Verkkokauppa.com
KURSSI
8.9 EUR -1.11%
OSTO 8.85 ALIN 8.8 VAIHTO (KPL) 8 483
MYYNTI 8.9 YLIN 9 VAIHTO (VAL) 0,076 Milj. EUR
KURSSI
8.9 EUR -1.11%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Edullisen kustannusrakenteen tuoma kilpailuetu ja liiketoiminnan voimakas kasvu
Suomen vähittäiskaupan vaisut näkymät pitkällä aikavälillä
Nykyinen osakekurssi odottaa yhtiöltä voimakasta kasvua lähivuosina

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
17.7.
2017

Aamukatsauslivessä Saulin verkkokauppa.com Q2 kommentit

Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén kommentoi aamukatsauslivessä Verkkokauppa.comin erinomaista Q2-tulosta. Läpi videon Sauli korostaa yhtiön vaikeasti murrettavaa kilpailuetua, nimittäin alan edullisinta kustannusrakennetta ja skaalautuvuutta. 

Videon voi kuunnella myös podina Soundcloudissa täältä https://soundcloud.com/inderes/aamukatsauslivessa-saulin-verkkokauppacom...

Tyyppi: company_report
17.7.
2017

Tarkistamme yhtiön tavoitehintamme 10,0 euroon ja toistamme lisää-suosituksemme. Erinomainen Q2-raportti vahvisti uskoamme yhtiön kasvutarinaa kohtaan ja odotamme yhtiön jatkavan voimakasta kasvuun myös lähivuosina. Viimeaikaisen kurssinousun myötä lyhyen tähtäimen arvostustaso alkaa olla haastava, mutta erinomaisten kasvunäkymien johdosta pidämme tuotto-odotusta edelleen kohtuullisena.

Tyyppi: news
17.7.
2017

Tarkistamme Verkkokauppa.comin tavoitehintamme 10,0 euroon ja toistamme lisää-suosituksemme. Erinomainen Q2-raportti vahvisti uskoamme yhtiön kasvutarinaa kohtaan ja odotamme yhtiön jatkavan voimakasta kasvuun myös lähivuosina.

Tyyppi: company_report
2.5.
2017

Tarkistamme Verkkokauppa.comin tavoitehintamme 9,0 euroon (aik. 8,0 euroa) erinomaisen Q1-raportin myötä. Laskemme samalla suosituksemme tasolle lisää (aik. osta) voimakkaasti nousseen osakekurssin myötä. Pidämme osakkeen tuotto-odotusta edelleen hyvänä, mutta kohonneiden arvostuskertoimien myötä se on yhä riippuvaisempi kasvun realisoitumisesta.

Tyyppi: news
2.5.
2017

Tarkistamme Verkkokauppa.comin tavoitehintamme 9,0 euroon (aik. 8,0 euroa) erinomaisen Q1-raportin myötä. Laskemme samalla suosituksemme tasolle lisää (aik. osta) voimakkaasti nousseen osakekurssin myötä.

Tyyppi: news
28.4.
2017

Verkkokauppa.com julkisti aamulla erinomaisen Q1-raportin. Yhtiön liikevaihto kasvoi selvästi markkinaodotuksia voimakkaammin ja liikevoitto ylitti odotukset skaalautuvan liiketoimintamallin ansiosta.

Sivut

Verkkokauppa.com

ISIN: 
FI4000049812
Inderes company category: 
Mallisalkussa
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Verkkokauppa.com lyhyesti

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 24 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta. Yhtiöllä on kolme vähittäismyymälää ja ne sijaitsevat Helsingissä (yhteydessä myös päävarasto), Oulussa ja Pirkkalassa. Verkkokauppa.comin sijoittajasivuille