Basware
KURSSI
40.05 EUR +0.12%
OSTO 39.85 ALIN 39.49 VAIHTO (KPL) 575
MYYNTI 40.05 YLIN 40.07 VAIHTO (VAL) 0,023 Milj. EUR
KURSSI
40.05 EUR +0.12%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Markkina voimakkaan kasvun kynnyksellä, Basware hyvin asemoitunut kasvuun
Epäonnistuminen transformaatiossa palveluliiketoimintaan
Emme näe osaketta vielä nykyhinnoilla houkuttelevana, ennen kuin saamme varmuuden siitä, että yhtiön murrosprosessi on loppusuoralla.

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
20.7.
2017

Yhtiön Q2-tulos oli linjassa odotusten kanssa. Tulosta painoi edelleen transformaatio kohti cloud-liiketoimintaa. Basware on nyt tehnyt suurimmat organisaatiomuutokset, mutta transformaatio puhtaasti kasvavaksi cloud-yhtiöksi tulee vielä kestämään sekä mahdollisesti vaatimaan lisää investointeja ja rahoitusta. Suhtaudumme vielä lievällä varauksella osakkeeseen, sillä yhtiö on viime vuosina investoinut merkittävästi saavuttamatta kuitenkaan odottamaamme kasvua.

Tyyppi: video
19.7.
2017

Basware Q2'17 tuloshaastattelussa tj Vesa Tykkyläinen

Baswaren toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen Inderesin analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

Kysymykset: 1) Q2-tuloksen pääkohdat 2) Olette alkaneet raportoimaan tilauskantaa liittyen cloud-liikevaihtoon. Miten sijoittajan tulisi tulkita kyseistä tilauskantaa? 3) Olette tehneet organisaatiomuutoksia Q4 ja Q1:lla, onko organisaaatio nyt haluamassanne kunnossa vai onko tarvetta vielä uusille uudelleenjärjestelyille? 4) Mainitsitte Q1:lla mahdollisesta lisärahoituksesta cloud-liikevaihdon tukemiseen. Mikä on tämän tilanne?

 

 

Tyyppi: company_report
24.4.
2017

Yhtiön Q1-tulosta painoi odotetusti transformaatio kohti cloudliiketoimintaa, mutta tilauskanta ennakoi kasvun piristymistä. Yhtiö joutuu edelleen muokkaamaan liiketoimintamalliaan, organisaatiotaan, tuotteitaan ja prosessejaan muuntautuakseen kasvavaksi cloud-yhtiöksi. Muutosprosessi ja kasvu vaativat myös lisää investointeja ja yhtiö kertoi harkitsevansa lisärahoitusta cloud-kasvun kiihdyttämiseksi. Suhtaudumme vielä varauksella osakkeeseen, sillä yhtiö on viime vuosina investoinut merkittävästi saavuttamatta kuitenkaan odottamaamme kasvua.

Tyyppi: news
24.4.
2017

Tarkistamme Baswaren tavoitehintaa 33,0 euroon (aik. 32,0 EUR) ja toistamme vähennä-suosituksen. Yhtiön Q1-tulosta odotetusti painoi edelleen transformaatio kohti cloud-liiketoimintaa, mutta tilauskanta ennakoi kasvun piristymistä.

Tyyppi: video
21.4.
2017

Basware Q1'17 tuloshaastattelu

Baswaren toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa, milloin yhtiö nostaa tuloksen voitolliseksi ja tarkoittaako mahdollinen lisärahoitus yritysostoja vai orgaanisen kasvun vauhdittamista?

Sivut

Basware

ISIN: 
FI0009008403
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Basware lyhyesti

Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen toimittaja. Basware Commerce Network on maailman suurin, avoin yritysten välinen verkosto, joka mahdollistaa vaivattoman yhteistyön ja kaupankäynnin jo miljoonalle ostajalle ja myyjälle yli sadassa eri maassa

Baswaren avulla organisaatiot voivat tehostaa talousohjaustaan ja talous- ja hankintatoimintojaan sekä yksinkertaistaa ja sujuvoittaa niihin liittyviä prosesseja. Baswaren ratkaisujen avulla kaikenkokoiset organisaatiot nousevat uudelle tasolle kulukontrollissaan ja tehokkuudessaan. Baswaren ratkaisut tuovat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat kassavirtaa täysin uudenlaisella tavalla ostaa ja myydä.

Baswaren sijoittajasivuille