eQ
KURSSI
8.07 EUR -0.86%
OSTO 8.06 ALIN 8.06 VAIHTO (KPL) 4 178
MYYNTI 8.13 YLIN 8.12 VAIHTO (VAL) 0,034 Milj. EUR
KURSSI
8.07 EUR -0.86%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahva tuloskasvu, erinomainen osinko ja yritysjärjestelyoptio oikeuttavat preemion suhteessa osien summaan
Nykyisen noususuhdanteen kesto
Tulospohjainen arvostus haastava, mutta vahva osinko ja tuloskasvu tukevat nykyistä arvostusta

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: news
2.5.
2017

Tarkistamme eQ:n tavoitehintamme 8,2 euroon (aik. 8,0) ja toistamme lisää-suosituksen. Q1-raportti oli lopulta hyvin neutraali, kun Varainhoidon erinomainen kehitys paikkasi Adviumin kausiluontoista heikkoutta.

Tyyppi: company_report
29.4.
2017

eQ:n Q1-raportti oli lopulta hyvin neutraali, kun Varainhoidon erinomainen kehitys paikkasi Adviumin kausiluontoista heikkoutta. Yhtiön tuloskasvunäkymät lähivuosille ovat edelleen erinomaiset ja suhteessa tähän tuloskasvuun arvostustaso on kohtuullinen. Vahva tuloskasvu ja erinomainen osinkotuotto pitävät osakkeen tuotto-odotuksen edelleen hyvällä tasolla.

Tyyppi: news
28.4.
2017

Sijoituspalveluyhtiö eQ julkaisi aamulla vahvan Q1-raportin. Yhtiön numerot jäivät hieman ennusteistamme johtuen Adviumin selvästi odotettua matalammasta liikevaihdosta. Yhtiön arvon kannalta kriittinen Varainhoito jatkoi vakuuttavaa suorittamistaan ja ylitti ennusteemme.

Tyyppi: company_report
22.4.
2017

Finanssipalveluyhtiö eQ julkistaa Q1-tuloksensa perjantaina 08.00. Odotamme eQ:lta erittäin vahvaa tulosta ja olemme tarkistaneet ennusteitamme lievästi ylöspäin. Laskeneen osakekurssin ja kohonneiden tulosennusteidemme myötä tarkistamme tavoitehintamme 8,0 euroon (aik. 7,8 euroa) ja nostamme suosituksemme tasolle lisää (aik. vähennä).

Tyyppi: company_report
6.2.
2017

Toistamme eQ:n 7,8 euron tavoitehintamme ja vähennä-suosituksemme. Yhtiön Q4-raportti oli hieman odotuksiamme vaisumpi, mutta lähivuosien tuloskasvuedellytykset ovat edelleen erinomaiset. Nykyinen osakekurssi heijastelee kuitenkin jo täysimääräisesti näitä tuloskasvuodotuksia ja emme näe osakkeessa nousuvaraa 12kk:n tähtäimellä.

Tyyppi: company_report
10.1.
2017

Tarkistamme eQ:n tavoitehintamme 7,8 euroon (aik. 7,2 euroa) kohonneiden tulosennusteidemme myötä. eQ:lla on mielestämme erinomaiset mahdollisuudet jatkaa voimakasta tuloskasvuaan lähivuosina ja erinomaisesta track-recordista johtuen luottamus tulosparannusta kohtaan on korkea. Yhtiön arvostustaso on kuitenkin kiristynyt kohonneen osakekurssin myötä ja näkemyksemme mukaan tuloskasvunäkymät ovat jo täysimääräisesti hinnoiteltu osakekurssiin. Näin ollen laskemme suosituksemme tasolle vähennä (aik. lisää).

Tyyppi: company_report
4.11.
2016

Toistamme eQ:n 7,2 euron tavoitehintamme ja lisää-suosituksemme. Olemme pitäneet ennusteemme muuttumattomina Q3-tuloksen jälkeen ja iso kuva yhtiön suhteen pysyy ennallaan. Odotamme yhtiöltä edelleen voimakasta tuloskasvua lähivuosilta ja tuloskasvu yhdessä erinomaisen osinkotuoton kanssa oikeuttaa nykyisen preemiohinnoittelun.

Sivut

eQ

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

eQ lyhyesti

Q-konserni on kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. Konsernin emoyhtiön eQ Oyj:n osake on listattuna NASDAQ Helsingissä. Konserni tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääoma­rahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, strukturoituja sijoistuotteita, sijoitus­vakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyö­kumppaneiden sijoitusrahastoja. Lisäksi konserni tarjoaa yritys- ja kiinteistö­järjestelyihin sekä pääoma­järjestelyihin liittyviä palveluja. eQ:n sijoittajasivuille