Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

CapMan: Tulostason uusi normaali löydetty

CapManin julkisti torstaina toisen neljänneksen tuloksensa ja liikevaihto kasvoi odotuksiemme mukaisesti. Raportin suurin pettymys saatiin kuitenkin Hallinnointiliiketoiminnan kannattavuudessa, joka jäi selvästi odotuksista. Kokonaisuutena neljänneksen kulupettymys ei lopulta ollut kovin merkityksellinen ja Hallinnointiliiketoiminnan vahvan tulosparannuksen pitäisi jatkua toisen vuosipuoliskon aikana. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:08 Millainen toisen neljänneksen tulos oli?
01:30 Mitkä tekijät olivat kuluylityksen takana?
03:42 Millaista tuloskehitystä sijoittajat voi odottaa?
06:32 Miltä arvostustaso tuntuu tällä hetkellä?

Käy kauppaa. (CapMan)

CapMan on yksi ensimmäisiä kotimaisia Private equity-rahastomanagereita. CapMan perustettiin vuonna 1989 ja siitä on tullut viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana pohjoismainen listaamattomiin omaisuuslajeihin keskittynyt varainhoitaja. CapMan on ns. ”tuotetalo”, eli yhtiön fokus on tuotteissa omaisuudenhoitopalvelun sijaan. CapManilla on kolme liiketoiminta-aluetta: Hallinnointiliiketoiminta, Palvelut ja omasta taseesta tehtävät sijoitukset. CapManin asiakkaisiin kuuluu mm. kv-sijoittajia ja suomalaisia suuria instituutioita.