Scanfil
839 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
4.39 EUR +1.86%
OSTO 4.35 ALIN 4.39 VAIHTO (KPL) 2
MYYNTI 4.39 YLIN 4.39 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR
KURSSI
4.39 EUR +1.86%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Edullisella volyymipohjaisella arvostustuksella toteutettu Partnertech-yrityskauppa mahdollistaa merkittävän tuloskasvun, sillä yhtiön on pystynyt laskemaan kiinteitä kustannuksiaan selvästi PartnerTechiä saneeraamalla
Globaalin investointihyödykesektorin epävarma tilanne pitää näkymät sumeina
Arvostus on neutraali absoluuttisesti ja suhteellisesti viime aikojen kurssinousun jälkeen

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: stock_exchange_release
26.9.
2017

Tyyppi: stock_exchange_release
19.9.
2017

Tyyppi: company_report
9.8.
2017

Scanfilin Q2-raportti oli melko neutraali. Osake on lähestynyt tavoitehintaamme ja kuluvan vuoden kurssinousu on mielestämme purkanut Scanfilin selkeimmän aliarvostuksen. Suhtaudumme pitkällä tähtäimellä yhtiön yrityskauppavetoiseen kasvustrategiaan yhä positiivisesti, mutta vuoden tähtäimellä arvostus ei mielestämme puolla juuri nyt lisäostoja.

Tyyppi: news
9.8.
2017

Toistamme Scanfilin tavoitehintamme 4,50 euroa yhtiön kokonaisuutena melko neutraalin Q2-raportin jälkeen. Laskemme kuitenkin suosituksemme vähennä-tasolle (aik.

Tyyppi: stock_exchange_release
8.8.
2017

Tyyppi: news
3.8.
2017

Scanfil julkaisee Q2-tuloksensa tiistaina. Odotamme yhtiöltä selvästi viime vuotta parempaa oikaistua tulosta, sillä viime vuoden saneeraustoimet ovat keventäneet kiinteää kulurakennetta merkittävästi.

Tyyppi: company_report
28.6.
2017

Viime viikkojen kurssinousun myötä Scanfilin osakkeen 12 kuukauden nousuvara on mielestämme jo ohentunut nykyennusteidemme valossa. Scanfilin arvostus on kuitenkin edelleen maltillinen ja makrodatan perusteella kirkastuvien näkymien sekä nousseen verrokkiryhmäarvostuksen myötä yhtiö ansaitsee näkemyksemme mukaan hieman korkeammat kertoimet.

Tyyppi: news
28.6.
2017

Nostamme tavoitehintaamme lähestyneen Scanfilin tavoitehinnan 4,50 euroon (aik. 4,25 euroa) lähinnä suotuisana pysyneen makrodatan ja hieman nousseen vertailuryhmä-arvostuksen takia. Suosituksemme laskemme lisää-tasolle (aik.

Scanfil

ISIN: 
FI4000029905
Inderes company category: 
Yhtiöasiakkaat
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 
Standby: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakkaat

Scanfil lyhyesti

Scanfil on tietoliikennetekniikan ja ammattielektroniikan sopimusvalmistaja. Yhtiö tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan kansainvälisesti toimiville tietoliikennejärjestelmien ja ammattielektroniikan valmistajille. Tyypillisiä tuotteita ovat matkaviestin- ja tietoliikenneverkon laitejärjestelmät, automaatiojärjestelmät, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, sähköntuotannon ja –siirron laitteet ja järjestelmät, analysaattorit, peliautomaatit sekä erilaiset säähavaintolaitteet. Yhtiöllä on tuotantoa kuudella tehtaalla Kiinassa, Unkarissa, Virossa ja Suomessa ja henkilöstöä yhteensä noin 1800 työntekijää. Nykyinen Scanfil on perustettu vuoden 2012 alussa, kun Sievi Capital jakautui sijoitustoimintaa harjoittavaksi Sievi Capital Oyj:ksi ja sopimusvalmistusta harjoittavaksi Scanfil Oyj:ksi. Scanfilin sijoittajasivut