta miksi Aspo on hyvä sijoituskohde. Ojasen mukaan Aspon tavoitteena on luoda omistaja-arvoa kehittämällä liiketoimintojaan, rakennejärjestelyjä toteuttamalla sekä rakentamalla vahvoja asiakassuhteista tytäryhtiöidensä kautta. Ojanen korosti esityksen lopussa sijoittajille muun muassa yhtiön liiketoiminnan hajautettua riskiä, korkeaa oman pääoman tuottoa sekä yhtiön tahtotilaa olla rohkea osingonmaksaja.

Tyyppi: company_report
16.2.
2017

Tarkistamme Aspon tavoitehintamme 9,5 euroon (aik. 9,0 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Yhtiö etenee oikeaan suuntaan ja suhteessa lähivuosien tuloskasvuennusteisiin osake on edelleen kohtuullisesti hinnoiteltu. Kohonneen kurssitason myötä tuleva kurssikehitys nojaa kuitenkin yhä enemmän tulosparannuksen realisoitumiseen.

Sivut

Aspo

ISIN: 
FI0009008072
Inderes company category: 
Osinkoyhtiöt
Exclude from ranking: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

Aspo lyhyesti

Aspo on monialayhtiö, joka on keskittynyt vahvaa erikoisosaamista vaativille liiketoiminta-alueille. Aspo omistaa ja kehittää B2B-markkinoiden johtavia yritysbrändejä. Kaikilla yhtiön brändeillä on keskeinen asema asiakkaidensa muuttuvissa arvoketjuissa. Aspon täysin omistamat tytäryhtiöt ovat tällä hetkellä ESL Shipping, Telko, Leipurin ja Kaukomarkkinat. Aspon sijoittajasivuille