Kemira
KURSSI
10.61 EUR -2.66%
OSTO 10.6 ALIN 10.6 VAIHTO (KPL) 676 308
MYYNTI 10.61 YLIN 10.96 VAIHTO (VAL) 7,243 Milj. EUR
KURSSI
10.61 EUR -2.66%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Kannattavuusparannus saa jatkoa ilmoitetuista säästöihin johtavista toimenpiteistä lähivuosina
Öljyn hinnan alhainen taso vie pohjan pois Oil&Miningin kasvulta ja kannattavuudelta
Korkea osinkotuotto tukee osakkeen kurssia. Kasvupotentiaali rajaa arvostuskertoimia

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
21.7.
2017

Kemiran eilen julkaisema Q2-raportti osui operatiivisesti lähellä markkinoiden odotuksia, mutta alemmilla riveillä tulos jäi odotuksia heikommaksi. Q2-raportti oli jatkoa alkuvuodesta ja yhtiön volyymikehitys tukee tällä hetkellä suotuisassa markkinaympäristössä liikevaihdon kasvua, mutta raaka-aineiden hintojen nousu heikentää tuloskuntoa. Ennusteisiimme ei aiheutunut juurikaan muutoksia raportin jälkeen, mutta pidämme tuloskuntoon kohdistuvia riskejä yhä kohonneina.

Tyyppi: news
14.6.
2017

Toistamme Kemiran vähennä-suosituksen ja 11,50 euron tavoitehinnan. Kuluvan vuoden tuloskehitystä painaa nousseet raaka-aineiden hinnat, jotka eivät lyhyellä tähtäimellä heijastu täysimääräisesti lopputuotteiden hintoihin.

Tyyppi: company_report
13.6.
2017

Kuluvan vuoden tuloskehitystä painavat nousseet raaka-aineiden hinnat, jotka eivät lyhyellä tähtäimellä heijastu täysimääräisesti lopputuotteiden hintoihin. Lisäksi yhtiön aktiivisesti ajamat tehostustoimet ovat vielä alkutekijöissään, minkä takia niiden tuoma tulosvaikutus nähdään suurelta osin vasta tämän vuoden jälkeen. Nousevat raaka-aineiden hinnat pitävät riskit koholla kuluvana vuonna, eikä nykyinen arvostus mielestämme anna turvamarginaalia mahdollisia tulospettymyksiä vastaan

Tyyppi: news
27.4.
2017

Kemiran eilinen Q1-raportti oli odotettua heikompi. Raportin perusteella yhtiön volyymikehitys näyttää olevan hyvällä tasolla, mutta hintapaineet pitävät liikevaihdon kasvun rajallisena.

Tyyppi: company_report
26.4.
2017

Kemiran eilen julkaisema Q1-raportti oli odotettua heikompi. Raportin perusteella yhtiön volyymikehitys näyttää olevan hyvällä tasolla, mutta hintapaineet pitävät liikevaihdon kasvun rajallisena. Raaka-aineiden hinnat ovat sitä vastoin kääntyneet nousuun, mikä aiheuttaa etenkin lyhyellä tähtäimellä kannattavuuspaineita ja on tekemiemme negatiivisten ennustemuutosten taustalla.

Tyyppi: news
26.4.
2017

Sivut

Kemira

ISIN: 
FI0009004824
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Kemira lyhyesti

Kemira tarjoaa asiantuntemusta ja räätälöityjä kemikaaliyhdistelmiä runsaasti vettä käyttäville teollisuudenaloille. Kemira innovoi yhdessä asiakkaiden kanssa kestäviä ratkaisuja prosesseihin, joissa vesi ja kemia kohtaavat.

Kemira keskittyy massa & paperi-, öljy & kaasu- ja kaivosteollisuuteen sekä vedenkäsittelyyn voidaksemme parhaalla mahdollisella tavalla tehostaa asiakkaidensa veden, energian ja raaka-aineiden käyttöä.

Kemiran sijoittajasivut